Etiquetes

1/7/12

Sabadell


TEMPORADA 2016-2017
8 d'agost
El Sabadell ha presentat aquest dilluns el davanter madrileny Ian González, procedent del filial del Getafe.

4 d'agost
El davanter utrerà Enrique Carreño, procedent del Badajoz, és la darrera incorporació que ha realitzat el Sabadell. D'altra banda, el defensa Adrià Parera jugarà com a cedit al Badalona.

1 d'agost
Han causat baixa Craviotto, Agustín, Agus Medina, Adama i Manel Martínez. Per contra, els arlequinats han incorporat el porter Ezkieta, cedit pel Barcelona B; els defenses Jaime Sánchez (cedit pel Castilla), Javi Barrio (Boiro), Manu Torres (Politehnica Timisoara) i Verdú (Pontevedra); els mitjos Barcina (Toledo), Franquesa (Barcelona B, cedit), Gabi López (Pobla de Mafumet) i Jordi López (Llagostera) i els atacants Jordán (Compostela) i Migue (AD Ceuta FC).

5 de juliol
El Sabadell ha anunciat aquest dimarts que el porter Adrià Aliaga, l'any passat al filial, promociona al Primer Equip.

1 de juliol
José Solivelles serà el tècnic d'un Sabadell on no seguiran els defenses Alcañiz i Valentín, que marxen al Socuéllamos i al Llagostera, respectivament.

24 de juny
Miguel Álvarez no serà l'entrenador del Sabadell la propera temporada, tal com va anunciar ahir al vespre Ràdio Sabadell.

23 de juny
El lateral David Forniès no seguirà a Sabadell, ja que ha signat amb la Cultural Leonesa.

16 de juny
El porter Sergi Tienda deixa l'entitat arlequinada i jugarà la propera temporada al Terrassa.

15 de juny
Dilluns el Sabadell anunciava la continuïtat de David Batanero i la rescissió del contracte de José Antonio Ruiz "Pirulo".

2 de juny
La situació econòmica/institucional del Sabadell marca el futur immediat. Són diversos els jugadors que, contracte en mà, han de seguir la propera temporada, la qual cosa no vol dir que ho acabin fent. Segons les dades que tenim, aquesta seria la plantilla arlequinada a dia d'avui.

TEMPORADA 2015-2016
23 de gener
Els arlequinats presentaven aquesta setmana el davanter sabadellenc Eloy Gila, que jugarà al Centre d'Esports fins a final de temporada cedit pel Llagostera.

4 de gener
La marxa d'Àlex Cortell és la primera novetat important d'aquest mercat d'hivern a Sabadell. A més, el davanter Manel, del filial, entrarà en dinàmica del Primer Equip. Pol Roigé, per contra, ha marxat al Mallorca.

12 d'agost
El passat dilluns el Sabadell anunciava el fitxatge del davanter brasiler Bruno, que l'any passat va jugar al Sant Andreu.

20 de juliol
A finals de la passada setmana el Sabadell anunciava dues incorporacions més, la de Lucas Viale (Sant Andreu) i la de Forniès (Lleida Esportiu).

10 de juliol
Ahir dijous el Sabadell també feia oficial la incorporació del defensa José Manuel Alcañiz, procedent de la SD Compostela.

9 de juliol
El Sabadell ha anunciat aquest dijous la renovació del porter Sergi Tienda, que duia dos anys al filial i que enguany competirà amb Craviotto per un lloc a la meta arlequinada.

6 de juliol
Tarda moguda a les oficines del club arlequinat, que ha fet oficials quatre incorporacions de cop. Valentín (l'Hospitalet), Marc de Val (Córdoba B), Pirulo (Espanyol B) i Marc Fernández (Espanyol B) reforcen la plantilla que dirigirà Miguel Álvarez.

3 de juliol
El Sabadell continua fent feina i aquesta tarda ha anunciat la incorporació de l'exdavanter riberenc Juan Antonio Osado, que les últimes dues temporades ha jugat al Lleida Esportiu.

1 de juliol
El Sabadell ha presentat avui el davanter de l'Olímpic Álex Cortell, cinquena incorporació dels arlequinats aquest estiu.

29 de juny
El Sabadell ha fet oficial fa uns minuts les incorporacions de Sergi Pastells (Europa) i de David Batanero (Terrassa).

25 de juny
Carlos Craviotto ja és, oficialment, nou jugador arlequinat. Els vallesans han anunciat fa una estona la incorporació del que durant set temporades ha estat porter de l'Hospi.

23 de juny
El Sabadell ha anunciat el retorn del central Agustín Fernández, que l'any passat va defensar la samarreta de l'Hospi. Agus ja va jugar al Sabadell entre els anys 2008 i 2012.

12 de juny
Oficial. Miguel Álvarez serà l'entrenador del CE Sabadell FC de cara a la nova temporada.


11 de juny
No és encara oficial, però tot fa pensar que Miguel Álvarez serà el tècnic del Sabadell en el seu retorn a Segona B després de quatre temporades a la Lliga Adelante. Els arlequinats patiran una profunda renovació i, de moment, només compten amb quatre futbolistes: Juanjo Ciércoles, Ernest Forgas, Yeray i Pol Roigé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada