Etiquetes

7/10/12

Resum de la 8a jornada #2bg3


El Centre d'Esports l'Hospitalet ha estat, probablement, el gran triomfador d'aquesta 8a jornada del grup 3 de Segona Divisió B. De fet, els de Miguel Álvarez han estat l'únic equip d'entre els quatre primers capaç de guanyar aquest cap de setmana i ho van fer, a més, de manera solvent a Badalona (0-2), trencant una ratxa de 35 anys sense guanyar al Camp de Centenari i, més important, transmetent molt bones sensacions de cara als propers partits. Una dada: per primer cop en 26 anys a Segona B, l'Hospi segueix invicte després de 7 partits. Els riberencs són segons a tres punts d'Huracán, que ahir no passava de l'empat a zero a Manises davant el Reus; els de Nico Estévez segueixen líders una jornada més i tornen a deixar la seva porteria a zero: ja fa 9 partits de Lliga (des de l'11 de març) que Huracán no encaixa cap gol com a local. Huracán, primer i Hospi, segon, miren per sobre l'Olímpic de Xàtiva, que no ha passat de l'empat sense gols a casa davant del Sant Andreu en un partit de poques ocasions.

Per sota, Nàstic i Mestalla són la cara d'una jornada en què Orihuela i Yeclano Deportivo s'han guanyat la creu de la moneda futbolística. Cara pels grana, que aquest migdia derrotaven el Binissalem per 2-0. Kiko Ramírez ha salvat el cap amb el primer triomf dels tarragonins al campionat davant d'un Binissalem sense capacitat de reacció davant del potencial grana i els gols de Marcos i Fran Vélez. Per la seva banda el València Mestalla també ha sumat el seu primer triomf després de 8 jornades en derrotar a Paterna el Yeclano Deportivo. El tercer gol d'Àlex Cortell a la Lliga (pinta a sensació si Ventosa li dóna bola) permet el filial fugir de la zona de descens directe, on hi cau el Badalona després de la derrota d'ahir. Tanquen la Lliga el Yeclano Deportivo i l'Orihuela, també amb 4 punts després de caure aquesta tarda davant el Levante B a Los Arcos (0-2). El gol inicial de Roger, quart al campionat, ha pesat pels de Sergio Inclán, que ha acabat expulsat. L'Orihuela ja és l'únic equip que encara no ha guanyat aquesta temporada (4 empats i 3 derrotes).

Pel mig, més partits però pocs gols. Un solitari gol en cadascun dels seus partits ha servit a l'Ontinyent. al Villarreal B i a l'Alcoyano per enganxar la segona victòria consecutiva. Tots tres sumen 11 punts al campionat i respiren després de vèncer aquest cap de setmana. 'Sant Rangel' tornava a ser protagonista decisiu per l'Ontinyent en el seu duel davant del Llagostera; partit decantant pels locals gràcies a un penal transformat per Fran Moreno i sisena fusta dels d'Alsina, que cauen dels 4 primers i encara no han guanyat a domicili. Sí ho ha fet el Villarreal B a Inca (0-1); un gran gol d'Edu Ramos ha estat suficient perquè es de Planagumà arribin a la cita de dimecres davant l'Hospi amb confiança... i sense el peruà Edison Flores, expulsat avui als dos minuts de saltar al camp. Ja aquesta tarda, l'Alcoyano batia el Prat per 1-0 gràcies a un gol de penal de Javi Lara, mateix guarisme i patró de partit que a Sant Adrià, on l'Espanyol B ha sumat la victòria tres jornades després en derrotar l'Atlètic Balears per 1-0 amb un gol de penal de Víctor Armero.

Informació via comptes Twitter de la UE Llagostera, Huracán CF, Villarreal CF, UE Sant Andreu, Orihuela CF i València CF. També gràcies a les transmissions de ràdio de la Xarxa i del Prat Ràdio.

Huracán CF 0-0 CF Reus Deportiu
Ontinyent CF 1-0 UE Llagostera
 
Fran Moreno 69' penal
CF BADALONA 0-2 CE L'HOSPITALET
 
Bacari 4', Cirio 54'
RCD Espanyol B 1-0 CE Atlètic Balears
 
Armero 87' penal
CE Constància 0-1 Villarreal CF B
 
Edu Ramos 32'
Club Gimnàstic 2-0 CD Binissalem
 
Marcos 37', Fran Vélez 61'
CD Olímpic 0-0 UE Sant Andreu
CD Alcoyano 1-0 AE Prat
 
Javi Lara 69' penal
Orihuela CF 0-2 Levante UD B
 
Roger 3', Ortuño 76'
València Mestalla 2-1 Yeclano Deportivo
 
Choco Lozano 16', Cortell 56' | Román 30'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada