Etiquetes

1/7/12

Hércules


TEMPORADA 2016-2017
4 d'agost
L'Hércules presentava ahir dimecres la seva cinquena arriba, la del central madrileny Fernando Román, que arriba procedent de l'Alcorcón.

1 d'agost
L'Hércules, que ha donat la baixa a Álvaro i a Gato, ha fitxat els migcampistes Checa (UCAM) i Omgba (Oviedo) i el davanter Berrocal (Ponferradina).

8 de juliol
L'Hércules segueix donant continuïtat a la plantilla que es va quedar a les portes de l'ascens i renova el migcampista Miñano i l'extrem Nieto.

7 de juliol
L'Hércules va oficialitzar l'arribada del silenc Albert Dalmau (Córdoba), la primera incorporació de l'Hércules de Tevenet.

1 de juliol
Luís García Tevenet serà el nou entrenador de l'Hércules, en substitució de Vicente Mir. Tevenet comptarà amb Chema, Paco Peña i Juanma Espinosa, que aquesta setmana han renovat compromís amb l'equip alacantí. En canvi, causen baixa Gallar, Mariano, Rafita i Yeray, mentre que Albert Vivancos torna al Girona després de la cessió a l'Hércules.

26 de juny
No ha pogut ser. L'Hércules seguirà un altre any a Segona B ja que tampoc no han pogut derrotar el Cádiz al partit de tornada. Global de 0-2 pels grocs i tercer curs dels alacantins a #2BG3.

TEMPORADA 2015-2016
23 de gener
L'aragonès David Mainz, quarta incorporació de l'Hércules aquest mes, podria debutar demà a Villarreal B si Vicente Mir, nou tècnic dels alacantins, ho creu oportú. Per contra, Carlos Indiano causava baixa, la tercera després de Portillo i Adri Cuevas.

14 de gener
La tercera incorporació de l'Hércules és la del migcampista Albert Vivancos, que arriba cedit pel Girona i que l'any passat va jugar a l'Hospi.

4 de gener
La setmana passada sabíem de les primeres novetats a Alacant. Javier Portillo anunciava el seu adéu al món del futbol i els herculans incorporaven Javi Flores, actualment sense equip. A darrera hora de la tarda, els alacantins informaven de la seva segona arribada: Álvaro García, que aquesta primera volta ha jugat amb Huracán.

12 d'agost
Els alacantins han anunciat fa una estona l'existència d'un principi d'acord per a que l'andalús Adri Cuevas, l'any passat cedit pel Córdoba, continuï un any més al Rico Pérez.

8 d'agost
L'Hércules ha fet oficial fa una estona el fitxatge del central sevillà José Manuel Rojas, que la passada temporada va jugar a l'Albacete i al Huesca, equip amb el qual va pujar a la Lliga Adelante.

25 de juliol
L'Hércules presentava aquesta setmana el seu setè fitxatge, el davanter alacantí Mariano Sanz (Racing).

20 de juliol
L'Hércules feia oficial a finals de la setmana passada la continuïtat del lateral mallorquí Rafita.

16 de juliol
L'Hércules ha anunciat el fitxatge del migcampista andalús Juanma Espinosa, procedent del Cádiz.

15 de juliol
Aquest matí l'Hércules anunciava la rescissió del contracte de Carlos Lázaro.

9 de juliol
Dia mogut a Alacant amb l'arribada de Miguel Ángel Nieto (Lleida Esportiu) i la rescissió dels contractes dels migcampistes Juanma Acevedo i Sugi.

6 de juliol
Fa tots just uns minuts que l'Hércules ha fet oficial la incorporació del davanter Gato (Sabadell).

1 de juliol
L'Hércules ha fet oficial aquesta tarda el fitxatge de Connor (Mallorca B).

29 de juny
L'Hércules segueix teixint el seu projecte i ja ha renovat Chema, Paco Peña i Carlos Indiano. Rafita i David González són els únics futbolistes sense contracte pendents de resoldre el seu futur. A més, els alacantins han lligat l'alta de Yeray (Guijuelo). A punt de caure, també, hi hauria Connor (Mallorca B) i Gato (Sabadell).

22 de juny
L'Hércules ha emès aquest dilluns un comunicat per informar de l'estat de la plantilla. Chema, Paco Peña, Rafita, Indiano i David González són els únics jugadors sense contracte que els alacantins volen renovar. L'Hércules, per cert, tancava el seu primer fitxatge a finals de la setmana passada: Àlex Gallar (Cornellà).

18 de juny
L'Hércules va anunciar fa un parell de dies un principi d'acord per renovar Manolo Herrero un any més. L'andalús, doncs, iniciarà el seu segon curs com a tècnic dels alacantins.

14 de juny
Dos arbitratges polèmics han apartat l'Hércules de l'ascens a la Lliga Adelante. Els alacantins han perdut aquest migdia a Cadis per 1-0, un marcador que permet que els andalusos passin a la final i deixa els de Manolo Herrero un any més a Segona Divisió B.

TEMPORADA 2014-2015
26 de gener
Relleu a la banqueta herculana. La derrota d'ahir contra l'Olímpic sentenciava Pacheta, que serà substituït per Manolo Herrero, tècnic del Jaén les últimes quatre temporades.

22 de gener
Dia de moviments a Alacant. Segons informa el diari Las Provincias, l'Hércules incorporarà en les properes hores el mitjapunta madrileny Juan Quero, que es trobava sense equip després de finalitzar la seva experiència al futbol tailandès. Això comportarà la baixa del central Pardo.

16 de gener
Entrada i sortida a l'Hércules aquesta setmana. Primer arribava el migcampista Carlos Indiano, procedent de l'Albacete. Divendres, era el defensa Aitor Núñez qui causava baixa.

27 d'agost 
Moviments en un Hércules que ha incorporat Adri Cuevas, migcampista cedit pel Córdoba i que la temporada passada va acabar al Nàstic. Per contra, Eldin ha fitxat pel Zaragoza.

13 d'agost
L'Hércules ha fet públic aquest matí un comunicat en què s'anunciava la baixa del jove defensa alacantí Carlos Carbonell.

9 d'agost
Actualitzada la plantilla de l'Hércules amb les tres darreres incorporacions: Carlos Lázaro (Alavés), Mikel Martins (Cádiz) i Chechu Flores (Tenerife). El tècnic herculà, Pacheta, considera la plantilla tancada a dia d'avui.

21 de juliol
Nova incorporació al quadre herculà: aquesta tarda els alacantins han fet oficial el fitxatge de Fran González, un defensa polivalent que la temporada passada va jugar al Córdoba B.

18 de juliol
L'Hércules segueix perfilant la seva plantilla i aquests dies ha anunciat el fitxatge del central Pardo (Oviedo) i la renovació del seu davanter Javier Portillo.

12 de juliol
L'Hércules va ampliant la seva plantilla i ja comptaria amb 10 efectius. En paraules del director esportiu Dani Barroso, Paco Peña hauria acceptat les condicions dels herculans per renovar i iniciar la sisena temporada consecutiva a l'entitat. Experiència vs la joventut de Baldo Santana, jove defensa que l'any passat va debutar amb l'Hércules a Segona A i que ha signat per les properes dues temporades. A més, ahir els alacantins anunciaven la incorporació del central 'Pichu' Atienza, del Huesca.

10 de juliol
Aquesta setmana l'Hércules ja ha presentat dos fitxatges. Si ahir presentaven el migcampista Javi Casares (Amorebieta), aquest matí ha estat el porter Chema (Skoda Xanthi) qui era presentat com a nou jugador dels alacantins.

3 de juliol
Fa una estona l'Hércules ha anunciat la seva quarta incorporació: es tracta del lateral esquerre Aitor Núñez, que aquesta temporada ha jugat al Guadalajara.

1 de juliol
Poc a poc l'Hércules va dissenyant la plantilla que el condueixi de retorn al futbol professional. Si els alacantins presentaven l'altre dia el valencià Adrià Granell (Huracán), ahir dilluns coneixíem via Diario Información que el migcampista José Luís Miñano, procedent del Torpedo Zhodino de Bielarús, serà la tercera incorporació per als de Pacheta.

23 de juny
Amb alguns jugadors que tenen contracte i no interessen, amb d'altres que no en tenen i volen que es quedin. Així transcorren els primers dies de l'Hércules a Segona B. Els alacantins presentaven a finals de setmana el davanter Fernando (Cartagena). Qui seguirà, llevat de canvis, és el jove porter Iván Buigues.

10 de juny
Ahir dilluns, l'Hércules presentava Dani Barroso com a nou director esportiu. A la roda de premsa de presentació, Barroso confirmava que el burgalès Pacheta seria el nou entrenador dels alacantins.

31 de maig
L'Hércules torna 9 temporades després a Segona B. Tot i vèncer el Mirandés per 0-1, els alacantins han consumat el seu descens per culpa de la resta de marcadors, principalment les victòries del Castilla i el Mallorca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada