Etiquetes

10/10/12

Resum de la 9a jornada #2bg3

Els equips de la Comunitat Valenciana van ser els grans vencedors d'una 9a jornada de Lliga que es clourà dimecres vinent... després d'haver-se'n disputat la 10a. Coses del grup més peculiar de la Segona B. Huracán segueix una setmana més com a líder després de derrotar el Sant Andreu per 1-2 al Narcís Sala. Javi Navarro va situar el 0-2 al descans i ja suma 4 gols; gran primera part d'un Huracán seriós, solvent i mortal a la contra; també a pilota aturada. Però els de Nico Estévez van perdonar i van patir en una gran segona part andreuenca on Édgar va estavellar una pilota al travesser i on només Jorge Muñoz va poder retallar distàncies amb un bon xut des de la frontal; així Paco encaixava gol després de 601 minuts sense fer-ho. També de mèrit va ser el triomf de l'Olímpic per 1-2 a Llagostera; de mèrit pel rival, perquè els gironins feia 9 mesos que no perdien a casa i perquè els d'Aparicio van haver de remuntar el gol inicial de Tarradellas; dues dianes al segon temps de Pau Franch i de Carles Salvador (estrena de tots dos com a golejadors) deixen els de la Costera amb 18 punts.

Un més que el Levante B, que també va haver de capgirar un marcador advers quan David Cubillas avançava l'Espanyol B a Bunyol. Morales empatava abans del descans i, ja al segon temps, Moyano i Álvaro Rosa certificaven la quarta victòria consecutiva dels homes de José Gómez, que són tercers a la Lliga i relega l'Hospi de Miguel Álvarez a la quarta plaça després de l'empat (3-3) a Villarreal B en un autèntic partidàs. Triplet de Gerard Moreno (primer jugador que ho aconsegueix enguany a la Lliga) i gols de Bacari, Moyano i sisè de Cirio en el campionat. Els riberencs ja sumen 17 gols en 8 partits. A l'aguait ja hi ha l'Alcoyano; els de Garitano semblen haver reaccionat i després de batre Yeclano Deportivo i Prat ahir s'imposaven per 0-2 al camp del Reus gràcies als gols de David Torres i de Devesa; tercera victòria consecutiva dels alcoians... i tercera derrota seguida del Reus a casa (caldrà tirar d'hemeroteca per trobar un registre similar). Imatge: Carme Ripollés / Villarreal CF

Per sota, el duel dramàtic de la jornada deixava les coses pràcticament igual que abans de començar. L'iraquià Ali avançava l'Orihuela a Iecla a dotze minuts pel final però un gol del lateral Abel Benita al minut 87 salvava un punt pels de García Sanjuán, que tallen la sagnia de derrotes mentre l'Orihuela segueix sense conèixer la victòria 7 partits després. Qui també fuig de la zona calenta és el Badalona gràcies al seu triomf per 0-2 a Binissalem; partit vibrant, amb molt de públic al Miquel Pons, 11 grogues i 1 penal, el de Bayón, que servia per certificar un triomf que havia aplanat Robert amb el seu gol al primer temps. Aire, com el que agafa el Prat amb un triomf per 3-0 davant el Mestalla basat en la pilota aturada; els d'Agustín Vacas són setens i obren una escletxa de 5 punts respecte a la zona de perill amb la Copa a l'horitzó. Per acabar, Constància i Ontinyent empataven sense gols a Inca en un partit on els de John Clarkson demostraven un cop més el seu bon moment a nivell defensiu; ja són 313 els minuts que duu Rangel sense encaixar gol. Imatge: Fútbol Balear