Etiquetes

8/8/12

Seguim millorant | Terrassa FC 0-2 CE l'Hospitalet

El Centre d'Esports l'Hospitalet segueix creixent amb el pas dels dies i aquest vespre a Terrassa ha continuat donant motius per l'optimisme de cara a l'arrencada de la temporada oficial 2012-2013, que d'alguna manera viurà el seu capítol inicial dintre de 10 dies al Municipal de Vallmorena de Vilassar de Dalt, rival dels riberencs a la Copa Catalunya després de vèncer avui l'Europa per 2-1. Tornant a l'Hospi i a l'amistós, els de Miguel Álvarez han calcat pràcticament el partit de fa un any a l'Olímpic, en un primer temps de qualitat i superioritat, amb bona circulació de pilota, arribada a l'àrea i participació de tot l'equip i en un segon temps on els canvis han fet minvar el ritme de partit i les ocasions. Important que Osado i Bacari hagin marcat i carreguin la seva motxilla de confiança de cara a porteria; important que Coro i Aday tinguin protagonisme a les bandes i es converteixen en 'refitxatges' a tenir en compte. I també bones sensacions les que ha deixat el debutant Javi Barranco tot i la seva inactivitat. 0-2 davant d'un aspirant a l'ascens: proper rival, Espanyol B.

En un primer temps on les baixes han donat poques opcions a Miguel Álvarez, especialment al lateral esquerre, ocupat per Pol i al pivot defensiu, on la baixa de Manel li ha donat 3/4 de partit a Barranco. Bon paper de l'andalús, actiu, ràpid i participatiu tenint en compte l'alçada de preparació. En un Hospi que ben d'hora s'ha erigit dominador del partit davant d'un Terrassa que només ha pogut contenir com ha pogut l'inici dels riberencs, fulgurant. El primer quart d'hora deixava un electrònic amb el 0-2 que a les postres seria definitiu. Les causes? En primer lloc una jugada de tiralínies en què Pol centrava al segon pal, Moussa rematava/asssistia amb el cap Osado que, també de cap, anotava el segon gol en el que portem de temporada (9'). Minuts més tard, era Bacari qui marxava amb una barreja de força i habilitat de tots els seus rivals, es plantava sol davant Miguel Ángel i resolia amb qualitat per enviar la bola al fons de les malles, lluny de l'abast del porter egarenc (15').

L'avantatge no ha canviat el panorama d'un matx que l'Hospi ha dominat durant molts minuts. De fet, el marcador hauria pogut ser més ampli si Osado, de nou de cap, no hagués rematat al pal una centrada mil·limètrica des de la dreta de David Corominas (18'). També hauria pogut arribar el 0-3 instants després, en un bon desplaçament de pilota de Barranco cap a Aday, acció individual de l'extrem vallesà i xut que obligava Miguel Ángel a intervenir per salvar el tercer (26'). L'Hospi ha seguit controlant, però l'equip de Miki Carrillo ha guanyat presència en el darrer tram del primer temps i fins i tot hauria pogut reduir diferències si la vaselina de Xavi Molist després d'una pèrdua de Manga a la zona medul·lar no l'hagués salvada Oliver Sánchez, titular avui d'inici (32').

A la represa, i amb Craviotto sota pals, Peque, Valentín, Cirio i Pedro Bilbao també han disposat de 45 minuts, mentre que Alan i el juvenil Iván Salvador entraven al 67 en substitució de Barranco i Bacari. Les modificacions han refredat una mica el partit (també el Terrassa ha fet mitja dotzena de canvis a la mitja part), però de nou Pedro Bilbao i Cirio han gaudit de protagonisme a les bandes, sobretot gràcies a les incorporacions en atac de Peque, molt actiu a la segona part. Ha estat, però, el mataroní Bacari qui ha tingut la millor ocasió de l'Hospi al segon temps gràcies a un xut des d'uns 25 metres que marxava fora per ben poc (54'). El Terrassa, per contra, s'ha mostrat força innocent i només ha inquietat Craviotto mitjançant un xut llunyà de Juancho, acabat d'ingressar al camp, que el meta lleidatà desviava amb els punys (68'). Poca teca per acabar, però bones vibracions en el global del partit. Piano piano.

FITXA TÈCNICA

TERRASSA FC - 1a part:
Miguel Ángel, Ferran, Ramon Suárez, Raúl Barriendos, Álex Fernández, Rubén, Joan, Céspedes, Pugui, Molist i Montoro. 2a part: Ortega, Ferran, Raúl Barriendos, Alberto García, Álex Fernández, Joan, Rubén (Carles Turull, 59'), Willy, Carles Güell, Pugui (Juancho, 67') i Molist (Toni Garcia, 81').

CE L'HOSPITALET - 1a part: Oliver, Pol, Mousa, Viale, Moyano, Barranco, Corominas, Bacari, Osado, Manga i Aday. 2a part: Craviotto, Peque, Valentín, Moyano, Viale, Barranco (Alan, 67'), Manga, Cirio, Pedro Bilbao, Bacari (Iván Salvador, 67') i Osado.

Gols: 0-1 Osado (9'); 0-2 Bacari (15').

Àrbitre: Álex Muñoz. Sense targetes.

Incidències: cinquè partit de pretemporada de l'Hospi disputat a l'Estadi Olímpic de Terrassa davant d'uns 130 espectadors. No han jugat ni Hammouch, ni Pedraza, ni Manel ni Ángel Sánchez. Sí que ha debutat Javi Barranco.