Etiquetes

1/7/12

Mestalla


TEMPORADA 2016-2017
5 de juliol
El Valencia Mestalla ha anunciat el fitxatge del davanter Jordi Sánchez, procedent de l'AE Prat.

4 de juliol
El filial che ha estat el primer equip que ha tornat als entrenaments. Ho ha fet amb 25 futbolistes, alguns integrants dels equips juvenils, la qual cosa vol dir que no tenen perquè formar part del Mestalla. A banda de les incorporacions d'Armando i d'Eugeni, Curro Torres recupera els cedits Ferri, Álvaro Pérez i Tendillo. Del Juvenil A pugen Marc Ferris, Alberto Gil i Rafa Mir, per bé que aquest ja ha debutat a Segona B amb el filial. Homes com Álex Sánchez, Víctor Ruiz, Zahibo, Diallo, Cedric o Moreno haurien causat baixa.

27 de juny
El migcampista Rai Marchán no seguirà a València, ja que avui dilluns s'ha fet oficial la seva incorporació al Valladolid B.

18 de juny
El migcampista Armando Corbalán, procedent del Tenerife B i que durant sis anys va estar al Levante entre el Juvenil i el filial, és la segona incorporació del Valencia Mestalla, segons ha informat el periodista Alberto Santama. Per contra, el malià Ibrahim Diallo abandona la disciplina del filial valencianista dos cursos després i torna a l'Eupen belga.

14 de juny
El Huesca ha anunciat la incorporació del defensa del Mestalla Carlos Akapo.

11 de juny
El migcampista tarragoní Eugeni Valderrama, procedent del Badalona, s'ha convertit aquesta setmana en la primera incorporació del filial valencianista de cara al curs vinent.

2 de juny
Curro Torres dirigirà el filial la propera temporada. De moment, les renovacions que s'han anunciat són les d'Aridai i Quim Araujo, que van arribar a Paterna el darrer mercat d'hivern.

TEMPORADA 2015-2016
29 de gener
Tal com va avançar Idella Sport, el Valencia Mestalla ha fitxat Quim Araujo, procedent de l'Eldense i pel qual hauria pagat uns 25.000 euros de traspàs. D'altra banda, Zahibo passa a dinàmica del primer equip.

4 de gener
La incorporació d'Aridai és, fins ara, l'única novetat del quadre de Curro Torres.

29 d'agost
Novetats en un Mestalla que aquesta setmana incorporava el davanter nigerià del Mallorca B Cedric Omoigui i que cedia el defensa Alberto Tendillo al Badalona.

30 de juliol
Aquesta setmana s'ha fet oficial un secret de domini públic: Álex López deixa el Mestalla i fitxa pel Nàstic. D'altra banda Nando ha marxat cedit al Córdoba.

20 de juliol
Plantilla provisional, per variar, la d'un filial valencianista que també comptarà amb Ángel Ovejero, porter que arriba procedent de l'Atlético Levante.

14 de juliol
El Mestalla, que tornava ahir dilluns als entrenaments, recupera un Víctor Ruiz que va jugar al Futbol Base che i que després s'ha estat dos anys a Utiel i el darrer a Xàtiva.

6 de juliol
Segons informa Superdeporte el Mestalla ha tancat les primeres dues incorporacions de cara al curs vinent. Parlem del lateral esquerre Diego Caballo i del migcampista organitzador Rai Marchán, ambdós procedents dels filials del Real Madrid.

11 de juny
Encara pendent de fer-se oficial, tot sembla indicar que Curro Torres tornarà a ser el tècnic del Mestalla.

TEMPORADA 2014-2015
30 de gener
El Mestalla ha incorporat el central malià Ibrahim Diallo, procedent de l'Eupen belga.

6 de setembre
Finalment el València Mestalla també comptarà amb l'interior dret Nando, que l'any passat va estar cedit al Ribarroja.

18 d'agost
L'andalús Manu Molina marxa del València Mestalla i fitxa pel Recreativo de Huelva.

15 d'agost
El Mestalla amplia la seva plantilla amb l'arribada, cedit, del central canari Alberto Jiménez, propietat del Tenerife.
9 d'agost
Al dia un València Mestalla que ha incorporat el davanter de l'Hospi Iban Salvador i el defensa del Numancia Carlos Akapo. Per contra, el central Carlos Delgado marxa al Leganés de la Lliga Adelante.

30 de juliol
El jugador del Mestalla Mario Marín jugarà la temporada vinent a l'Atlético de Madrid B.

7 de juliol
Pendent encara de conèixer si Curro Torres seguirà dirigint l'equip, el València Mestalla comptarà, mínim, amb quatre jugadors: Álex Sánchez, porter, renova per una temporada. De fora arriben tres davanters com Álex López (Reus), Ebwelle (Barcelona Juvenil) i Juan Delgado, que torna a Paterna després d'un any cedit al Celta B.

TEMPORADA 2013-2014
30 de gener
Dia de moviment ahir a Paterna. El club che anunciava, d'una banda, la baixa d'un Álex Quintanilla que marxa al Barakaldo. Per contra, torna a la disciplina valencianista el defensa Salva Ruiz, que estava cedit al Tenerife.

23 de gener
El València Mestalla ha presentat la seva segona incorporació en aquest mercat d'hivern. Es tracta del francès Wilfried Zahibo, pivot defensiu que arriba procedent del Fuenlabrada.


18 de gener
El davanter del Mestalla Juan Delgado marxa cedit al Celta B, de Tercera Divisió.


14 de gener
El València Mestalla ha fet oficial la incorporació del porter del Badalona Álex Sánchez. En paral·lel, Yeray ha demanat la baixa i es reincorpora a la disciplina del Mallorca, on serà el tercer porter si no marxa a cap equip de Segona B.

23 d'agost
Actualitzada la plantilla del Mestalla amb tres inclusions a la defensa. Sergio Ayala arriba cedit pel Barcelona B després de jugar l'any passat, també cedit, a l'Alavés. Per la seva banda, els juvenils Alberto Tendillo i Juan Carlos Lázaro "Kaiser" formaran part de la plantilla tot i ser en edat juvenil.

FI DE PRETEMPORADA
7 Partits Jugats: 2 victòries, 2 empats i 3 derrotes. 7 gols marcats i 10 d'encaixats. Màxims golejador: Juan Delgado, amb 2 gols.

8 d'agost
Dos que arriben i un que fa maletes. El València Mestalla comptarà aquesta temporada amb el lateral dret Mario Marín (Murcia) i amb el migcampista holandès Lion Kaak (Go Ahead Eagles). Per contra, el primer rival de l'Hospi a la Lliga no tindrà a les seves files el defensa Salva Ruiz, que marxa cedit una temporada al Tenerife.

20 de juliol
La quarta incorporació del filial che és la del punta murcià Rafael Fernández, Chumbi, procedent de l'Almería.

18 de juliol
Fa un parell de dies el mateix Hiroshi va anunciar la seva arribada al València després d'un any a l'Eupeu de la lliga belga. A prova hi són, entre d'altres, els catalans Enric Vallès (Olot) i Pol Roigé (Cornellà Juvenil).

15 de juliol
En principi són 12 els jugadors que seguiran al Mestalla i que ja hi eren l'any passat. Sota les ordres de Nico Estévez, els valencianistes han retornat als entrenaments amb la novetat de Jaume Doménech (Huracán). El proper a arribar podria ser el japonès Hiroshi.

11 de juliol
El Mallorca ha fet oficial la cessió del seu porter, Yeray Gómez, al València Mestalla.


26 de juny
Paco López no continuarà al filial la temporada vinent. Ara la secretaria tècnica que encapçala Rufete cerca tècnic i el més ben situat és Nico Estévez, sempre que Huracán no aconsegueixi l'ascens aquest diumenge a Jaén.

TEMPORADA 2012-2013
17 de gener
També aquesta setmana el València Mestalla aconseguia la cessió del migcampista Carlos de la Nava, procedent del Salamanca.

31 d'agost
El periodista Juanfran Roca anunciava fa uns instants que el Villarreal B traspassava el migcampista Mario Arques al València Mestalla.

19 d'agost
BALANÇ DE PRETEMPORADA

El València Mestalla ha tancat la seva pretemporada amb un balanç de 4 victòries i 3 derrotes, amb 6 gols a favor i 5 en contra. Àlex Cortell, amb 3 dianes, màxim golejador de l'equip dirigit per Sergio Ventosa.

11 d'agost

Dimecres passat, el valencianista Carles Gil era presentat amb l'Elche CF, en condició de cedit per una temporada.

9 de juliol
El València Mestalla ha començat la pretemporada aquest matí a Paterna i ho ha fet amb quatre confirmacions més. D'una banda hem pogut veure el lateral Joel Johnson, igual que Cifo i Nacho Porcar, que tornen de la seva cessió al Riba-roja. D'altra banda també hem confirmat mitjançant @LaSegundaB el fitxatge del pivot defensiu biscaí Álex Quintanilla (Alavés) que signa per les properes tres temporades. Amb tot, queden noms per confirmar pel que fa a renovacions.

7 de juliol
12 jugadors. Són les confirmacions oficials pel València Mestalla 2012-2013. Molts dubtes i rumors, com ja és habitual als equips filials que no han evitat fer un primer esboç d'un equip on continuaran Salva Ruiz, Portu i Carles Gil, sense descartar que puguin marxar cedits o, fins i tot, ascendir al primer equip. En els darrers dies també s'han tancat les incorporacions dels puntes Cortell (Alzira) i Danso (Orihuela), així com la del migcampista de Crack's, Javi Serra. D'altra banda, el camerunès Leuko, l'argentí Fede i els valencians Pedro i Robert Ibáñez pugen del Juvenil A de Divisió d'Honor.

29 de juny
El València Mestalla ha incorporat el porter madrileny Felipe Ramos, que arriba en condició de cedit pel Deportivo. L'any passat Ramos va defensar la porteria del Mallorca B, també al grup 3.

12 de juny
Novetats a Paterna, ja que fa pocs minuts s'ha anunciat el primer fitxatge pel filial valencianista. Es tracta del defensa central Carlos Delgado (Orihuela), que segons ha anunciat el seu representant fitxa per l'entitat valencianista tot i que tindrà fitxa amb l'equip de Segona B, que la temporada vinent tornarà a dirigir Sergio Ventosa.

8 de juny
Sergio Ventosa seguirà la propera temporada a la banqueta del València Mestalla després que ahir tanqués la seva renovació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada