Etiquetes

1/7/12

Atlético Levante


TEMPORADA 2016-2017
8 d'agost
Dues sortides a l'Atlético Levante. Pocs dies després d'anunciar el seu fotxatge, el club d'Orriols anunciava la rescissió del contracte d'Aitor Granados (Guadalajara) per motius personals. D'altra banda, el migcampista Jorge Vela marxarà cedit al Huétor Tájar.

9 de juliol
Dilluns, l'Atlético Levante tornarà als entrenaments i ho farà amb 26 efectius, ja que Koke, Pepelu, Juan Delgado i Javi Ramírez estan treballant amb el Primer Equip. De moment, Granero compta amb dues incorporacions, 12 renovacions i els retorns de les seves cessions de Rober Sierra (Mallorca B) i de Riera (La Roda).

8 de juliol
Després de setmanes d'incertesa, l'Atlético Levante ha anunciat el nom del seu nou tècnic, l'alacantí José Carlos Granero, que fa anys a dirigir el Primer Equip i que aquesta temporada va salvar el Melilla al grup 4 de Segona B.

1 de juliol
Novetats en un Atlético Levante que ha ascendit quatre futbolistes que han acabat l'etapa juvenil: el porter Dani Cárdenas, el defensa Carlos Ferrando, el migcampista Andreu Hernández i l'extrem Jorge Díaz. Per contra, el migcampista José Luís Valiente no seguirà amb el filial granota, com tampoc no ho farà un Luca Ferrone que ha fitxat per la UD Logroñés.

24 de juny
El filial granota comença reforçant la defensa amb les arribades de Javi Ramírez (Villarreal B) i Modesto Acosta (Alcoyano). Per contra els també defenses Artabe i Jair no seguiran a Bunyol, ja que han fitxat pel Somozas i el Huesca, respectivament.

2 de juny
Sense notícies d'un Atlético Levante que jugarà novament a Segona B després d'assolir la permanència a Olot l'última jornada de Lliga.

TEMPORADA 2015-2016
1 de febrer
Dia de bojos a Bunyol. Com que abans d'entrar cal deixar sortir els llevantinistes van anunciar les baixes de Diego Bardanca, Rober, Yosu i Riera, que marxen al Jaén, Mallorca, Almería B i La Roda, respectivament. Per contra, el filial granota signava el migcampista Manu Viana (Villarreal) i l'extrem Chupi (La Roda).

29 de gener
Primers moviments aquest hivern a Bunyol: els granota incorporen com a cedit el migcampista Manuel Miquel (Albacete) i cedeixen el davanter Álex García a l'Avilés Industrial.

1 de setembre
El filial granota anunciava aquest dimarts la baixa del migcampista gallec Keko.

31 d'agost
L'Atlético Levante ha tancat la incorporació del defensa aragonès Dani Calvo, que arriba cedit pel Numancia.

25 d'agost
Novetats al filial granota en forma d'altes i baixes. Els llevantinistes han incorporat el davanter asturià Álex García (Sporting B), han cedit el defensa Gaizka al Getxo i han rescindit el contracte del migcampista David Karg.

14 d'agost
El filial granota anunciava ahir dijous l'arribada del defensa navarrès Íñigo Zubiri, que les últimes tres temporades ha jugat a Segona B amb la UD Logroñés.

12 de juliol
L'Atlético Levante reforçarà la seva defensa amb l'arribada del biscaí Ander Artabe, que la temporada passada va jugar al Sestao River cedit per l'Athletic Club.

10 de juliol
El filial llevantinista ha anunciat avui el seu vuitè fitxatge, el migcampista asturià Yosu (Lealtad).

9 de juliol
Dues novetats avui al filial granota, ambdues en forma de renovacions, ja que el migcampista Javi Ribelles i el davanter Álvaro Traver continuaran vestint l'elàstica llevantinista aquesta temporada.

8 de juliol
L'Atlético Levante ha anunciat aquest matí els fitxatges del defensa Cote (Tropezón) i del migcampista Valiente (Olímpic).

6 de juliol
L'Atlético Levante ha fet oficial aquest matí el fitxatge de Jilmar i també ha anunciat la contractació del central portuguès Jair, procedent del Villanovense.

5 de juliol
Víctor Alonso (Sant Andreu) serà la quarta incorporació del filial llevantinista per bé que el club no ho ha fet oficial. El migcampista barceloní es trobarà novament amb Jilmar, company seu al Sant Andreu.

3 de juliol
El filial granota s'ha posat a fer feina ràpidament i avui ha anunciat la renovació del tècnic Miguel Ángel Villafaina, la continuïtat del porter Zagalá i del migcampista Fran Núñez i l'arribada del central Diego Bardanca (Eldense).

2 de juliol
L'Atlétic Levante ha anunciat aquest dijous l'arribada del porter malagueny Koke Ruiz, que les últimes dues temporades ha militat a l'Espanyol B.

1 de juliol
El lateral barceloní Jilmar Steed (Sant Andreu) serà la primera incorporació del filial granota l'any del seu retorn a #2bg3, tal com va anunciar el futbolista mateix ahir dimarts.

27 de juny
Fa exactament 11 anys, el filial del Levante aconseguia a l'Hospi el seu únic ascens a Segona Divisió sobre el terreny de joc. Avui, els de Villafaina han superat agònicament el Sanluqueño amb un gol al minut 94, obra de Fran Núñez, que els permet retornar a Segona Divisió B després d'un any de trànsit per la Tercera Divisió valenciana.

TEMPORADA 2013-2014
31 de gener
El Levante B ha anunciat els seus dos fitxatges en aquest mercat d'hivern. Els granotes reforcen la línia defensiva amb les arribades de Polaco (Atlético Sanluqueño) i d'Altares (Puerta Bonita).

29 de gener
Ahir dimarts, els granota anunciaven la baixa de Víctor Armero, que fitxa per Huracán.

23 de gener
Ahir dimecres, el club granota anunciava la baixa del porter Coronado, que aquesta temporada encara no havia disputat cap minut amb el Levante B.


26 d'agost
Just acabar el partit de dissabte contra l'Ilicitano, el Levante B anunciava la continuïtat del davanter castellonenc Rubén Fonte, arribat a Bunyol el passat mes de gener al mercat d'hivern.

22 d'agost
El Levante B ha cedit el migcampista Óscar Moreno al Cullera, equip que torna a Tercera Divisió després d'anys d'absència.

FI DE PRETEMPORADA
8 Partits Jugats: 3 victòries, 4 empats i 1 derrota. 8 gols marcats i 7 d'encaixats. Màxims golejador: Matías Aquino, amb 3 gols.

16 d'agost
El Levante ha fet oficial aquest divendres la incorporació del lateral gadità Marcelo Villaça, que l'any passat va jugar al Xerez Deportivo. Per contra, el migcampista Fali abandona la disciplina granota i fitxa per l'Huracán.

8 d'agost
El Levante ha anunciat fa uns minuts el fitxatge del migcampista madrileny Fer López (Mallorca B) pel seu filial de Segona B. Bona incorporació dels llevantinistes.

7 d'agost
La nova incorporació del Levante B és el lateral alacantí Jordi López, que la passada temporada va alternar la seva actuació a Preferent amb l'Hércules B amb un parell de partits amb el Primer Equip a la Lliga Adelante.

31 de juliol
Coneixem els nous equips de quatre de les baixes que els granota han concedit aquest estiu: Jaime Paredes (Almería B), Selfa (Osasuna Promesas) i Ortuño i Álvaro Rosa (la Hoya Lorca).

25 de juliol
Aquest matí el Levante B ha fet oficial la incorporació del davanter navarrès Jorge Galán (Osasuna Promesas).

18 de juliol
Fa unes hores el Levante ha anunciat el fitxatge del porter valencià Leandro Montagud (Ponferradina) per reforçar la meta del filial granota.

15 de juliol
El filial granota ha arrencat la pretemporada amb 24 jugadors, 7 d'ells jugadors del Juvenil A 'a prova'. Pugen, ja amb fitxa del Primer Equip, Ovejero, Kike Torrent, Armando, Camarasa, Jason i Óscar. A més, una nova incorporació, el polivalent defensa madrileny Carlos Expósito (Alcorcón).

4 de juliol
Primeres arribades a un Levante B que ha renovat el migcampista Andy. A la rereguarda hi serà l'egarenc Borja López (Sant Andreu), mentre que a línia medular hi haurà Álvaro López (Real Madrid C) i Víctor Armero (Espanyol B).

26 de juny
Ahir el Levante anunciava la renovació de José Gómez com a tècnic del filial granota; serà la sisena temporada del valencià a la banqueta llevantinista. Enguany, comptarà amb Carlos Tomás i amb Traver, que torna a Bunyol després del seu pas per Catarroja i Reus. Per contra, causen baixa Garabato, Provencio i Marín, tres exponents de la idea que busca el Levante per l'any vinent: rejovenir la plantilla.

12 de juny
Sense noticies oficials, dos jugadors ja han anunciat que no seguiran l'any vinent a Bunyol. Parlem del porter, Sergio Garabato i del migcampista Dani Provencio; tots dos ho han fet saber via Twitter en els darrers dies.

2 de juny
Tot i l'enorme temporada, el Levante B ha quedat eliminat a la primera ronda del playoff d'ascens a Bilbao i seguirà a Segona B la temporada vinent. Els dos gols de Roger a San Mamés han estat insuficients; el 2-2 d'avui a Bilbao no ha valgut per capgirar l'1-2 que els cachorros van aconseguir a l'anada fa 8 dies a Bunyol.

TEMPORADA 2012-2013
30 de gener
Un dels equips capdavanters al campionat també ha decidit reforçar la seva plantilla, i ho ha fet amb el fitxatge del davanter Rubén Fonte, que fins ara havia format part del Reus Deportiu.

23 d'agost
El Levante B anunciava ahir, d'una banda, la incorporació del migcampista Dani Provencio, que arriba provinent del Getafe B. Per contra, causa baixa Nico, que marxa cedit al Catarroja.

19 d'agost

BALANÇ DE PRETEMPORADA
El Levante UD B ha tancat la seva pretemporada amb un balanç de 2 victòries, 2 empats i 3 derrotes, 11 gols a favor i 10 gols en contra. Roger, Traver, Morales i Ortuño, amb dos gols cadascú, han estat els màxims golejadors.

11 d'agostEl Levante segueix perfilant la plantilla del seu filial i, a banda de renovar José Higón, ha tancat els fitxatges del defensa Carlos Tomás (Ponferradina) i del migcampista granadí Andy (Real Madrid C).

22 de juliol
El filial granota anunciava aquesta setmana dues incorporacions més dirigides a reforçar l'equip. Arriba, d'una banda, el porter Alberto Catalán (Barrio Cristo); i, de l'altra, el davanter ieclà Alfredo Ortuño (Getafe B).

16 de juliol

Després d'adquirir plaça a Segona B, el Levante B es posa en marxa aquest dimarts amb més d'una quinzena de jugadors a la plantilla. Un cinquè juvenil, l'interior dret Nico, tindrà fitxa amb un primer equip que també comptarà amb els madrilenys Moyano, Jaime i Morales i el valencià Miguel Ángel Marín (amb experiència a Segona B) que han renovat el seu contracte amb l'entitat granota per una temporada més.

6 de juliol
No ho ha confirmat la RFEF de forma oficial, però diversos mitjans com ara Superdeporte ja han anunciat que el Levante B ha donat el vist-i-plau per la compra d'una plaça a Segona Divisió B, una plaça a la qual hi aspira en segona preferència per darrere d'un Catarroja que llevat de sorpresa majúscula queda fora de la cursa. D'aquesta manera, el filial granota recupera als despatxos una categoria que va perdre al camp la temporada 2007-2008. Avui mateix, el Levante ha anunciat els primers jugadors renovats així com la primera incorporació: el mig del Beasain Ander Olaizola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada