Etiquetes

12/8/12

Nova prova, amb empat | RCD Espanyol B 1-1 CE l'Hospitalet

L'Hospi ha saldat amb un empat (1-1) i molta igualat l'enfrontament d'aquesta tarda al camp de l'Espanyol B. Els blan-i-blaus, un equip jove però encara per formar degut a les seves nombroses incorporacions, ha començat amb més empenta que no pas el quadre riberenc, que ha hagut de jugar a remolc en el marcador durant uns quants minuts abans que Osado, que ha marxat lesionat, marqués el seu tercer gol a la pretemporada aprofitant una pilota morta dins l'àrea. Partit complicat pels de Miguel Álvarez, que han patit en defensa, especialment pel centre i per la banda esquerre de l'atac espanyolista. També han pesat les baixes, de Manel, Ángel Sánchez i Pedraza, i els canvis i provatures en l'onze inicial. Amb aquest empat, que segueix sense trencar el malastruc a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol, l'Hospi encararà la darrera setmana prèvia a l'inici de Lliga amb els duels a Castelldefels (dimecres) i a Vilassar de Dalt (diumenge).

L'Hospi arrencava el duel amb algunes modificacions respecte a l'onze inicial que Álvarez presentava dijous a Terrassa: només sis dels jugadors que començaven el partit ho han fet a Sant Adrià, amb les inclusions de Craviotto, Pedro Bilbao o Valentín en detriment d'Oliver, Aday o Bacari. Amb tot, l'inici del partit ha estat clarament perico, i ja al primer minut de partit Morant avisava amb un xut des de la frontal que blocava Craviotto (1'). Imprecisió riberenca i més 'mala llet' espanyolista, que al minut 9 obria el marcador en una cavalcada de Clerc per la banda esquerra, centrada al punt de penal, control de Merchán i xut creuat, lluny de l'abast de Craviotto per fer pujar l'1-0 a l'electrònic (9'). El mateix Merchán aprofitaria una pèrdua de pilota de l'Hospi per assistir Jorge minuts més tard, però el xut del davanter uruguaià, que estava sol, marxava per sobre del travesser (12').

L'Hospi s'ha anat traient la son de les orelles poc a poc, ha anat avançant metres i la pressió ha anat donant els seus fruits. Sobretot, en la primera (i doble) acció clara de perill, en una bonica vaselina d'Osado, que ha vist avançat Germán Parreño, i que el travesser ha escopit; tampoc Pedro Bilbao ha aprofitar el rebuig, amb un xut que ha marxat inexplicablement fora (17'). El partit ha anat transcorrent amb poca profunditat però amb intensitat (l'Hospi ha vist tres grogues al primer temps). Això, fins que els riberencs han igualat el marcador en una acció a pilota aturada, després d'un córner botat per Alberto Manga, rematat per Valentín i que Osado, ben atent, ha caçat gairebé sobre la línia per situar l'1-1 que a les postres resultaria definitiu (37'). El tarragoní, desgraciadament, hauria d'abandonar el camp abans del descans per culpa d'una lesió que, de moment, no sembla excessivament greu.

A la represa, com ja és habitual en aquest període, el ritme ha baixat força. Álvarez ha fet entrar Moussa, Alan i Aday en lloc de Valentín, Pol i el lesionat Osado. Després, Hammouch, Bacari i Barranco gaudirien de mitja hora en què l'absència d'ocasions clares ha dominat el panorama. Malgrat això, Moyano hauria pogut avançar l'Hospi amb un xut que ha blocat German (48') i amb una rematada de cap que s'ha perdut alta (73'). També Bacari, potser un pèl revolucionat, s'ha mostrat actiu i ha provat sort amb una agosarada vaselina que no ha dut més perill que la intenció. També el filial espanyolista ho ha intentat des de la distància, amb xuts d'Elton i de Merchán que han marxat fora. Segona part ben plàcida per Oliver davant d'un Espanyol B que ha canviat tot l'equip al minut 62 i que ha perdut Paul Quaye per lesió. A destacar també, de forma negativa, l'actuació d'un trio arbitral 'sobreactuat': l'hospitalenc Àlex Fernández Pérez ha expulsat Longhi i el seu assistent principal s'ha mostrat altiu en algunes jugades, sense capacitat d'interpretar el tipus de partit que disputaven Espanyol B i Hospi.

FITXA TÈCNICA

RCD ESPANYOL B: Germán, Nacho Heras, Clerc, Merchán, Jorge, De Amo, Fran Miranda, Morant, Pino, Mario Ortiz i Ferran. Al minut 62 han entrat: Edgar, Iván Moya, Elton, Iván Sales, Lobato, Seguin, Cubillas, Paul Quaye (Irawan, 72'), Aitor Granados, Albert Miravent i Pablo.

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque (Hammouch, 62'), Valentín (Moussa, 46'), Viale, Moyano, Pol (Alan, 46'), Pedro Bilbao (Barranco, 62'), Corominas (Bacari, 62'), Osado (Aday, 46'), Alberto Manga i Cirio.

Gols: 1-0 Merchán (9'); 1-1 Osado (37').

Àrbitre: Alejandro Fernández Pérez. Ha amonestat el local Ferran Sales (83') i els visitants Viale (16'), Moyano (24'), Manga (40'). Ha expulsat Raúl Longhi, tècnic local (74').

Incidències: sisè partit de pretemporada de l'Hospi disputat a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs - Dani Jarque, davant d'uns 300 espectadors. No han jugat Pedraza, Manel ni Ángel Sánchez; tampoc el juvenil Iván Salvador. A la grada, Nico Estévez, entrenador d'Huracán, espiant l'Hospi, primer rival en Lliga dels manisers. També hi havia ex de l'Hospi com Antonio Uceda, José Luís García, Toni Velamazán o Àxel Vizuete, així com l'expresident espanyolista Daniel Sánchez Llibre i el vicepresident de l'Hospi, Antonio Castellano.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada