Etiquetes

19/8/12

Resum de Copa Catalunya | 2a fase, 2a eliminatòria

L'eliminació a la tanda de penals de la UE Castelldefels a mans del Roda de Barà, conjunt de Segona Catalana, ha estat la gran sorpresa de la jornada de Copa Catalunya d'aquest cap de setmana, on la resta d'equips de superior categoria han imposat la lògica i han passat l'eliminatòria amb més o menys complicacions. Tots els equips de Segona B inscrits s'han classificat per a la següent fase, on presumiblement vuit dels nou equips classificats s'enfrontaran entre sí mentre el novè, el restant, quedarà exempts. Pendents de data del sorteig, Lleida Esportiu, Llagostera, l'Hospitalet, Reus Deportiu, Sant Andreu, Prat, Roda de Barà, Manlleu i Vic completen la llista de classificats, mentre que Gimnàstic, Sabadell i Girona esperen que la FCF decideixi quan entren a competir. A continuació, breu resum de la jornada, resultats i golejadors del cap de setmana. Imatge: Alex Gallardo.

En una segona eliminatòria (de la segona fase) que obria capítol ahir dissabte amb tres eliminatòries en què Llagostera, Hospi i Lleida Esportiu feien valdre la seva condició de 'Segona B' de diferent forma. Els d'Alsina s'imposaven per 0-2 a la Vinyassa al Base Roses gràcies als gols de Javi González i Marc Serramitja un cop s'havia passat l'hora de partit. A Vallmorena, l'Hospi havia d'esperar a la tanda de penals per eliminar el CE Vilassar: els d'Álvarez només van ser capaços de transformar una ocasió de gol (Bacari) i van veure com Joan Vives igualava el partit amb un gol olímpic. Només a la tanda de penals, els maresmencs van donar el seu braç a tòrcer: Craviotto li aturava el penal decisiu a Mendo i donava el passi als riberencs. I a Cervera, fi també del somni dels homes de Pere Raich, que se situaven amb un 0-2 en contra davant el Lleida Esportiu (gols de Saife i Jaime Mata). Els de Seligrat, però, acabarien demanant l'hora amb el tercer gol de Gallardo a la competició.

Aquesta tarda, el Reus ha obert la jornada amb una classificació còmoda a Amposta: dos gols de Jordi Prades i un de Sergio León (0-3). Més problemes ha tingut el Sant Andreu de Piti Belmonte, que s'ha imposat a la Montañesa per la mínima, 0-1, gràcies a un gol de Melo a la sortida d'un córner; partit polèmic, ja que els de Nou Barris han protestat alguna caiguda dins l'àrea quadribarrada que el col·legiat no ha cregut convenient assenyalar. També tensió al Sagnier, on el Prat ha batut el Cornellà en un partit igualat, amb ocasions per tots dos equips i que Luís Larios ha decidit amb un cacau des de la frontal a la sortida d'una falta (81'). Joc dur entre tots dos equips i pobra actuació de Rodríguez Enrique, que no ha sabut tallar la duresa dels dos equips del Baix. Més solvent ha estat el Manlleu en la seva visita al barri gironí Vila-roja. Dos gols de Fortet i un de Manel Sala, tots tres abans del minuts 60, han encarrilat el partit pels de Jordi Dot i han frenat la trajectòria dels locals i del seu golejador Cristian.

I per tancar, les dues sorpreses de la jornada. A terres tarragonines, el Roda de Barà ha hagut de recórrer a l'èpica i ha eliminat el Castelldefels a la tanda de penals. Els d'Antonio Escudero, que s'havien avançat amb gols de Carlitos i d'Óscar Muñoz s'han complicat la vida amb l'expulsió d'Álvaro i els dos gols del local Asís. 2-2 final i triomf rodenc als penals per 4-2, on curiosament Asís ha transformat el llançament decisiu. I fa tots junts uns moments el Terrassa i el Vic empataven a tres a l'Olímpic en un duel trepidant en què els osonencs han anat sempre per davant en el marcador, però on el Terrassa ha igualat un 1-3 en contra als darrers instants de partit, amb triplet de Pugui. Als penals, els de Pere Vila s'han acabat imposant per 5-6. Imatge: Alex Gallardo.

SEGONA FASE. SEGONA ELIMINATÒRIA
Base Roses 0-2 UE LLAGOSTERA
Javi González 63', Serramitja 75'
Via @uellagostera

Vilassar de Dalt 1-1 CE L'HOSPITALET (4-5 per penals)
Joan Vives 60' | Bacari 16'

Cervera 1-2 LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA
Gallardo 85' | Saife 24', Mata 44'
Via @danicatradio

Amposta 0-3 CF REUS DEPORTIU
Jordi Prades 21', 47'; Sergio León 80'
Via @Javi_reusenc

Montañesa 0-1 UE SANT ANDREU
Melo 34'
Via @GolCat

AE PRAT 1-0 Cornellà
Larios 81'

RODA DE BARÀ 2-2 Castelldefels (4-2 per penals)
Asis 57' (penal), 82' | Carlitos 26', Óscar Muñoz 37'
Via @uecastelldefels

Vila-roja 1-3 AEC MANLLEU
Pere Cuéllar 72' | Manel Sala 25'; Fortet 37', 54'
Via @AECManlleu i @Laiataradell

Terrassa 3-3 UE Vic
(5-6 per penals)
Pugui 20' (penal), 90', Juancho 88' | Héctor Moreno 7', Marc Casas 22', Jordi Pla 67'
Via @pirrisabadell i @AleixBejar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada