Etiquetes

28/7/12

Primera derrota | UE Rubí 2-0 CE l'Hospitalet

Segon test, primera derrota. L'Hospi ha caigut derrotat aquest vespre a Can Rosés per 2-0 davant d'un Rubí que ha sabut explotar les concessions defensives d'un Hospi que ha estat menys efectiu que el seu rival, de Tercera Divisió. Queda molt, molt camí per recórrer per un Hospi que ha tingut ratxes de bon joc, de triangulació, però al qual li ha costat massa plantar-se a la porteria rival. Com dimecres, Miguel Álvarez ha disposat dos onzes pràcticament diferents per tal de repartir minuts i, si bé Osado i Peque no s'han vestit de curt a causa dels seus problemes físics, sí que ho ha fet David Márquez, l'exjugador del Vilafranca que es troba a prova amb l'Hospi des de l'inici de la pretemporada. La propera prova per l'Hospi tindrà lloc dimecres vinent a l'Estadi, quan a partir de les 19:30 hores, els riberencs rebran el Júpiter de Juanjo García, extècnic del Pubilla Casas i equip retornat a Tercera Divisió després de molts anys d'absència. Serà precisament dimecres quan tornem a reactivar l'activitat del Blog després de tres dies de desconnexió.

Amb un inici de primer temps mogut, pocs indicis feien presagiar un partit avorridot en el seu global i amb un Hospi amb dificultats per travessar el tupit entramat defensiu dissenyat per Alberto Fernández. Els rubinencs, que han començat a entrenar aquesta setmana, han cedit la possessió a un Hospi que ha trigat tres minuts en generar la primera acció de gol a botes d'un bulliciós, de nou, Bacari. El mataroní ha estat un dels més destacats pel seu esforç i per lluita tota i cadascuna de les pilotes en joc. Fruit d'una d'aquestes situacions, Cirio ha pogut fer un bon centre al segon pal que Pedraza ha rematat de cap, incomprensiblement, desviat (9'). Els vallesans han reaccionat primer amb un xut de Criado que feia lluir Craviotto (12') i després amb un llançament de falta d'Ángel Fernández (17'). El mateix Ángel habilitava Isma en una ràpida contra que Craviotto solucionava enviant a córner (31'), minuts després que Bacari mostrés la seva potència en elevar-se per sobre de tota la defensa i rematar fora, de cap, una altra bona centrada de Sergio Cirio (23'). L'últim quart d'hora, espès, no ha deixat cap acció digna de ser destacada.

Al segon temps, canvi radical a tots dos equips. A l'Hospi, només Craviotto i Manga han continuat (han jugat els 90 minuts) i això ha fet que, per exemple, Douglas i Borja Sánchez s'alternessin com a jugador més avançat. Alguns detalls de qualitat i també algunes ocasions clares per l'Hospi, a les botes d'un Pedro Bilbao d'allò més actiu. El jove extrem culminava una acció individual creuant en excés el seu xut (50') i enviava al pal una centrada mil·limètrica d'Ángel Sánchez; el rebuig no l'aprofitava, tot sol i gairebé sense porter, el camerunès Douglas, que no encertava a marcar en cap de les dues rematades que ha tingut. També Borja Sánchez ha disposat d'un mà a mà que Juanmi, porter rubinenc, s'ha acabat emportant. Amb el pas dels minuts l'Hospi ha estirat més les línies a la recerca del gol, i això ho ha aprofitat el Rubí per sorprendre a la contra: Babi ha estat a punt d'aprofitar una mala sortida de Craviotto per obrir el marcador (74').

Tot apuntava al doble donut final, sobretot quan Douglas rematava alta una jugada individual (80'), però dues accions a pilota aturada desequilibrarien el partit a favor dels locals. Primer en un córner botat a la dreta de Craviotto, mala sortida del lleidatà i rematada de cap franca del central local Ortega per situar l'1-0 a l'electrònic (82'). El gol ha acabat de descentrar un Hospi que, primer, ha vist com Reventós era a punt de sorprendre Craviotto amb un batzac des de la frontal que el meta riberenc enviava a córner (85'). Un minut més tard i en una contra, penal difícil de veure des de la nostra posició que l'àrbitre no dubtava a assenyalar, xut de Babi per enganyar Craviotto i 2-0 definitiu a favor d'un Rubí que, finalment, s'ha mostrat més efectiu de cara a porta quan ha pogut deslliurar-se del domini d'un Hospi que té molt a millorar d'aquí a l'inici de Lliga.

FITXA TÈCNICA

UE RUBÍ 1a part: Juanmi, Dot, Mario, Kiki, Olmo, Roger, José Antonio, Isma, Javi Sánchez, Ángel i Criado. 2a part: Juanmi, Iván, Ortega, Xavi Muñoz, Javi Calvo, Molina, Adrià Díaz, Adrià Hernández, Reventós, Babi, Eros.

CE L'HOSPITALET 1a part: Craviotto, Márquez, Moussa, Viale, Valentín, Manel Gómez, Corominas, Marc Pedraza, Bacari, Alberto Manga i Cirio. 2a part: Craviotto, Hammouch, Moyano, Alan, Mañas, Pol, Ángel Sánchez, Manga, Douglas, Pedro i Borja Sánchez.

Gols: 1-0 Ortega (82'); 2-0 Babi (86', penal).

Àrbitre: Vicente Aleixandre Muñoz Baquero. No ha mostrat targetes.

Incidències: segon amistós de pretemporada de l'Hospi disputat a Can Rosés davant d'uns 200 espectadors. Entrada gratuïta. Osado i Peque no han jugat per diversos problemes físics.