Etiquetes

13/10/12

Resum de la 10a jornada #2bg3

La notícia de la jornada ha arribat, curiosament, un cop han finalitzat els tres partits d'aquesta tarda, Tal com informava el periodista de Tarragona Ràdio, Joan Andreu Pérez, fa tot just uns minuts Kiko Ramírez ha estat destituït del seu càrrec com a entrenador del Club Gimnàstic, 18è classificat a la Lliga amb només 7 punts tot i ser un clar aspirant al títol. L'empat davant l'Atlètic Balears (1-1) ha fet vessar la paciència de la Junta Directiva del club grana, que ja havia donat un últimàtum a Ramírez després de la derrota per 3-2 al camp de l'Hospi. El seu substitut serà Javi Salamero, fins ara a l'staff tècnic de la UE Llagostera. Salamero, extècnic de Girona i Farners entre d'altres equips, es farà càrrec de l'equip demà mateix, ja que dimecres el Nàstic viatja fins a Mallorca per enfrontar-se al filial que dirigeix el Nano Soler, que avui ha empatat a zero a Badalona en un partit marcat per la lesió del seu porter, l'internacional Yeray Gómez. Amb tot, el filial ja suma tres partits seguits sense encaixar cap gol.

En una jornada on, tot i descansar, el Levante B continua en zona de play-off, una zona que comanda Huracán després de sumar un punt de mèrit ahir davant el Llagostera. Tot i acabar amb 9 homes, els manisers van aconseguir igualar el 0-1 de Serramitja amb la segona diana a la Lliga de Carreño (85'); tots dos equips afrontaran dimecres un partit històric a la Copa per progressar a 1/16: Huracán rebrà l'Alavés i el Llagostera es desplaçarà al camp d'un Prat que avui ha sumat un punt a Oriola (1-1) però que ha perdut Roger Matamala, amb una possible lesió de gravetat a la tíbia. Els d'Inclán segueixen sense guanyar després de 8 partits i avui han acabat novament amb 10 per l'expulsió de Manuel Carrión per doble amonestació. Els del Baix Segura només tenen per sota un Yeclano Deportivo que avui ha aguantat a Sant Adrià fins l'expulsió de Keko en una jugada que ha acabat amb penal i el primer gol de l'Espanyol B per part de Pino. Cubillas i Elton han situat el 3-0 final, amb què l'Espanyol es manté sisè amb els mateixos punts que el quart.

Gran moment el que atravessen quatre equips que se situen entre el segon i el setè lloc: segon triomf consecutiu de l'Olímpic. Un gol de Ferran Giner al minut 1 ha estat suficient per batre el Constància de Joan Esteva, que ha estat expulsat, Els d'Aparicio són segons amb dos punts més que l'Hospi, que endosava la tercera derrota consecutiva a un Binissalem que ha regalat el partit als primers 12 minuts. 3-1 final i dues dianes més per Sergio Cirio, que amb 8 gols és el màxim golejador dels quatre grups de Segona Divisió B. A l'aguait ja hi ha l'Alcoyano, que ha enllaçat la quarta victòria consecutiva i el tercer partit sense encaixar gol; 2-0 sobre un Sant Andreu que no acaba de reaccionar i suma 1 punt dels darrers 12 possibles; Cárdenas ha obert el marcador amb un gol en pròpia porta a 10 minuts del final, el segon gol 'sense voler' del central enguany.

I també l'Ontinyent de John Clarkson sembla haver trobat el seu estil al voltant del 4-2-3-1 que tan poc li agrada a l'escocès. Avui, el primer gol de Berna en gairebé 3 anys (no marcava des de desembre de 2009 amb l'Alcoyano) ha servit per donar tres punts més als blanc-i-negres, que compten amb 'Saint Rangel', que ja acumula amb uns 400 minuts amb la porteria sense perforar. En el partit que ens queda per comentar, el Reus ha anat a per feina aquest matí a Paterna i s'ha situat amb un bon 0-2 abans del quart d'hora gràcies al doblet de Sergio León. Els gols d'Armiche i de Masqué al tram final del partit han servit per variar el marcador però no el triomf reusenc, que d'aquesta manera segueix recuperant a domicili el que perd al Nou Camp de Reus.