Etiquetes

16/7/12

Hospi-Huracán per obrir la Lliga. Hospi-Olímpic per tancar-la

Per tercer any consecutiu l'Hospi obrirà i tancarà la Lliga de Segona B a l'Estadi. La RFEF ha publicat el calendari del grup 3 de Segona Divisió B i d'aquesta manera hem conegut que l'Huracán de Valencia serà el primer rival dels homes de Miguel Álvarez en un partit que es jugarà el cap de setmana del 25/26 d'agost. Rival complicat, tercer classificat en l'any del seu debut i que l'any passat va perdre a l'Estadi per 1-0 amb gol d'Ángel Sánchez. Queda molt, però l'atzar ha deparat que l'Hospi torni a tancar la temporada regular a l'Estadi contra l'Olímpic de Xàtiva, com l'any passat; serà el 19 de maig i com a colofó a un tram final còmode pel que fa a desplaçaments, propers llevat del viatge a Ontinyent a la 37a jornada. Set rivals catalans repartits en el calendari, retorns d'Alcoyano, Nàstic o Levante B a l'Estadi i d'altres cites importants passem a desenvolupar-les a continuació.

La primera dada que ens deixa el calendari 2012-2013 és que, com a norma general, l'Hospi s'enfrontarà al rival que s'enfronti al Badalona la jornada abans, factor que permetrà el cos tècnic controlar els futurs rivals amb més comoditat. Serà un inici complicat de Lliga, amb tres aspirants al play-off com Huracán, Alcoyano i Nàstic en les 5 primeres jornades, amb tres filials (Mestalla, Espanyol B i Villarreal B) dins les 7 primeres jornades i amb la sempre complicada visita a Badalona el 30 de setembre (6a jornada). Després, sense ser un Tourmalet, l'Hospi afrontarà una 'Serra de Tramuntana' particular amb 3 rivals balears consecutius: Binissalem, Mallorca B i Atlètic Balears. Després de visitar el Levante B i rebre el Yeclano Deportivo, Prat i Hospi s'enfrontaran al Sagnier el 18 de novembre. Serà l'inici d'un mes de competició 100% català que completaran Reus, Sant Andreu i Llagostera. La visita a Inca (16 de desembre) i l'Hospi-Ontinyent de dissabte 22 de desembre tancaran el 2012 futbolístic, però no pas una primera volta que, de nou, tancarem a Xàtiva el dia 6 de gener.

Precisament el desplaçament a Xàtiva obre un panorama molt valencià. Seran cinc rivals consecutius de la comunitat i tres viatges (Xàtiva, Manises i Paterna) en només 21 dies. I de postres, visita a Tarragona a inicis de febrer. Enguany, Badalona i Villarreal B seran els dos partits consecutius a casa (a fora a la primera volta), just abans de tornar amb els duels contra balears i dos viatges (Binissalem i Estadi Balear) gairebé consecutius. I és que com l'any passat, l'Hospi s'estarà 4 mesos com a visitant lluny de Catalunya (de desembre a abril) amb l'única excepció del Nàstic-Hospi (13 de febrer). Com a contraprestació, Reus i Llagostera seran dos dels tres últims desplaçaments abans de tancar la Lliga al Clariano (12 de maig) i contra l'Olímpic (19 de maig).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada