Etiquetes

4/9/12

Resum de la 2a jornada #2bg3

[VÍDEO] - Imatges dels partits dels equips catalans (Esport3)
[VÍDEO] - Imatges dels partits dels equips balears [IB3]

Segona jornada i, de nou, no arribem a la mitjana de dos gols per partit. Tot un clàssic d'un grup 3 que tanca el segon cap de setmana de competició pendent de la resolució del cas Orihuela i amb l'Espanyol B com a líder després d'haver guanyat tots dos partits. Els periquitos van vèncer el Nàstic per 1-0 en un dels dos derbis catalans de la jornada, a banda del Sant Andreu 2-1 Prat, en què el doblet d'Édgar situa els quadribarrats en zona de play-off i el davanter andreuenc, amb 3 gols, al capdavant de la llista de golejadors del grup. Per sota, curiós veure com els tres equips que l'any passat eren a la Lliga Adelante són entre els 5 darrers classificats. Cuer és el Villarreal B, que diumenge queia derrotat a Reus per 3-0; aquest triomf és el més ampli dels reusencs com a locals des que van debutar a Segona Divisió B. Imatge: RCD Espanyol.

Un dels altres favorits que encara no han arrencat és l'Alcoyano, que en un gran partit empatava amb l'Hospi (1-1) al Collao. Els riberencs, juntament amb Constància i València Mestalla, han empatat els dos partits disputats fins ara. Els inquers ho feien a zero, a casa, davant el Levante B en un partit on Nene i Mossa van deixar els seus equips amb 10 homes; dissabte a Paterna, el Mestalla va deixar escapar dos punts al descompte després que Grasa, amb un gran gol, igualés el gol de l'exespanyolista Manu Molina. Convincents van ser les victòries d'Huracán i Llagostera, a casa, davant Binissalem i Yeclano Deportivo, respectivament (3-0). Més ajustats van ser els partits a Camp Murta i al Clariano, resolts al tram final. A Xàtiva, Álex Vaquero va donar tres punts a l'Olímpic davant el Mallorca B; a Ontinyent, victòria in extremis de l'Atlètic Balears gràcies a un gol de Perera al minut 87, i després que Sastre evités el gol de l'empat al descompte traient una rematada local sota pals.

La dada: ja són 315 els jugadors que han disputat algun minut en aquests dues jornades de Lliga.

2a Jornada | MARCADORS i GOLEJADORS

València Mestalla 1-1 CF Badalona
Manu Molina 78' | Grasa 92'
UE Llagostera 3-0 Yeclano Deportivo
Pitu 19' (penal), Aimar 39', Nico 62'
Ontinyent CF 0-1 CE Atlètic Balears
Perera 87'
CE Olímpic 1-0 RCD Mallorca B
Vaquero 76'
Huracán CF 3-0 CD Binissalem
Carreño 34'; David Fas 83', 87'
CE Constància 0-0 Levante UD B
RCD Espanyol B 1-0 Club Gimnàstic
Armero 25'
CF Reus Deportiu 3-0 Villarreal CF B
Socias 33', Sergio León 39', Fonte 86'
UE Sant Andreu 2-1 AE Prat
Édgar 40', 70' | Cárdenas 62'pp
CD Alcoyano 1-1 CE L'HOSPITALET
Ferran Tacón 29' | Cirio 45'+ (penal)

1 comentari:

  1. Hola Cristian

    Leo en Marca que el Orihuela podría ser devuelto a 2aB este mismo año. ¿Una liga de 21 equipos? Qué pasa con las dos jornadas jugadas? Sabes algo.
    Gracias, maestro.
    Dani

    ResponElimina