Etiquetes

14/10/12

Partit propici | CE l'Hospitalet - CD Binissalem (diumenge, 12:00 hores)

Com que a la vida els plaers personals i les desconnexions estan per sobre de les obligacions i del futbol (a vegades), la prèvia del partit d'aquest migdia entre l'Hospi i el Binissalem serà ben curta. El suficient, però, com per recordar que l'Hospi vol tancar una bona setmana derrotant els 'assules' per sumar 7 punts de 9 possibles després de guanyar el Badalona (0-2) i empatar dimecres a Vila-real (3-3). De nou, la jornada intersetmanal marcarà l'onze inicial dels riberencs, on de ben segur hi haurà Hammouch, Coro, Cirio i Osado, que dimecres o bé no van viatjar amb l'equip o bé van començar el partit des de la banqueta. La única baixa és la de Peque, per lesió, mentre que la resta de la plantilla es troba en perfectes condicions, 

Al davant hi haurà un Binissalem que suma dues derrotes consecutives després d'un bon inici de Lliga, especialment a nivell defensiu. El major hàndicap per als de Tomeu Pons seran les dimensions de l'Estadi, grans per un equip que té el seu petit camp apamat, que juga ben replegat i més pendent de dificultat la creació del rival que de crear perill. Tot i el favoritisme riberenc, el Binissalem no descarta en absolut donar la sorpresa en aquesta màgica aventura pel futbol de bronze, una aventura que aquest matí escriurà un nou capítol. El míster de l'equip del Raiguer no podrà comptar amb Miquel Àngel Salas, lesionat, però sí podria comptar amb el davanter Ángel un cop ja ha acomplert els dos partits de sanció que li va imposar el comitè.

Centre d'Esports l'Hospitalet - Club Deportivo Binissalem
Diumenge, 12:00 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Campionat de Lliga de Segona Divisió B - Grup III - 10a jornada

Possible onze del CE l'Hospitalet: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Pol, Manga, Corominas, Aday, Cirio i Osado.

Possible onze del CD Binissalem: Ricardo, Rubio, Óscar, Toni Salas, Dani Camacho, Bernat, Contreras, Paco Plata, Forteza, Ernesto i Ángel.

Àrbitre: Miguel Bosch Doménech (Comunitat Valenciana).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada