Etiquetes

1/7/12

Olot


TEMPORADA 2015-2016
1 de febrer
L'Olot és un altre dels equips que s'ha mogut en aquest darrer dia de mercat. El central Roger Bonet arriba procedent de la Pobla de Mafumet tot i que enguany no ha arribat a debutar-hi. Per contra, Juanjo Prior marxa a l'Hospi després de gaudir de poques oportunitats.

30 de gener
Ahir a la tarda els garrotxins anunciaven la marxa del davanter Isma Traoré, que acabarà el curs com a cedit al Pogoń Szczecin polonès.

18 de gener
L'Olot perdia la setmana passada el seu màxim golejador, Alberto Perea, que jugarà la segona volta amb el Barcelona B. En canvi, aquest mateix dilluns anunciava el retorn, en aquest cas com a cedit, del lateral Musa Bandeh, que la passada temporada ja va militar a les files garrotxines. Per la seva banda, Lluc Mora va marxar cedit a l'Abadessenc.

4 de gener
L'Olot ha anunciat aquesta tarda l'arribada de David Bigas, que arriba procedent de l'Hospi. Setmanes abans els garrotxins havien cedit Èric Vilanova al Figueres.

1 de setembre
L'Olot ha presentat aquest dimarts el seu darrer fitxatge, el davanter manxec Alberto Perea (Llagostera).

31 d'agost
Dia de mercat mogut a Olot. Els garrotxins han incorporat el defensa Lluc Mora (Girona juvenil) i han cedit el porter Àlex Campos al Zaragoza B i el davanter Xerry a l'Abadessenc.

25 d'agost
A finals de la setmana passada l'Olot anunciava la incorporació de dos futbolistes ivorians: el migcampista Djak Traoré, que arriba cedit pel Girona (l'any passat va jugar a l'Espanyol B i al Real Madrid C) o el davanter Isma Traoré, que era a prova després que el curs anterior hagués jugat al Ribadumia gallec.

12 d'agost
L'Olot presentava ahir la seva darrera adquisició en atac, el davanter murcià Dieguito (Lleida Esportiu).

20 de juliol
L'Olot anunciava divendres l'arribada com a cedit del lateral esquerre Luismi Quezada, del Real Madrid Juvenil.

15 de juliol
L'Olot ha reforçat la seva davantera amb l'arribada de Marcel Serramitja, atacant que arriba cedit pel Girona.

9 de juliol
L'Olot, que avui ha començat els entrenaments, incorpora experiència a la seva rereguarda amb l'arribada de Marc Vallhonesta, conegut fubolísticament com a Vallho, que ve del Llagostera.

8 de juliol
L'Olot no comptarà finalment amb Aridane, que d'acord amb una clàusula prevista amb el contracte (oferta d'un equip de superior categoria) marxarà al Granada. En canvi, els olotins sí que tindran Sana N'Diaye; el migcampista de la Mojonera, que va arribar cedit el passat gener pel Cádiz B, continuarà finalment a Olot.

7 de juliol
L'Olot ha anunciat aquest matí les incorporacions d'Èric Reverter, que torna al club després d'un any a l'Atlético Levante i de José Martínez, lateral que la passada temporada ha jugat al Murcia. Per la seva banda, Musa Bandeh ha fitxat pel Nàstic.

4 de juliol
Fuga de talents a Olot. Aquest dissabte hem conegut la marxa de David Corominas a l'FC Imabari de la Shikohu League japonesa.

3 juliol
L'Olot ha anunciat l'acord amb el Villarreal B pel traspàs de Carlos Martínez al filial groguet.

2 de juliol
L'Olot ha presentat aquest migdia la seva sisena incorporació externa. Es tracta del defensa de Besalú Albert Blázquez, que els últims tres cursos ha jugat al Villarreal B.

1 de juliol
L'Olot ha anunciat dues incorporacions més com són les del porter figuerenc August Conesa (Castelldefels) i la del davanter Gato (Cartagena).

29 de juny 
L'Olot ha anunciat fa una estona que el jove central Lluc Banús jugarà aquesta temporada al Peralada de Tercera Divisió en condició de cedit.

28 de juny
Ahir dissabte l'Olot feia oficial la seva tercera incorporació. Es tracta del migcampista cordovès Sergio Ortiz, que aquesta temporada ha jugat a La Hoya Lorca, del grup 4.

22 de juny
Gianni, que havia renovat per l'Olot, marxa cedit a l'Europa de Tercera Divisió.

13 de juny
L'Olot va publicar ahir divendres que rescindia el contracte a Antonio Trujillo, davanter que va arribar a Olot el passat mes de gener procedent del Cornellà.

11 de juny
A dia d'avui l'Olot ja ha fet dues incorporacions externes com són el central Aridane (Eldense) i el polivalent migcampista espluguenc Juanjo Prior (Badalona). A més, els garrotxins comptaran també amb el defensa Lluc Banús i el davanter Xerry, tots dos procedents del Juvenil A de Preferent. L'única incògnita per resoldre és si Èric Vilanova continuarà després de tornar de la cessió al Figueres.

TEMPORADA 2014-2015
30 de gener
El Cádiz ha anunciat aquest matí la cessió del migcentre Sana N'Diaye, fins ara al filial groc a Tercera Divisió, pel que resta de temporada a la UE Olot.

27 de gener
Torna a obrir-se el mercat per a un Olot que ahir es desprenia de Xavi Ferrón (marxa al Badalona) i que ara busca un migcentre per completar una plantilla que donarà guerra a la zona alta en aquesta segona volta.

26 de gener
L'Olot ha anunciat aquest matí dos reforços en la seva parcel·la ofensiva. Es tracta de l'extrem Robert Simón, cedit pel Llagostera, i del davanter Antonio Trujillo (Cornellà).

21 de gener
Novetats en un Olot que presentava el defensa Jordi Calavera, cedit pel Nàstic i aquest dimecres anunciava la marxa d'Enric Gallego, que fitxa pel Cornellà.

16 de gener
Aquesta setmana l'Olot ha anunciat les dues primeres baixes d'aquest període de fitxatges: David Márquez i Sergio Maestre. El darrer marxa al Cornellà.

13 d'agost
Posem al dia la plantilla de l'Olot amb la fitxa del porter Gianni Cassaro, que després d'unes setmanes a prova tindrà fitxa amb la UE Olot. Prové del CF Lloret.

31 de juliol
Actualitzada la plantilla de l'Olot amb l'arribada del migcampista empordanès Héctor Simón, que l'última temporada i mitja ha jugat al Real Oviedo.

10 de juliol
Dimarts, l'Olot presentava una nova incorporació. En aquest cas, el lateral esquerre de l'Hospi Mousa Bandeh deixava l'entitat riberenca després de cinc anys i fitxava pels garrotxins.

1 de juliol
L'Olot ha tancat en els darrers dies les incorporacions del defensa David Márquez (Santboià) i del davanter Enric Gallego (Badalona). David Corominas ha renovat per dues temporades més. Afegits, també, els joves Tony Ruedas i Èric Vilanova.

23 de juny
L'Olot continua avançant en la seva planificació i els darrers dies ha anunciat els fitxatges de Sergio Maestre (Badalona), Óscar Sielva, que es trobava sense equip i el central Germán (San Fernando).

3 de juny
En dos dies l'Olot ha tancat dues incorporacions de cara al curs vinent. Experiència és el que aportaran, d'una banda, el porter Wilfred (Guijuelo), que un any després torna a terres gironines. De l'altra, el lateral esquerre del Sant Andreu també fitxa pels olotins després de tres temporades vestint de quadribarrat.

30 de maig
L'Olot ha anunciat fa uns minuts la continuïtat del davanter Uri Santos, que d'aquesta manera iniciarà la seva tercera temporada a l'entitat garrotxina. D'altra banda, fa un parell de dies coneixíem també que Roger Vidal abandonava la disciplina olotina després de set cursos defensant la seva samarreta.

26 de maig
Arnau Sala seguirà l'any vinent al capdavant d'una UE Olot que la setmana passada presentava el defensa empordanès Argi (Figueres). Renovats Canal, Rojas, Abel, David López i Carlos Martínez.

TEMPORADA 2013-2014
1 de febrer
Finalment, l'Olot compta amb 21 fitxes després de concedit la baixa a Miki Martínez i cedir Xavi Ferrón al Figueres en el darrer dia de mercat.

29 de gener
L'Olot ha anunciat fa una estona l'arribada del migcampista Pere Pons, cedit fins a finals de temporada pel Girona.

25 de gener
Ahir al vespre l'Olot feia oficial la incorporació del davanter figuerenc Kilian Grant, que arriba com a cedit per l'Espanyol B.

18 de gener
Ahir divendres, l'Olot anunciava que donava la baixa federativa al davanter Arnal Conde.

14 de gener
L'Olot presentava ahir el central extremeny Agustín Fernández, que durant la primera volta ha defensat la samarreta del Racing. A més, segons publica avui Diari de Girona, Arnal i Miki podrien ser les properes baixes dels garrotxins.

2 de setembre
Fa uns dies l'Olot presentava el seu tercer porter, el tarragoní Sergio López (Nàstic).

26 d'agost
La UE Olot ha anunciat fa un parell d'hores la contractació del davanter gironí Arnal Llibert Conde, que després d'uns anys al futbol xipriota (i una miniexperiència al Valletta maltès) torna a Catalunya.

23 de juliol
Bona pinta fa aquesta UE Olot, tal com ja havíem dit fa un parell de setmanes. Ahir, els garrotxins tancaven tres incorporacions més (ja en van 10). Arriben el central Guillem Savall, el migcampista Miki Martínez i Èric Reverter.

20 de juliol
Ahir divendres es confirmava el que era un secret a veus: el ja exriberenc David Corominas jugarà a l'Olot la propera temporada.

18 de juliol
A l'espera de tancar la plantilla, l'Olot segueix tancant renovacions. Les darreres, la del veterà lateral Jordi Freixa, que viurà la seva setena temporada a l'Olot... en la seva segona etapa al club garrotxí. A més, la porteria també queda coberta amb la continuïtat d'Òscar i Aleix.

14 de juliol
A parells. Així sembla està renovant l'Olot la seva plantilla. El defensa Freixa sembla a prop de la renovació, però els que han arribat són dos homes curtits en això de la Segona B. De l'Atlètic Balears procedeix el central barceloní Jorge Rojas; del Badalona, el migcampista vallesà Xavi Muñoz.

12 de juliol
L'Olot segueix confeccionant la seva plantilla per debutar a Segona B i aquest divendres ha oficialitzat les altes del lateral Gerard Valentín (Sevilla C) i de l'extrem Xavi Ferrón (la Jonquera).

11 de juliol
Dues peces més per a Edu Vílchez. Un fitxatge cantat ja és oficial, el d'Albert Canal (Llagostera). L'olotí tindrà com a company a la defensa Jordi Hostench, que ha renovat amb els garrotxins una temporada més.

10 de juliol
L'Olot ha anunciat dues baixes més (i ja en van 8) de cara a l'any vinent: parlem de Marc Francolí i d'Enric Vallès, que tot i fer un gran any amb els garrotxins no seran a les ordres d'Edu Vílchez el curs vinent.

9 de juliol
Un cop es feia oficial el fitxatge de David López, la següent novetat ha estat la renovació del capità Abel Solé, que viurà la seva novena temporada consecutiva a l'Olot.

8 de juliol
Fa uns instants el compte a Twitter de Futbol Catalunya anunciava el fitxatge de David López pels garrotxins. És la primera arribada a un Olot on no hi continuarà Héctor Peña, que no ha renovat per l'equip que el proper curs dirigirà Edu Vílchez.

5 de juliol
Més novetats a l'Olot, que aquest divendres anunciava, d'una banda, la renovació del migcampista Roger Vidal i, de l'altra, que David Massegú marxarà cedit a un equip encara per determinar.

4 de juliol
L'Olot anunciava avui dijous la renovació d'Uri Santos i la baixa de Raúl Rodríguez. A més, els garrotxins mantenen a la plantilla el davanter Carlos Martínez, amb contracte.

3 de juliol
És un plaer poder afegir a aquesta secció un altre equip català com la Unió Esportiva Olot. Els garrotxins van aconseguir dissabte davant l'Arandina l'ascens a Segona Divisió B. És l'èxit més gran per l'equip que han dirigit Rodri, Terma, Bañuelos i, de nou, Terma i que l'any vinent entrenarà Edu Vílchez. Debutants a la categoria, els olotins han anunciat aquest matí la renovació del central banyolí Albert Serra i la baixa de quatre jugadors: Cristino, Gerard, Mabil i Edile, que marxa al Terrassa,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada