Etiquetes

1/7/12

Mallorca B


TEMPORADA 2016-2017
7 d'agost
El porter nordamericà Benjamin Machini jugarà cedit al Barakaldo.

8 de juliol
Novetat al filial mallorquinista, que incorpora el migcampista Álex Serrano, que el curs passat va jugar a l'Espanyol B.

28 de juny
El Mallorca B incorpora el mitjapunta francès Enzo Lombardo, que ha passat pel futbol formatiu de l'Olympique Lyonnais i que aquesta temporada ha jugat amb el Saint-Priest a CFA2.

24 de juny
El migcampista Héctor Escrich torna al filial del Mallorca després de dos anys amb un bon rendiment al Llosetense, tant a Tercera com aquest curs a Segona Divisió B. D'altra banda, el davanter James ha renovat per dues temporades i encetarà el seu tercer curs amb l'equip que enguany tornarà a dirigir Javier Olaizola.

23 de juny
El Mallorca ha anunciat que els migcampistes ghanesos Baba i Stephen, fins ara propietat del Leganés, passaran a ser jugadors mallorquinistes de ple dret. Tots dos futbolistes van contribuir el curs passat a l'ascens dels d'Olaizola a Segona B. D'altra banda, el salmantí Carlos Cristeto no seguirà al conjunt mallorquí.

14 de juny
El Mallorca anunciava ahir la incorporació de dos futbolistes que aquesta temporada han jugat amb el Llosetense: Jaume Pol i Pep Biel. A més, els vermells han anunciat fa una estona que Javier Olaizola renova com a entrenador del filial.

13 de juny
El Mallorca B anunciava aquesta setmana la renovació del davanter Ángel Rodado i les incorporacions del central francès Antoine Létievant (Clermont Foot) i el davanter peruà Bryan Reyna (Cantolao).

2 de juny
Pendent del que passi dissabte amb el Primer Equip, el filial mallorquinista torna a Segona B després de fer campió del grup 11 de Tercera Divisió i superar el Deportivo Aragón en la fase de campions amb un global de 2 a 0.

TEMPORADA 2014-2015
30 de gener
Moviment a Mallorca. El club li ha fet fitxa al davanter Jaume Vidal i dóna de baixa Domi. A més, segons informa el periodista Roberto Mateo, el filial també comptarà amb un Álex Vallejo que fins ara tenia fitxa amb el Primer Equip.

2 de setembre
A manca de confirmació oficial el Mallorca B ha fet fitxa al defensa ghanès Kasim, i als davanters Domi (Espanyol juvenil) i Julen Iriarte, cedit per l'Eibar. Per contra, no tindrien fitxa amb el filial Carlos Cristeto, Xisco Garí i Héctor Escrich: cap dels tres apareix al llistat de la Federació balear.

9 de juliol
El Mallorca B reforçava la seva porteria a mitjans d'aquesta setmana amb la incorporació del porter riojà Enrique Royo (Real Sociedad B).

30 de juliol
Al dia el Mallorca B amb l'arribada del defensa Álvaro Clausí (Alcoyano).

18 de juliol
El Mallorca B ha anunciat aquest divendres el fitxatge del central Raúl González, procedent de l'Atlético de Madrid B.

12 de juliol
La web Fútbol Balear ha anunciat les dues primeres incorporacions d'un Mallorca B que enguany dirigirà el basc Javier Olaizola. La primera és el retorn de Nico Baleani, migcampista procedent de La Roda i que ja va passar pel filial. La segona és Connor Ruane, lateral que la passada temporada va jugar al Constància.

26 de maig
Un any després del seu descens, el Mallorca B retorna provisionalment a Segona B. Per parts. Els palmesans ascendien a #2bg3 després de superar l'Atlético Granadilla per un global de 4-1, eliminatòria gairebé tancada després del 3-0 a Son Bibiloni. 39 dels 40 partits els ha dirigit Pep Alomar, que aquesta setmana s'ha fet càrrec (juntament amb Olaizola) del Primer Equip. La delicada situació del Mallorca, que pot baixar a Segona B, té pendent un filial que no consumaria l'ascens, en aquest cas. Dissabte a Tenerife, va ser Pepe Gálvez, entrenador del Juvenil A, qui va dirigir l'equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada