Etiquetes

9/12/12

Factor Craviotto | CE l'Hospitalet 2-0 UE Llagostera

Sisè enfrontament i, un cop més, segueix el malastruc. No hi ha manera, per sort nostra, que la Unió Esportiva Llagostera li faci un gol a l'Hospi i, en conseqüència, derroti els riberencs. Aquest matí, sisè capítol d'aquest desencís en un partit que els de Miguel Álvarez s'han emportat per 2-0 després d'una gran primera meitat, on els locals han estat clarament superiors a un Llagostera desdibuixat en atac i tou en defensa, que ha fet grans concessions en un camp i davant un rival que, si té el dia, no perdona. I no han fet ni David Corominas ni Sergio Cirio, que torna a sucar i ja acumula 14 gols aquesta temporada. Poca broma. La represa ha suposat un canvi de decoració del partit; l'Hospi ha cedit pilota i metres als rivals i els gironins han disposat d'accions clares per estrenar-se el marcador, però ni tan sols de penal han pogut marcar els d'Alsina; de nou, Carlos Craviotto s'ha erigit en el gran protagonista de l'encontre aturant el penal a Pere Tarradellas. Després, noves mans salvadores del porter lleidatà han permès a l'Hospi enllaçar la tercera jornada amb la porteria a zero i un nou triomf que els situa momentàniament en zona de play-off.

Com ja és habitual, Miguel Álvarez ha apostat per la continuïtat en l'onze de sortida davant el Llagostera, amb l'única novetat de Manel Gómez a la titularitat en lloc del sancionat Marc Pedraza. El partit no ha començat massa diferent al que acostuma a ser habitual: domini de pilota de l'Hospi des del primer segon i cercant la porteria rival. De nou Ángel Sánchez s'ha erigit com a director d'orquestra i ha estat el primer a posar a prova Wilfred recollint una centrada al segon pal i deixant anar un xut que el meta llagosterenc blocava en dos temps (9'). Minuts més tard, el 'Muyayo' seria l'encarregat de servir una deliciosa assistència a David Corominas, que després de controlar batia Wilfred amb xut creuat i establia l'1-0 a l'electrònic (13'). Important agafar avantatge, però sobretot no canviar la dinàmica. Una passada llarga des de la defensa la recollia Osado, que veia com Wilfred salvava amb els peus el seu xut (17').

En jugada o a pilota aturada; Moyano també gaudia de la seva opció amb una falta des de la frontal que marxava un xic desviada (22'). I no ha estat fins al minut 25 del primer acte que els gironins han inquietat la meta rival: mitja volta de Nico Rubio a la frontal i xut amb cama dreta que marxa fregant el pal de porteria de Craviotto (25'). Ha estat un miratge, perquè l'Hospi ha seguit sent clar dominador i hauria pogut ampliar distàncies amb un xut massa fluix d'Ángel Sánchez després d'una gran jugada col·lectiva (32'). Més encert ha tingut Cirio minuts més tard; passada llarga de Pol, mala sortida de Wilfred i el killer, a porta buida, anotava el que seria definitiu 2-0 (37'). Dos i gràcies, ja que en una jugada sense aparent perill, Isma Moyano s'incorporava a l'àrea i un centrexut seu impactava al travesser llagosterenc (45').

Avui sí, el descans ha servit per viure un canvi de decoració radical al segon temps, quan l'Hospi ha estat massa precipitat a l'hora de buscar la porteria contrària i ha permès que el Llagostera, molt més intens i amb les idees clares, guanyés terreny i posés la por al cos als riberencs. Amb tot, el partit hauria no pogut tenir més història si l'àrbitre no hagués anul·lat de forma dubtosa per fora de joc un gol de Moyano després d'un servei de falta de Coro (55'). Precisament el central riberenc ha estat protagonista de l'acció sobre Nico que ha significat el penal favorable als visitants (65'); groga per Moyano, que no viatjarà a Inca, llançament de Tarradellas i aturada estratosfèrica de Craviotto, que per si no n'hi hagués prou aturava el xut de Joaqui en el rebuig del penal. Immens. L'Hospi, però, lluny d'espavilar ha seguit concedint opcions al Llagostera.

L'entrada al camp de Bacari, Manga i Julio Rico no ha aportat massa als riberencs, que s'han tornat a encomenar a Sant Craviotto perquè el partit no es compliqués de forma, probablement, innecessària. Nico rebia una passada llarga a l'interior de la gran però el seu xut es perdia per sobre el travesser (68'). Molt més clares serien les dues accions d'Álex Moreno, tercer canvi dels d'Alsina, que perdonava el 2-1 en un mà a mà ben resolt per Craviotto (86'). L'extrem penedesenc tampoc corria millor sort instants després, amb un bon xut des de la frontal que tampoc millorava la sort d'un equip, el Llagostera, que tancarà la jornada en zona de play-off de descens abans de rebre diumenge el Binissalem. L'Hospi, per contra, viatjarà a Inca amb la intenció de recuperar sensacions a domicili, on no guanya des del mes d'octubre (Badalona i Mallorca B).

FITXA TÈCNICA 

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Pol, Ángel Sánchez (Bacari, 67'), Corominas (Julio Rico, 68'), Manel, Cirio i Osado (Manga, 75').

UE LLAGOSTERA: Wilfred, Pere Segarra, Vallho, Javi González, Canal, Tito, Masó (Granell, 46'), Serramitja (Marc Sellarès, 46'), Joaqui (Àlex Moreno, 66'), Tarradellas i Nico.

Gols: 1-0 Corominas (13'); 2-0 Cirio (37').

Àrbitre: Juan Luís Pulido Santana (Las Palmas). Ha amonestat els locals Ángel Sánchez (52'), Moyano (64'), Osado (70'), Manga (80') i els visitants Wilfred (21'), Masó (33'), Canal (40'), Pere Segarra (79').

Incidències: partit corresponent a la 18a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 300 espectadors. Matí assolellat i no excessivament fred. Partit retransmès pels Mitjans de Comunicació de l'Hospitalet. A l'Hospi, Barranco i Oliver han completat la convocatòria; a la UE Llagostera ho han fet Nico Ratti o Aumatell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada