Etiquetes

1/7/12

Huracán


TEMPORADA 2015-2016
25 d'agost
La setmana passada Huracán tancava la seva plantilla amb l'arribada del veterà Migue González, procedent de l'Alavés.


31 de juliol
Huracán anuncia el fitxatge de Jandro Castro, migcampista asturià procedent del Girona.


30 de juliol

Actualitzem la plantilla d'Huracán amb la renovació de Víctor Gomis i el retorn del davanter David Cubillas (Villarreal B). Llevat de sorpresa, no seguiran ni Roberto Amarilla ni Javi Navarro.


22 de juliol

Vuitè fitxatge d'Huracán. Es tracta del migcampista alacantí Álvaro García, que arriba procedent del Leganés.

20 de juliol
Huracán continua teixint el seu cinquè projecte de bronze i ho farà amb Jorge Juliá, renovat, amb el defensa Espín (Murcia) i amb el jove nordamericà Shaq Moore, que va arribar l'any passat procedent dels Estats Units.

15 de juliol
El polivalent Javi Soria (pot actuar com a defensa i com a pivot defensiu) és el sisè fitxatge (arriba del Racing) d'un Huracán que no comptarà amb Tomás Ruso, que marxa al Murcia ni amb Javi Barrio, que ha fitxat pel Guijuelo.

14 de juliol
Huracán, que avui torna als entrenaments, ha anunciat tres incorporacions més: el central Víctor Marco i el migcampista Vicent Moscardó arriben procedent de Lugo i Coruxo, respectivament. D'altra banda, Adrià Granell tornarà a vestir la samarreta blanc-i-vermella després del seu pas per l'Hércules.

10 de juliol
Els valencians han anunciat aquest matí el seu segon fitxatge: el lateral aragonès Carlos Barreda, que les últimes tres temporades ha jugat al Lleida Esportiu.

9 de juliol
Huracán ha presentat aquest dijous el seu primer fitxatge del nou curs. Es tracta del migcampista ofensiu Deivid, que les últimes dues temporades ha militat al Torre Levante.

8 de juliol
Toni Seligrat, renovat a Huracán per una temporada més.

28 de juny
Huracán seguirà una temporada més a Segona B després de no haver pogut superar el Huesca en la darrera eliminatòria. Els de Seligrat han perdut per 2-0 a l'Alcoraz.

TEMPORADA 2014-2015
27 de gener
Huracán ha fet oficial aquest matí el fitxatge d'Aridai Cabrera, que aquesta temporada jugava al Sabadell, club del qual s'ha desvinculat aquest mateix matí.

14 d'agost
Huracán ha fet oficial fa uns minuts el seu novè fitxatge. La part ofensiva es veu reforçada amb l'arribada de l'extremeny David Agudo, que la passada temporada va jugar al Reus Deportiu. Més tard, anunciava també la incorporació del defensa José Miguel Ruiz del Amo, que la passada temporada va ser al Getafe B.

13 d'agost
L'Huracán anunciava ahir dimarts la incorporació del defensa Javi Barrio, que la passada temporada va ascendir a la Lliga Adelante amb el Racing.

9 d'agost
Al dia la plantilla d'Huracán amb la incorporació de Javi Boix. Després d'acabar la seva etapa de juvenil a Huracán, Boix va jugar la passada temporada cedit a l'Utiel de Tercera Divisió i després de la seva bona pretemporada (ha marcat tres gols fins el moment) es quedarà a Torrent.

30 de juliol
Al dia l'Huracán amb les darreres dues novetats, com són la renovació del lateral Víctor Gomis i el fitxatge del davanter madrileny Luismi Loro (Tenerife).

19 de juliol
Fa una estona Huracán ha anunciat el seu cinquè fitxatge, el migcampista extremeny Jesús Rubio, que arriba a Torrent procedent del Nàstic.

18 de juliol
Ahir dijous, Huracán presentava el seu quart reforç: es tracta de l'extrem Cifo, que la temporada passada va jugar al València Mestalla.

15 de juliol
L'Huracán ha anunciat aquest dimarts la incorporació de l'extrem riojà Txomin Barcina, que les últimes quatre temporades ha jugat amb la Real Sociedad B a Segona B.

7 de juliol
La novetat del dia a Huracán no és pas cap incorporació sinó un canvi d'escenari. Els valencians deixaran la seva casa de sempre, Manises, i jugaran a partir d'ara al camp de San Gregorio, a Torrent.

3 de juliol
Huracán ja ha anunciat dues incorporacions en el que portem de setmana. Primer, el davanter Tariq Spezie (Huesca), signa per reforçar l'atac dels valencians. Al darrere, Émer Esteve comptarà amb un dels millors laterals drets de la categoria com és Peris (Olímpic).

23 de juny
A partir d'aquesta setmana es preveu que es reactivi el mercat a l'Huracán, que fa uns quants dies anunciava la renovació del migcampista Jorge Juliá.

26 de maig
Émer Esteve serà l'entrenador d'Huracán la propera temporada. Esteve ha estat els últims tres cursos l'entrenador del Juvenil A de Divisió d'Honor. Amb ell hi haurà, confirmats, vuit jugadors d'aquest curs.

TEMPORADA 2013-2014
31 de gener
Huracán feia oficial ahir a la tarda la incorporació del lateral sorià Álex Cacho, que torna al grup 3 després dels seus passos per Lleida Esportiu i Cartagena.

29 de gener
Dimarts va ser dia de canvis a Huracán, que va donar la baixa al seu davanter David Cubillas. Per contra, els valencians incorporen Víctor Armero, migcampista andalús que durant la primera volta ha actuat amb el Levante B.

23 de gener
Aquest migdia Huracán ha fet oficial el retorn del davanter equatoguineà Raúl Fabiani, que torna a Huracán després de la seva aventura al futbol indi a les files del Puna.

3 de setembre
Huracán ha anunciat fa uns minuts el fitxatge del migcampista mallorquí Mohamed Kamal, que la passada temporada va jugar al Real Madrid C.

26 d'agost
Aquest mateix dilluns, Huracán ha anunciat la incorporació del migcampista Luismi Gracia, que la passada temporada va formar part de la plantilla del Deportivo Alavés al grup 2 de Segona Divisió B.

FI DE PRETEMPORADA
6 Partits Jugats; 2 victòries, 1 empat i 3 derrotes. 7 gols marcats i 9 d'encaixats. Màxim golejador, David Cubillas amb 2 gols.

16 d'agost
Huracán ha incorporat Fali, defensa/migcampista del Levante B.

8 d'agost
Huracán ha reforçat la seva davantera amb l'arribada del castellonenc David Cubillas (Espanyol B).

3 d'agost
Huracán pinta, un cop més, a la zona alta de la classificació. A banda de pujar del Juvenil de Divisió d'Honor el porter Company, el migcampista Keita i el punta George, Iñaki Alonso tindrà a les seves ordres dos grans jugadors com el mig Adrià Granell (Albacete) i el davanter Jorge Perona (Cartagena).

23 de juliol
Torna al futbol espanyol "l'exprés de Martinica", Mathias Coureur, que després d'un any al Golden Lion de Martinica i després de jugar la Copa d'Or amb la seva selecció, arriba a l'Huracán d'Iñaki Alonso.

18 de juliol
A dos quarts de vuit, Huracán es posa en marxa sota les ordes d'Iñaki Alonso. Ho farà amb 13 jugadors segurs a la plantilla (1 fitxatge i 12 renovacions). Els darrers en assegurar la seva continuïtat ha estat el lateral Víctor Gomis (l'alacantí viurà la seva segona temporada a Manises) i el central Tomás Ruso.

16 de juliol
Huracán començarà dijous la pretemporada i ho farà amb Pablo Vidal, que ha renovat amb els valencians. A més, el club que presideix Toni Hernández ha confirmat el fitxatge d'Alejandro Chavero (Ontinyent).

5 de juliol
Huracán ha anunciat per fi el nom del seu nou entrenador. Es tracta del biscaí Iñaki Alonso, que després d'un any sabàtic torna a les banquetes per agafar les regnes d'un Huracán que, a més, comptarà de nou amb el seu porter Paco, que ha renovat pels manisers.

4 de juliol
Huracán ha anunciat aquest matí la renovació de Javi Navarro. L'objectiu dels valencians és mantenir el bloc que l'ha dut al sotscampionat de Lliga i a les portes de l'ascens.

3 de juliol
No va poder ser i Huracán va perdre a Jaén l'ocasió d'ascendir a la Lliga Adelante... pel valor doble dels gols a camp contrari. Decepció a Manises, on tocarà engegar un nou projecte sense Nico Estévez, que al llarg dels propers dies formalitzarà la seva arribada al València Mestalla. A l'espera d'oficialitzar l'arribada d'un entrenador que Huracán ja té lligat, els manisers han encetat la seva campanya d'abonaments, amb l'ambiciós objectiu d'arribar als 2.000 socis. Preus entre 40 i 100 euros segons l'edat i la zona del camp i un incentiu: si l'equip no fa playoff l'abonament 2014-2015 serà gratuït.

TEMPORADA 2012-2013
29 de gener
Huracán ha donat la baixa a José Luís Miñano, del qual en coneixerem el seu nou equip al llarg d'aquests dies.

18 de gener
Aquest matí Huracán ha anunciat la incorporació del porter castellonenc Jaume Doménech, que arriba provinent d'El Palo, conjunt andalús del grup 9 de Tercera Divisió.

10 de gener
Huracán ha anunciat el retorn d'Omar Sampedro, que l'estiu passat fitxava per l'Alcoyano, on no ha gaudit de massa oportunitats.

23 d'agost
I la cirereta del pastís. L'equatoguineà Raúl Fabiani (Alcoyano) s'ha convertit en la darrera adquisició d'Huracán de cara a aquest curs.

21 d'agost

Entre ahir i avui, Huracán ha anunciat el fitxatge dels migcampistes Javi Rubio (Alavés) i Capdevila (Xerez).

19 d'agost
BALANÇ DE PRETEMPORADA

Huracán Valencia ha tancat la seva pretemporada amb un balanç de 3 victòries, 3 empats i 1 derrota, amb 8 gols a favor i 4 en contra. Javi Navarro, màxim golejador de l'equip de Nico Estévez amb 3 gols.

16 d'agost

L'Huracán Valencia, que aquest vespre farà la seva presentació davant l'afició, ha anunciat d'una banda la contractació del jove defensa Carlos Pomares, provinent del Sheffield United. Per contra, qui no seguirà vestint de curt és l'exHospi José Ignacio Hernández, que avui rebrà un homenatge abans d'oficialitzar la seva retirada del món de futbol per convertir-se únicament en director esportiu de l'entitat manisera.

1 d'agost

En els darrers dies Huracán ha fet oficials dos nous fitxatges de cara al nou curs. Un, a la porteria, servirà per discutir la titularitat de Paco: parlem del manxec José Antonio Salcedo (Valladolid B). A dalt, la davantera valenciana també es veurà reforçada amb l'arribada de Javi Navarro (Ponferradina).

17 de juliol
Huracán ha engegat el seu segon projecte de la història avui amb dues novetats més. Dues incorporacions de qualitat com són l'andalús Enrique Carreño (Zaragoza B) i el migcampista del Mestalla José Luís Miñano. A més, diversos jugadors s'estan a prova per tractar de convèncer el cos tècnic que encapçalarà, de nou, Nico Estévez.

16 de juliol
Huracán començarà demà dimarts els entrenaments, però abans ha fet oficials, d'una banda, la renovació del central Tomás Ruso per aquesta temporada i, de l'altra, el fitxatge del crevillentí Víctor Gomis, que aquesta temporada ha estat al Dénia de Nino Lema.

20 de juny
El puzle d'Huracán compta des d'aquesta tarda amb una nova peça. Un clàssic de la Segona B com és Luís San Julián (Gandia) viurà als seus 33 anys una nova etapa futbolística a Manises.

19 de juny

Després d'una setmana sense novetats, Huracán ha anunciat avui dues renovacions que deixen els efectius en 10 jugadors de cara al curs vinent. Renoven Alexis Villar i Pablo Agudo, jugadors joves i amb llarg recorregut per davant tot i haver gaudit de diferents oportunitats: mentre que Alexis ha aprofitat la baixa de Pepe Pla per guanyar-se un lloc, l'ex del Saguntino no ha tingut tants minuts. D'altra banda, Omar marxa a un Alcoyano que comença a reforçar-se bé per mirar de retornar a Segona B.

13 de juny
Després de confirmar l'ascens al primer equip d'Akapo, Juliá i Pablo García, aquest migdia Huracán ha fet oficial la incorporació de Javi Salero (Ontinyent), un atacant de qualitat que fa unes setmanes ho tenia fet amb un Castelló que degut als problemes institucionals sembla que no comprarà plaça a Segona B.

7 de juny
Huracán ha anunciat dues renovacions més: les del defensa Pablo Vidal i la de l'extrem David Fas.

6 de juny
Primeres novetats d'Huracán de cara a la propera temporada: dues renovacions i tres confirmacions. Les primeres, de dos homes importants, vitals; continuen el porter Paco, titular durant bona part del passat curs i també el defensa paraguaià Roberto Amarilla que, recordem, va fallar un dels dos penals de la tanda contra el Lucena. A més de Paco i Amarilla, Huracán farà fitxa del primer equip a tres membres del Juvenil de Divisió d'Honor que ja han debutat amb els 'grans': són el defensa Carlos Akapo i als migcampistes Jorge Juliá i Pablo García. A aquests tres s'hi podria unir el davanter Manu Utrilla, també del Juvenil, i que farà la pretemporada amb els de Manises.

27 de maig
En una jornada per oblidar pels equips del grup, Huracán també ha tancat la seva primera temporada com a equip sènior amb l'eliminació a mans del Lucena. Sigui com sigui, els de Nico Estévez han estat l'equip que més a prop s'ha quedat de passar ronda: marxen eliminats i sense perdre. La raó: dos empats a zero contra el Lucena han conduït els manisers a una tanda de penals en què Amarilla i Berry Powel no han estat encertats i han enviat els seus llançaments per sobre del travesser. 4-2 a la tanda de penals per un Lucena que ha gaudit de més ocasions que Huracán.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada