Etiquetes

1/7/12

Zaragoza B


TEMPORADA 2014-2015
28 de gener
El Zaragoza B ha patit la marxa de Javier Rami, que ha fitxat pel Lleida Esportiu. Per contra, arriba el davanter Carlos Esteve (Villarreal B), segons ha informat el periodista d'Aragón Televisión Óscar Marco.

21 de gener
Novetats en un Zaragoza B que anunciava ahir l'alta del davanter càntabre Jaime Isuardi (Betis B). Per contra, el davanter Antonio Gabarre causarà baixa a l'entitat saragossana.

16 de gener
El defensa Juan Motero ha estat cedit al Borja, de Tercera Divisió.


11 de gener
Debutava amb el Zaragoza B Jorge Ortí, a qui el club blanquillo ha fet fitxa en el seu retorn al club i després dela greu lesió que va patir el curs passat a Vila-real. El davanter ocuparà la fitxa del tercer porter David Aroca.

10 de desembre
Plantilla actualitzada amb les fitxes de César Láinez, substitut de Larraz a la banqueta del filial i de Víctor Ibáñez, porter incorporat amb la temporada iniciada.

1 de setembre
Al Zaragoza B ha causat baixa Juan Esnáider, que marxa a la SD Huesca.

29 d'agost
Actualitzem la plantilla del Zaragoza B, que finalment comptarà amb el porter osonenc David Aroca i amb el migcampista Nacho Lafita, l'any passat a l'Arenas Club i que enguany viurà la seva segona etapa amb el filial. Per contra, jugadors com Vallejo, Sergio Gil, Carlos Nieto i David Salas tindran fitxa amb el Juvenil A. D'altra banda, Joel Valencia i Samba no tenen fitxa a dia d'avui amb l'equip d'Emilio Larraz.

30 de juliol
Al dia un Zaragoza B que ha renovat algun jugador més de l'any passat i que ha incorporat el davanter Kilian Grant (Espanyol B) i el defensa andorrà Marc Vales (Real Madrid C).

15 de juliol
Divendres passat coneixíem que la Comissió de Segona B proposava el Zaragoza B com l'equip que servís per completar el grup 3 aquesta temporada. El filial ha tornat a la feina aquesta mateixa tarda sota les ordres d'Emilio Larraz, el tècnic de l'ascens. De moment, tres fitxatges: el porter Sergio Sanz (Lucena) i dos jugadors procedents de l'Almudévar: el migcampista Rami i el davanter Gabarre. Segons VAVEL, han renovat també Pablo Moreno, Bonilla i Samba.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada