Etiquetes

1/7/12

Sant Andreu


TEMPORADA 2014-2015
29 de gener
El Sant Andreu ha tancat la seva plantilla amb els fitxatges de Martí Tapia (Cornellà), Chaco (Arroyo) i Manteca (Sisaket). Per contra, causen baixa Jefferson i Adrià Borreda.


16 de gener
Després de la marxa de Leal i Arthur, el Sant Andreu confirmava aquesta setmana el seu primer fitxatge d'hivern: el futbolista Rubén Martínez, que l'any passat va jugar a l'Alcoyano, reforça la parcel·la ofensiva quadribarrada.

29 d'agost
Finalment, el Sant Andreu sí que comptarà amb el davanter brasiler Bruno Vinicius (Real Madrid C), que en un principi havia de marxar cedit a un equip de la Lliga Adelante.

9 d'agost
Al dia el Sant Andreu amb les incorporacions dels brasilers Jefferson, Felipe i Arthur, de Leal (Utrera) i del davanter selvatà Nuha Marong, cedit per dues temporades des del Llagostera.

21 de juliol
Dia intens en un Sant Andreu que ha obert la setmana amb tres fitxatges. De l'Hospitalet arriben els germans Viale, Lucas i Juan Manuel, que deixen l'entitat riberenca. Més tard, l'equip que dirigeix la brasilera Dinorah Santa Ana ha fet oficial la incorporació de Joaquín Calderón (Alcoyano).

18 de juliol
Segueixen els efectes de la irrupció de Dinorah a Sant Andreu. Una de les conseqüències era que, finalment, Albert Mozó no jugarà amb els quadribarrats. Sí ho faran, en canvi, els migcampistes Ton Alcover i Ibon Gutiérrez, que han renovat. Per la seva banda, juntament amb Borreda, el lateral José Antonio Llamas (Huesca) i el migcampista Xavi Puerto (Espanyol B), són incorporacions oficials al quadre que tornarà a entrenar Piti Belmonte.

12 de juliol
Terrabastall en un Sant Andreu que ha canviat de mans. Manuel Camino, president fins setembre, ha venut les accions a l'empresa que condueix la brasilera Dinorah Santa Ana. Canvis immediats, com ara la destitució de Martí Cifuentes com a tècnic quadribarrat i el fitxatge de Piti Belmonte com a nou tècnic d'un Sant Andreu que comptarà amb el davanter Adrià Borreda, del Gavà.

23 de juny
Fa uns dies, els quadribarrats anunciaven la renovació del central Albert Mozó, que arribava el passat mercat d'hivern procedent del Constància.

7 de juny
La UE Sant Andreu 14-15 comença a tenir color. Fa uns minuts els quadribarrats han anunciat les primeres novetats en forma de renovacions i altes. En aquest darrer capítol, però, es tracta de l'ascens al primer equip de Manu, porter del Juvenil A que ja va tenir minuts a Olot i a Mestalla. D'altra banda, Azparren, Jilmar, Carroza, Guzmán i Víctor han renovat i d'afegeixen a Morales i Xavi Jiménez, que tenien contracte fins el 2015.

26 de maig
La UE Sant Andreu va oferir dissabte la llista amb les primeres vuit baixes de cara al curs vinent. Martí Cifuentes continuarà a la banqueta del Narcís Sala.

TEMPORADA 2013-2014
30 de gener
La web Flama i Ginesta anunciava ahir mitjançant Twitter el fitxatge pel Sant Andreu del davanter Aarón Bueno, que es trobava sense equip i treballant amb la selecció AFE.

23 de gener
El Sant Andreu ha anunciat la marxa de Francis Ferrón a La Hoya Lorca, que pagarà una quantitat com a conraprestació.

18 de gener
El Sant Andreu presentava aquesta setmana la seva segona incorporació. Es tracta del davanter madrileny Antonio Matas, que arriba procedent del Prat.

10 de gener
El Sant Andreu anunciava ahir les baixes d'Adri Ruiz i Aitor Ramírez. D'altra banda, aquest matí ha anunciat que Víctor Alonso tindrà fitxa amb el primer equip un cop superada la seva greu lesió.

9 de gener
Fa uns dies RTV va anunciar l'alta d'Albert Mozo (Constància) en aquest mercat d'hivern. Mozo arriba un cop Boris ha obtingut la fitxa per marxar al Prat.

17 de setembre
Fa uns dies el Sant Andreu anunciava la incorporació de Carlos Mouriño (Recreativo). L'arribada del jugador gallec anava condicionada a la baixa de Fran Erencia; el defensa rescindia fa uns dies el seu contracte amb l'equip quadribarrat.

23 d'agost
Ahir la UE Sant Andreu feia oficial la incorporació del jove lateral dret badaloní Carlos Albarrán, que arriba cedit per l'Espanyol B.

FI DE PRETEMPORADA
7 Partits Jugats: 4 victòries, 0 empats i 3 derrotes. 9 gols marcats i 5 d'encaixats. Màxims golejadors: Adri Ruiz i Francis, amb 2 gols.

17 d'agost
El Sant Andreu ha anunciat fa tot just uns minuts la marxa de John Neeskens, que signa pel Badalona.

16 d'agost
Després d'acabar el partit a Manlleu, el Sant Andreu anunciava la cessió del central Pol Moreno al Masnou, equip del grup 5 de Tercera Divisió.

8 d'agost
Segons 'El Desmarque Bizkaia', el migcampista Ibon Gutiérrez (Sestao River) es converteix en nou jugador de la UE Sant Andreu, que fins el moment no ha confirmat encara la seva arribada.

31 de juliol
Fa unes dies els quadribarrats anunciaven l'arribada de l'extrem eivissenc Aitor Ramírez, tradicionalment conegut com a "Peque", que l'any passat va jugar a la Peña Deportiva Santa Eulàlia de Tercera balear.

16 de juliol
La UE Sant Andreu de Patxi Salinas s'ha posat en marxa aquest matí i ho ha fet anunciant de forma oficial la contractació del davanter biscaí Ander Vitoria (Portugalete).

15 de juliol
El Sant Andreu ha anunciat el fitxatge del davanter gadità Francis Ferrón, que l'any passat amb el Recreativo B va marcar 17 gols al grup 10 de Tercera Divisió.

7 de juliol
Tots els fronts oberts de la plantilla del curs passat han quedat pendents. A l'espera que Salinas signi el contracte, el Sant Andreu ha anunciat la llista d'11 jugadors que no seguiran l'any vinent. Sí que ho farà el porter Èric Alcaraz, darrer jugador en renovar el seu contracte amb l'entitat quadribarrada.

4 de juliol
El Sant Andreu, amb 19 elements, és l'equip que té la plantilla més avançada de cara al curs vinent. Els últims dos fitxatges han estat per reforçar el mig del camp: Ton Alcover (Ontinyent) i Iván Guzmán (Manlleu). A més, Azparren, Neeskens i Xavi Jiménez han renovat.

26 de juny
Com ja és habitual, els andreuencs han començat a treballar ràpid i ja han tancat les incorporacions de Fran Erencia (Santboià), Carroza (Rubí) i Boris (Cornellà). A més, Jílmar, Pol, Adri Ruiz i Víctor Alonso pugen del Juvenil de Divisió d'Honor. Han renovat Morales, Dídac, Melo, Rubén Candelada, Josu i Quim Araujo, mentre que Xavi Boniquet no seguirà a l'equip.

2 de juny
La UE Sant Andreu ha fet oficial la informació que ahir avançava Jordi Mestres: Patxi Salinas entrenarà els andreuencs la propera temporada. Segona experiència del tècnic basc, que ja va dirigir la Gramenet fa uns quants cursos; el bilbaí ve d'entrenar el Melita maltès, últim classificat al final del campionat.

28 de maig
Fa uns minuts, Piti Belmonte ha confirmat en roda de premsa el rumor que corria des de fa uns dies: l'any vinent no dirigirà la UE Sant Andreu. El president, Manuel Camino, ja ha anunciat que entre aquesta setmana i la propera, els quadribarrats tindran un nou entrenador.

TEMPORADA 2012-2013
29 de gener
El Sant Andreu ha fet oficial fa uns minuts l'acord amb el Girona FC i el Llagostera per aconseguir la cessió del migcampista Marc Serramitja, que fins ara ha militat al conjunt llagosterenc.

25 de gener
També el Sant Andreu s'ha reforçat aquesta setmana amb la incorporació del davanter de la UE Figueres Marc Mas, segon màxim golejador del grup 5 de Tercera Divisió amb 12 dianes. Així, el davanter gironí torna a Segona B després del seu pas per Badalona i Llagostera.

19 de gener
Avui el Sant Andreu ha fet oficial la marxa d'Arnau Tobella al Nàstic.


17 de gener
La UE Sant Andreu feia oficial aquest dijous la incorporació de l'atacant Xavi Boniquet, mitjapunta i banda que arriba procedent de la Pobla de Mafumet de #3div5.

3 de gener
David Llobet, el darrer fitxatge andreuenc el passat mes d'agost, ha anunciat fa uns minuts al seu compte de Twitter que es desvincula de l'entitat quadribarrada.

31 d'agost
Finalment, David Llobet jugarà al Sant Andreu aquesta temporada. El mateix jugador ho ha confirmat via Twitter fa una estona.

19 d'agost
BALANÇ DE PRETEMPORADA

La UE Sant Andreu ha tancat la seva pretemporada amb un balanç de 6 victòries i 5 empats, ha fet 17 gols i n'ha rebut 5. Quim Araujo, amb 5 gols, màxim realitzador quadribarrat.

14 d'agost

Aquesta tarda el Sant Andreu anunciava la contractació de John Neeskens, defensa polivalent que la temporada passada va acabar al juvenil de Lliga Nacional dels andreuencs després de començar-la amb la Damm de Divisió d'Honor. Aquest estiu ha estat a prova amb el Badalona.

25 de juliol

Fa una estona, el quadre andreuenc anunciava via Twitter que havia aconseguit la cessió del jove migcentre Sergi Gómez, que tot i pertànyer al Villarreal va jugar l'any passat al Palencia de Ramon Maria Calderé.

17 de juliol

Ahir al matí, el Sant Andreu feia oficial l'arribada del migcampista terrassenc Aitor, que arriba procedent del Ceuta.

14 de juliol
Un Sant Andreu farcit de juvenils estrenava ahir la pretemporada 2012-2013 empatant a un gol davant l'Al-Nassr al Municipal de Seva. Informats per BTV Esports i a manca de poder-vos oferir l'enllaç al resum del matx, el gol andreuenc va ser obra d'Adri.

12 de juliol

El dia que el Sant Andreu tornava als entrenaments per iniciar la pretemporada i que es confirmava la seva participació a Segona B pel curs 2012-2013, també s'ha fet oficial que el migcampista Jorge Muñoz jugarà amb els quadribarrats després de tancar la cessió per una temporada amb el Cornellà, actual club del jove organitzador.

22 de juny
Ahir a la tarda, Barcelona Televisió anunciava el setè fitxatge de la UE Sant Andreu. Es tracta del defensa central navarrès Mikel Azparren, de 31 anys i que arriba procedent del Lleida Esportiu.

19 de juny
Sisena incorporació del Sant Andreu 2012-2013. Parlem de l'extrem dret Josu Rodríguez, que era a prova amb els quadribarrats des de finals de temporada i que ha acabat per convèncer l'staff tècnic que capitaneja Piti Belmonte. Josu, que arriba del FC Vilafranca, també ha passat pel Masnou... i per l'Europa, club en què es va formar.

16 de juny
Dels tres dubtes ja n'ha caigut un. Arnau Tobella seguirà un any més sota la disciplina de Piti Belmonte després que el Sant Andreu anunciés aquesta tarda la seva renovació. Arnau, lateral polivalent, tenia ofertes d'algun altre equip com ara l'Espanyol, però finalment ha optat per continuar amb els quadribarrats.

13 de juny
Arnau, Marc Martínez i Marcos Jiménez. Són els tres jugadors que resten per conèixer el seu futur en clau quadribarrada. En són dos menys dels que quedaven ahir, ja que tant Fran Grima com Nando González (marxa al Reus) no seguiran a l'entitat andreuenca després que ambdós jugadors ho comuniquessin via Twitter.

12 de juny
Nova tarda amb novetats a 'Can Quadribarrat'. Ha caigut la cinquena incorporació fins ara, encarnada en la persona d'Amadeu 'Chapi' Arnau, lateral dret vallesà que torna a Catalunya després d'una etapa agredolça al Ceuta, període marcat pels problemes econòmics de l'equip nordafricà. Amb Arnau, ja són 14 els jugadors amb què compta Piti Belmonte de cara al proper curs.

11 de juny
Tarda frenètica a les oficines del Narcís Sala amb tres incorporacions per l'equip de Piti Belmonte, tres incorporacions de caire divers que augmenten a 13 les peces que componen el proper Sant Andreu a dia d'avui. L'altra més sorprenent per la majoria és la de David Prats, que després d'una temporada a l'Hospi confirma la rumorologia i agafa la L1 del metro per jugar l'any vinent amb els quadribarrats. La segona alta és un retorn: el del defensa del Santboià David Cárdenas, que després de quatre anys defensant la samarreta santboiana torna a Sant Andreu, on ja va jugar-hi el curs 2007-2008 a Tercera Divisió. I la tercera incorporació, jove, modesta és la del rodamón maresmenc Cristian Riera, que amb gairebé 20 anys ja ha passat pels planters de la FE Figueres, l'Espanyol i el Deportivo abans de signar pel filial de la UD Logroñés, on ha jugat aquesta temporada.

27 de maig

Ahir els andreuencs feien oficials noves baixes: Moyano, Carroza i Nakor Bueno no seguiran, per diversos motius, sota les ordres de Piti Belmonte. Tampoc ho faran els joves Ángel i Héctor García, que tot i tenir contracte no compten per la direcció del primer equip del Sant Andreu.

25 de maig
Més novetats a l'entitat quadribarrada, ja que sembla confirmada la renovació de José Miguel Morales, que viurà la seva cinquena temporada al Sant Andreu. El porter barceloní signaria la seva renovació dimarts, segons el Diari Sport. Més complicada sembla la continuïtat d'Ismael Moyano i de Luís Blanco; l'única baixa confirmada i novedosa és la del porter palmesà Pau Núñez, que ho ha anunciat avui mateix al seu compte Twitter.

24 de maig
A l'espera que, com l'any passat, el Sant Andreu faci pública la relació de renovacions i baixes de cara a la temporada vinent, els andreuencs ja tenen mig perfilada la plantilla d'un projecte que, com aquest curs, dirigirà Piti Belmonte. Un projecte de nou marcat per l'austeritat econòmics i per un descens en el pressupost que farà difícil la continuïtat d'homes com Moyano, Marc Martínez o Marcos Jiménez. Entre renovacions i jugadors amb contracte, els andreuencs ja comptaven amb 9 homes als quals cal afegir-hi el migcampista Héctor García, cedit en aquesta segona volta al Santboià, i el jove porter Éric Alcaraz, que aquesta temporada també ha defensat la porteria del Santboià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada