Etiquetes

1/7/12

Villarreal B


TEMPORADA 2016-2017
8 de juliol
Segons les informacions de què disposem, aquesta seria una aproximació de la plantilla del Villarreal B, per bé que jugadors com Leo Suárez, Rodri o Alfonso podrien acabar al Primer Equip o cedits. Del 'C' pujarien futbolistes com Juan Ibiza, Manu Morlanes, Miguelón, Dani Raba o Mario González, mentre que Ramon Bueno farà la pretemporada amb l'equip que continuarà dirigint Paco López.

5 de juliol
Aquest dimarts hem sabut que el central Pablo Íñiguez marxa cedit un any al Rayo Vallecano.

24 de juny
El defensa Javi Ramírez no continua a Vila-real; l'andalús s'incorpora al filial del Levante.

2 de juny
Sobtat comiat de la fase d'ascens d'un Villarreal B on no continuaran ni Fran Sol ni el porter Aitor, que han anunciat que abandonen la disciplina del filial groguet.

TEMPORADA 2015-2016
23 de gener
Primera sortida a Vila-real. El moldau Dan Ojog abandona el filial groguet i fitxa pel Betis B fins juny de 2017. A més, Adri Marín s'incorpora a la disciplina del Primer Equip del Villarreal.

18 de gener
Ahir va debutar a Olot el segon fitxatge del filial en aquest mercat d'hivern, el davanter català Aitor Cantalapiedra, procedent del Barcelona B.

4 de gener
El lateral esquerre José Peris, procedent d'Huracán, s'ha convertit en la primera incorporació del filial groguet en aquest període de fitxatges.

29 d'agost
El filial groguet ha incorporat el defensa Édgar Ié, fins ara al Barcelona B.

12 d'agost
Tal com informa avui el Levante de Castellón, el central argentí Marcos Mauro (La Roda) jugarà al filial del Villarreal.

10 de juliol
El migcampista Sergio Marcos ha marxat cedit al Lugo, de la Lliga Adelante.

4 de juliol
El Villarreal B té gairebé perfilada la seva plantilla amb les arribades de Carlos Martínez (Olot) i d'Ander Cantero, porter que va acabar el curs al Real Madrid C. Per contra, tot i tenir contracte, el futur d'Alic, Sergio Marcos i Bañuz podria no ser groguet el curs vinent.

18 de juny
El filial groguet ja té la porteria coberta de cara al curs vinent: Aitor també seguirà un any més i lluitarà per la titularitat sota pals amb Miguel Bañuz.

15 de juny
Tal com publica el company Juanfran Roca a l'edició d'avui del Levante de Castelló, el Villarreal B segueix treballant per dibuixar el nou projecte pel proper curs. De moment, Carlos, Dan Ojog i Alfonso Pedraza passaran del filial de Tercera al 'B', tot i que tots tres ja han debutat amb el primer filial (i de fet, Alfonso ja ha jugat a Primera Divisió amb el 1r equip). A més, Bañuz, Javi Ramírez, Anton, Leo Suárez, Nahuel, Fran Sol i Franco Acosta continuen.

11 de juny
Com cada estiu es preveuen nombrosos moviments en un filial com el del Villarreal B, que tornarà a mirar al filial de Tercera per rejovenir una plantilla de la qual causen baixa futbolistes com Blázquez, Cubillas o Naranjo. De moment, l'únic fitxatge és el del castellà Ivi (Atlético de Madrid B). Paco López tornarà a ser l'entrenador del filial groguet.

TEMPORADA 2014-2015
29 de gener
El Villarreal B continua perdent elements, ja que Carlos Esteve ha marxat al Zaragoza B i Cristian Galas a l'Espanyol B.

26 de gener
El filial groguet perd un element important de cara a aquesta segona volta, ja que l'extrem Jason torna a la disciplina del Levante, club que l'havia cedit al Villarreal l'estiu passat.

21 de gener
Després de la incorporació del davanter argentí Leo Suárez, ahir coneixíem dues incorporacions més per al filial groguet. El defensa Fran García torna a la disciplina del Villarreal B en condició de cedit per l'Albacete mentre que el davanter uruguaià Franco Acosta jugarà amb el filial groguet procedent del CA Fénix.

14 d'agost
El Villarreal B ha reforçat la seva parcel·la ofensiva després d'aconseguir la cessió de Jason, que la passada temporada va ser un dels homes més destacats al Levante B tot i el descens de categoria.

15 de juliol
El Villarreal B ja ha arrencat la pretemporada i hi ha fet amb una darrera incorporació com és el davanter Naranjo (Recreativo B).

3 de juliol
Plantilla actualitzada amb la incorporació del central andalús Israel Puerto (Sevilla Atlético), quart fitxatge extern. Ja havien debutat amb el filial, però Adri Marín i Javi Ramírez formaran part de l'equip de Paco López, igual que David Cubillas, Tano i Marc Mateu, que l'any passat eren també al 'C' i que ja saben què és jugar a #2bg3.

1 de juliol
Via Levante de Castelló coneixíem dos fitxatges més per als groguets. Paco López comptarà, d'una banda, amb el porter il·licità Miguel Bañuz, fins ara al Barcelona B; d'altra banda, també tindrà a les seves ordres el davanter Fran Sol (Real Madrid C).

23 de juny
El primer fitxatge confirmat pels groguets és el rus Anton Shvets, que les últimes dues temporades ha jugat al Zaragoza B.

26 de maig
Lluís Planagumà ja va anunciar fa setmanes que aquesta setmana no seria l'entrenador del Villarreal B. El seu lloc l'ocuparà Paco López, que aquest curs va salvar el Villarreal C a Tercera Divisió.

TEMPORADA 2013-2014
30 de gener
El Villarreal B tancarà en les properes hores l'arribada del migcampista mexicà Jonathan Espericueta, que vindrà cedit per Tigres fins a finals de temporada.

25 de gener
Afegida la fitxa de Jorge Ortí, a qui la premsa aragonesa dóna com a cedit al Villarreal B fins a finals de temporada.

23 de gener
Fa uns dies es feia oficial la marxa del davanter Iván Agudo a l'Elche Ilicitano. Aquest no podria ser l'únic canvi, ja que segons Heraldo de Aragón, el davanter del Zaragoza Jorge Ortí podria acabar vestint de groguet... mentre que el davanter Juanto Ortuño podria marxar al Tenerife com a cedit, segons hem pogut llegir al diari El Día.

6 de gener
Els groguets han cedit el seu lateral esquerre Toño al Recreativo de la Lliga Adelante. Per contra, segons apunta Castellón Información, el filial podria fitxar el jugador del Racing Saúl García com a substitut.

FI DE PRETEMPORADA
8 Partits Jugats: 5 victòries, 0 empat i 3 derrotes. 16 gols marcats i 8 d'encaixats. Màxims golejador: Juanto, amb 4 gols.

25 de juliol
El Villarreal B no comptarà amb el canari Iriome, que ha marxat al Mirandés.

14 de juliol
L'ivorià Jean Luc marxa al Nàstic de Tarragona.

10 de juliol
El Villarreal B de Lluís Planagumà començarà aquest dijous la pretemporada i ho farà amb la incorporació del central montenegrí Ermin Alić (Rudar Pljevlja).

9 de juliol
Dijous el filial iniciarà la temporada i ho farà, segons el Periódico del Mediterráneo, sense Jorge, Ortolà, Bonaque, Zambrano i Savall.

4 de juliol
Lluís Planagumà continuarà com a tècnic del filial groguet el proper curs.

TEMPORADA 2012-2013
31 de gener
Segons El Adelanto de Zamora, el club castellà s'ha fet amb els serveis del central del Villarreal B, Ramiro Mayor, que arribava l'estiu passat procedent del Zaragoza B.

30 de gener
El club groguet ha oficial la incorporació del porter internacional per Espanya en categories inferiors, Aitor Fernández, que pertanyia a l'Athletic Club tot i jugar la primera volta amb el Barakaldo al grup 2 de Segona B. El porter d'Arrasate tindrà fitxa amb el filial de Lluís Planagumà.

25 de gener
Aquesta setmana el Villarreal B aconseguia per part del Recreativo de Huelva la cessió del defensa del Manuel Bonaque.

17 de gener
El Villarreal B segueix perdent efectius importants. Després de la marxa de Salva a l'Atlètic Balears, ara els que se'n van cedits són els defenses Toño (Sabadell) i Lejeune (Stade Brestois).

3 de gener
Ahir a la nit l'Atlètic Balears feia oficial el fitxatge de Salva Chamorro per l'entitat balearica, de manera que el filial groguet es queda sense una peça important a la seva zona d'atac.

20 de setembre
Actualitzada la plantilla del minisubmarí després de l'arribada d'Álex Zambrano, migcampista provinent del Recreativo que va debutar diumenge passat al Narcís Sala.

18 d'agost
BALANÇ DE PRETEMPORADA

El Villarreal CF B ha tancat la seva pretemporada amb un balanç de 5 victòries, 2 empats i 2 derrotes, amb 21 gols a favor i 10 en contra. Salva Chamorro i Juanto Ortuño, amb 4 gols cadascú, han estat els màxims realitzadors de l'equip que dirigeix Lluís Planagumà.

7 de juliol

Més novetats al filial groguet que entrenarà Lluís Planagumà, amb Igor Tasevski de segon. Ahir es confirmava l'arribada de l'interior dret Sergio Marcos, de 20 anys i provinent de l'Atlético de Madrid B. Per la seva banda, també es feia oficial el retorn de tres jugadors després de les seves cessions: casos de Mario Arques (Orihuela), José Ángel (Mirandés) i Salva Chamorro (Cartagena).

4 de juliol
Avui el club ha confirmat el que avancàvem fa un parell de setmanes: Lluís Planagumà dirigirà els destins del primer filial groc en el seu retorn forçat a Segona B. També avui hem sabut via Juanfran Roca, periodista del Levante de Castelló, que el central del Zaragoza B Ramiro Mayor defensarà els groguets aquest curs.

23 de juny
El lateral dret castellà, Felipe Alfonso, jugarà la propera temporada al Villarreal B tal com va anunciar ahir al seu Twitter. Felipe, de 19 anys, ha defensat la samarreta del Valladolid B les últimes dues temporades i, fins i tot, ha debutat en partit oficial amb el primer equip (Copa del Rei davant l'Espanyol).

22 de juny
Sense que oficialment hi hagi cap notícia al respecte, coneixem alguna coseta més sobre el futur que li espera al filial groguet. Després que la setmana passada es confirmés que Julio Velázquez serà el míster del primer equip, tot apunta a que Lluís Planagumà, exentrenador de Pubilla Casas, Gramenet i fins ara al Vila-real C dirigirà els destins del Villarreal B a Segona B. El que sí és segur és, d'una banda, el retorn del migcampista gandià Nico Cháfer després de la seva cessió al Melilla. L'un que retorna i un altre que marxa: l'argentí Fernando Barrientos torna a Lanús després d'esgotar el seu període de cessió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada