Etiquetes

1/7/12

Lleida Esportiu


TEMPORADA 2016-2017
8 d'agost
Canvis a la porteria del Lleida Esportiu. Iván Crespo ha arribat a un acord i marxa al Racing. Per la seva banda, els blaus anunciaven ahir diumenge l'arriba d'Albert Alfonso, procedent del Juvenil DH del Nàstic. A més, aquest dilluns els de la Terra Ferma també han oficialitzat l'arribada del migcampista ofensiu Fran Moreno, que torna al grup 3 després del seu pas pel Leganés (dos anys) i el Murcia.

4 d'agost
El Lleida Esportiu ha rescindit el contracte d'Àlex Cortell, incorporat fa pocs dies. D'altra banda, el també atacant Carlos Rodríguez ha arribat a un acord amb el club i també marxarà, en aquest cas al Mérida AD.

1 d'agost
El Lleida Esportiu ha incorporat el porter Álvaro Campos (Castellón), el defensa Franco Flores (Argentinos Juniors), els mitjos Miki Muñoz (Hospi) i Valiente (Atlético Levante) i els atacants Christian Alfonso (Hospi), Cortell (Alcoyano) i Javi Casares (Hércules).

8 de juliol
Novetats al Camp d'Esports. El Lleida Esportiu incorpora el migcampista Cristian Gómez, procedent de l'Hospi. Per contra, Ekhi marxa al Real Unión i Raúl Fuster anuncia que tampoc seguirà a Lleida.

4 de juliol
Pau Bosch abandona la disciplina del Lleida Esportiu, club on havia militat des de la seva creació l'any 2011.

3 de juliol
El Lleida Esportiu ha anunciat aquest migdia que el capità Molo no seguirà a l'entitat. Tampoc no ho faran ni Urko Arroyo, ni Álex Pacheco ni Javier Rami.

1 de juliol
Tot i haver debutat amb el primer equip, no serà fins aquest curs que el defensa Noel Carbonell ja formarà part de la primera plantilla blava. Allà no compartirà vestidor amb Óscar Vega, que marxa al Tudelano, ni amb Marc Martínez, que se'n va al Llagostera ni amb Manu Onwu, que ha decidit no renovar.

26 de juny
Els blaus s'han quedat, de manera cruel, a les portes del futbol professional. Tot i vèncer el Sevilla Atlético per 0-1, la tanda de penals ha dictaminat l'ascens dels andalusos.

TEMPORADA 2015-2016
1 de febrer
Ha estat el darrer dia de mercat quan el Lleida ha anunciat la seva única incorporació, l'atacant Carlos Rodríguez (UCAM Murcia).

25 d'agost
El Lleida Esportiu ha reforçat la seva plantilla amb el lateral Arnau Tobella (Cornellà) i els migcampistes Agostinho Cá i Joel Huertas, cedits pel Barcelona B.

14 d'agost
Després que el Nàstic hagi, per fi, fet oficial la desvinculació ja podem dir que Marc Martínez jugarà la temporada vinent al Lleida Esportiu.

12 d'agost
Els blaus anunciaven ahir la rescissió del contracte de Dieguito, que ja ha estat presentat com a nou futbolista de la UE Olot.

7 d'agost
Els blaus segueixen ampliant la plantilla i ahir dijous anunciaven l'arribada del davanter Óscar Vega (Conquense) per reforçar la parcel·la ofensiva.

5 d'agost
El Lleida Esportiu anunciava aquest matí el fitxatge del migcampista navarrès Manu Onwu, que va acabar la passada temporada jugant al Dinamo Tbilisi georgià.

25 de juliol
El Lleida Esportiu s'ha reforçat amb la incorporació del defensa Óscar Rubio (Cádiz) i el davanter Urko Arroyo (Jaén). A més, els blaus han anunciat l'acord amb Salva Chamorro per rescindir el seu contracte; l'oriolà jugarà amb el Hamilton Accies escocès.

21 de juliol
Els blaus han arribat a un acord amb Pedro Baquero per rescindir-li el contracte.

20 de juliol
El Lleida Esportiu presentava a finals de la setmana passada el davanter aragonès Diego Suárez, que arriba cedit pel Real Zaragoza.

15 de juliol
Dies moguts a Lleida. Els blaus han incorporat Álex Pachecho (Martinenc) com a tercer porter i recuperen Genís Morera, que torna al club després de tres anys al Juvenil del València. Per contra, el club no compta amb Pedro Baquero, mentre que la polèmica saltava aquesta tarda amb el fitxatge de Salva Chamorro pel Hamilton Academical de la Premiership escocesa. L'oriolà té contracte amb el Lleida Esportiu. Tant en el cas de Chamorro com en el de Baquero, els treurem de la plantilla quan el club ho anunciï.

9 de juliol
Idiákez no comptarà la propera temporada amb Miguel Ángel Nieto, que vestirà la samarreta de l'Hércules.

2 de juliol
El Lleida Esportiu ha oficialitzat aquest matí l'alta de l'extrem maresmenc Carlos Doncel (Damm).

1 de juliol
El davanter Julen Colinas jugarà la propera temporada al Lleida Esportiu, tal com els blaus han anunciat aquesta setmana.

29 de juny
Aquest matí el Lleida Esportiu ha anunciat la renovació de Molo.

26 de juny
El club blau ha fet oficial que Jorge Miramón no seguirà l'any que ve a Lleida.

18 de juny
Novetats a Lleida. Els blaus perden Pau Torres, que no renova i marxa a jugar a l'Alavés. El seu recanvi serà el cantàbric Iván Crespo (Murcia), segona incorporació després del central gallec Toño Vázquez (Toledo).

11 de juny
Imanol Idiákez tornarà a comandar la nau blava, que de moment compta amb 9 jugadors que gaudien de contracte aquesta temporada. Sense altes, de moment, la direcció esportiva concentra els seus esforços a renovar tres peces importants com Pau Bosch, Nieto i Miramón, tot d'una que ja se sap que Carlos Barreda no seguirà al Camp d'Esports.

TEMPORADA 2014-2015
30 de gener
El madrileny Miguel Ángel Nieto, que actualment es trobava sense equip, ha estat la segona incorporació dels blaus en aquest mercat d'hivern.

28 de gener
El Lleida Esportiu ha anunciat fa uns minuts la incorporació de Javier Rami, migcampista de Binèfar que aquesta primera volta ha jugat amb el Zaragoza B.

26 d'agost
El Lleida Esportiu compta amb dues peces més com són el defensa David Forniès (Getafe B) i el migcampista Nacho Sierra (Puerta Bonita).

30 de juliol
Dies moguts a Lleida. Els blaus han cedit Aitor Aldalur al Barakaldo i han perdut un Biel Medina que ha decidit abandonar la pràctica del futbol. Per contra, la rereguarda lleidatana ha recuperat dos efectius amb les arribades de Pedro Baquero (Doxa Katokopias) i d'Ekhi (Osasuna Promesas).

21 de juliol
Ahir el Lleida Esportiu anunciava la incorporació del davanter Salva Chamorro una estona després que el Llagostera fes oficial la desvinculació contractual de l'oriolà.

18 de juliol
Aquesta setmana el Lleida Esportiu ha anunciat dues incorporacions. Fa uns dies feia oficial la del lateral Guillem Pujol (Damm); fa tot just uns minuts, els blaus confirmaven un secret a veus: la cessió d'Eugeni Valderrama per part del Sevilla Atlético.

10 de juliol
Els blaus han anunciat aquesta tarda el fitxatge del porter Álex Cobo, procedent de la Damm.


7 de juliol
Aquesta tarda el Lleida Esportiu ha anunciat la renovació del capità Pau Bosch, un dels dos jugadors que estan a l'entitat des de la seva fundació. L'altra, Jesús Imaz, és l'únic futbolista de la passada temporada pendent de conèixer el seu futur.

5 de juliol
Seran tres, de moment, els exjugadors riberencs que formin part del Lleida Esportiu la propera temporada. Dani Fragoso vestirà la samarreta blava la propera temporada després del seu breu pas pel Chivas USA.

1 de juliol
Ahir dilluns, el Lleida Esportiu anunciava de forma oficial la incorporació del migcampista guipuscoà Alex Albistegi, que l'any passat va jugar al Toledo sota les ordres del nou tècnic blau, Imanol Idiákez.

25 de juny
El Lleida Esportiu continua definint la seva plantilla i aquesta tarda ha anunciat les baixes de Mario Fuentes, Konaté, Monforte i Oriol Esteve. A més, Jesús Imaz estaria ben a prop de signar pel Numancia, equip de Liga Adelante, segons el periodista Albert Robledillo.

23 de juny
Lleida iniciarà una nova etapa sense Seligrat. El nou tècnic serà Imanol Idiákez, que aquest curs ha dirigit el Toledo al grup 2 de Segona B. Amb ell hi serà Pau Torres, titularíssim porter dels blaus que ha renovat aquest mateix dilluns. La resta, jugadors que tenen contracte i retornen de cessions, que pertanyen al club per bé que la seva situació podria canviar segons ofertes.

10 de juny
El Lleida Esportiu continuarà un any més al grup 3 de Segona Divisió després que diumenge el Leganés l'eliminés a la pròrroga i barrés als blaus el pas a la final per l'ascens.

TEMPORADA 2013-2014
30 d'agost
El passat dimarts el Lleida Esportiu anunciava la incorporació del jove porter toledà Fran Perales, que l'any passat va jugar al Sevilla C i al juvenil de Divisió d'Honor.

12 d'agost
Fa uns dies, el Lleida Esportiu anunciava la marxa de Ramon Garcia a l'Alpicat de Primera Catalana.

7 d'agost
El Lleida Esportiu compta ja a les seves files amb l'ivoirà Amara Konaté, que després de jugar al Campobasso italià l'any passat, ja forma part de la disciplina de la Roma, club que l'ha cedit al Lleida Esportiu. 'Estiu a tres bandes'.

31 de juliol
Ahir el Lleida Esportiu confirmava la continuïtat del porter mallorquí Pau Núñez, que tindrà com a company el lateral alacantí Raúl Fuster, que la passada temporada va començar al Lugo i va acabar a la UD Salamanca .

23 de juliol
Els lleidatans anunciaven avui la confirmació del rumor que llançava ahir la Cadena Cope a Mallorca; Dídac Devesa (Ponferradina) reforçarà el Lleida Esportiu l'any vinent. La zona d'atac també estarà reforçada amb l'exriberenc Juan Antonio Osado, que divendres confirmava el seu fitxatge pels de Toni Seligrat.

14 de juliol
El Lleida Esportiu segueix reforçant el seu nou projecte amb criteri. El quart fitxatge és l'extrem madrileny Chupe, ex del Leganés i que l'any passat va jugar amb el Real Unión.

11 de juliol
El Lleida Esportiu i Álex Colorado han arribat a un acord per la rescissió del contracte que els unia. El gadità segurament fitxi pel Reus Deportiu.

10 de juliol
Si ahir coneixíem que Asier deixava el Lleida Esportiu després de dos anys per marxar a Reus, avui els blaus han fet oficial la renovació del central almerienc Molo.

6 de juliol
La tercera incorporació dels lleidatans és la del jove migcampista tarragoní Mia Guasch, que signa per tres temporades després de jugar aquest any al Juvenil A de la Damm sota les ordres de Cristóbal Parralo.

4 de juliol
Tres novetats més a Lleida. Fa uns dies, en forma de fitxatges, arribaven el lateral basc Aitor Aldalur (Amorebieta) i el migcampista aragonès Javi Monforte (Teruel). Aquest dijous, els lleidatans feien oficial la renovació de l'exHospi Biel Medina.

26 de juny
Malgrat haver demanat jugar, un any més, al grup 2, no és gens descartable que el Lleida Esportiu torni l'any vinent al seu grup natural, el 3. De moment, la plantilla comença a agafar cos amb la renovació de Toni Seligrat com a entrenador i la de dos jugadors importants a la defensa com el lateral Carlos Barreda i el central Mario Fuentes.

2 comentaris:

  1. Un apunt, Toni Seligrat no ha renovat. Té 2 anys de contracte. L'any que ve complirà el segon.

    ResponElimina
  2. Cert Gerard! Merci per l'apunt, després ho canvio i afegeixo la primera incorporació!

    ResponElimina