Etiquetes

16/7/12

L'Hospi 2012-2013, en marxa

El nou projecte del Centre d'Esports l'Hospitalet, en la seva versió 2012-2013, s'ha posat en marxa avui dilluns, 16 de juliol, en una doble sessió de contingut divers que ha servit per començar a veure els primers detalls, curiositats i cares noves del que ha de ser una nova temporada il·lusionant encapçalada pel retorn de Miguel Álvarez a la banqueta riberenca. Un dilluns intens, ja que els jugadors estaven citats a l'Estadi aquest mateix matí a les nou per realitzar la primera sessió del dia, més aviat física, que ha servit per presentar les novetats d'aquest Hospi tant pel que fa a les incorporacions com pel que respecta als jugadors del Juvenil de Lliga Nacional i als joves que es troben a prova per tractar de convèncer un cos tècnic que comptarà, a banda d'Álvarez, amb Néstor Salmerón com a preparador físic, amb Oriol Balanyà com a fisioterapeuta i que manté Jesús Salvador com a entrenador de porters. Amb Diego Ávila com a clàssic encarregat de material, la novetat estarà en Blas Hernández, que segueix recuperant-se lentament de l'embòlia que va patir fa unes setmanes. Si no hi ha novetats, la tasca de delegat l'exercirà Ricardo Albaladejo.

Pel que fa a la vessant esportiva, l'única absència destacada ha estat la de Marc Pedraza, que amb permís del club començarà a entrenar-se demà dimarts. La resta de jugadors de l'any passat s'han exercitat amb normalitat sobre la gespa artificial de l'Estadi, igual que les sis incorporacions realitzades fins ara: Alan Liesegang i Pedro Bilbao (Juvenil), Valentín (Cornellà), Moyano (Sant Andreu), Alberto Manga (Badalona) i Borja Sánchez (Ponferradina). També s'han entrenat amb la resta de companys els juvenils Dani Mañas i Iván Salvador, igual que Roberto Aguado (Hospi Juvenil) i David Márquez (Vilafranca), que com anunciàvem fa dies serien a prova per convèncer Álvarez i fer-se un lloc a la plantilla. La novetat en aquest sentit ha estat la del davanter camerunès Hugues Douglas Djika, més conegut com a Douglas (19 anys) i que aquesta temporada ha passat pel Pontevedra i el Móstoles de Tercera Divisió abans d'acabar al Juvenil de Divisió d'Honor del Getafe CF.

Tot el grup ha realitzat un entrenament aquesta tarda, a partir de les 7 de la tarda, en què la pilota ja ha aparegut amb exercicis per grups dirigits al control de l'esfèrica mentre que els porters, entre els quals també hi havia el porter Roger Cabezas abans d'iniciar la pretemporada amb el Sants, han fet treball específic amb l'entrenador de porters, Jesús Salvador. A banda de pilota, cursa contínua, estiraments, circuit amb estacions i estiraments per cloure el primer de molts i molts dies d'entrenament amb l'objectiu de preparar l'equip per un inici de temporada oficial amb Huracán i Alcoyano a la Lliga i amb un rival a la Copa del Rei (29 d'agost) que sabrem quan la RFEF decideixi fer el sorteig de les dues primeres eliminatòries. Fins aleshores, treball dur. Ànims.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada