Etiquetes

1/12/12

Un puntet | UE Sant Andreu 0-0 CE l'Hospitalet

Un puntet. A domicili. Bo? Dolent? Vist el partit l'Hospi pot haver marxat a dinar satisfet amb el punt aconseguit aquest matí al Narcís Sala. Un feu complicat, en un terreny de joc de dimensions reduïdes i amb un rival agressiu i intens, directe, que no és el que millor li va a un Hospi que no ha gaudit de massa oportunitats per fer saltar la banca i donar un cop d'efecte batent els quadribarrats. Més aviat al contrari: Sant Craviotto ha hagut d'aparèixer a les acaballes del partit per evitar el que hagués estat gol del triomf andreuenc, però Édgar acabarà somiant amb el porter lleidatà després de la seva gran intervenció. Al final del partit, 0-0, doble donut, repartiment de punts...i trofeu de Festa Major, cortesia andreuenca de cara al visitant, que ha recollit Iván Hammouch Sánchez, que avui ha entrat una mica més a la història de l'Hospi: 200 partits entre Lliga i Copa. Casi nada al aparato. Pel que fa al partit, un punt que caldrà fer bo diumenge vinent a l'Estadi davant del Llagostera.

L'immens partit dels riberencs diumenge passat davant del Reus l'han vist premiat els jugadors amb la repetició de l'onze inicial. Hammouch i Valentín als laterals, Aday i Cirio a les bandes d'atac, amb Ángel Sánchez i Juan Antonio Osado repetint titularitat per segon partit consecutiu. Un partit que ha començat tímid. Bé, ha començat igual de tímid que ha seguit. Dos equips que es coneixen a la perfecció, que s'han tractat amb respecte i que han assumit els riscos mínims en una primera meitat de poc joc i menys ocasions en què la pilota aturada i les centrades a l'àrea han predominat per sobre del joc de triangulació i toc. Així les coses, no és d'estranyar que la primera ocasió d'Aday, amb un xut des de la frontal que ha marxat desviat (10') hagi estat una de les poques accions clares de jugada. El Sant Andreu ha trigat gairebé mitja hora en dur perill a la meta riberenca, i ha estat, com no, amb un llançament de falta d'Aitor que Carlos Craviotto ha enviat a córner (28').

Un altre córner, a l'altre costat del camp, ha estat l'origen de l'ocasió més clara per l'Hospitalet en aquesta primera meitat. Servei de cantonada botat per Ángel Sánchez amb cama dreta i rematada de cap de Viale al primer pal que marxava fregant la creueta (33'). Llàstima. Però encara rai: el tram final de la primera meitat ha vist un resorgiment del Sant Andreu, que ha apretat l'Hospi a base de pilotes penjades. En una d'aquestes, una bona centrada de Xavi Jiménez des de la dreta l'ha rematada David Prats al segon pal, amb un xut que creuat en excés i que s'ha perdut llepant el pal esquerre de Craviotto (40'). La fusta ha estat protagonista, precisament, de l'última acció de la primera meitat; una acció que hagués pogut canviar el rumb del partit si el gran llançament de falta d'Édgar no hagués topat amb el travesser quan Craviotto ja estava batut (45').

Amb l'ensurt al cos, els riberencs marxaven a vestidors amb coses a millorar per tractar de sumar els tres punts. Missió que es veuria impossible al final del partit tot i gaudir d'alguna opció clara a la segona meitat. Un segon acte que s'iniciava amb feina per Craviotto, que s'estirava per blocar en dos temps un xut a mitjana distància de Xavi Jiménez (52'). Osado i Aday també ho intentarien amb potents xuts des de la frontal que trobaven el cap o el cos d'un defensa local per impedir l'arribada a porta i els quadribarrats responien amb una cursa per la dreta de Chapi Arnau que acabaria amb xut i córner després de picar a les cames de Valentín (60'). Una acció que seria l'antesala de la gran opció per l'Hospi de sumar els tres punts: contra ràpida dels riberencs, conducció i assistència de Bacari per Cirio, que fallava davant Morales un mà a mà que hagués pogut fer pujar el 0-1 al marcador (68').

L'Hospi havia desaprofitar la seva opció, però a les files locals encara havien de veure com Édgar n'havia de tenir una altra. Això, després que l'assistent assenyalés un fora de joc inexistent a Bacari quan marxava sol per encarar Morales. I és que a cinc minuts de la fi del temps reglamentari, Craviotto tornava a vestir-se de sant per evitar l'1-0 en una acció de reflexos després d'una rematada a boca de canó (i en possible posició antireglamentària) d'Édgar Hernández, que maleïa la seva sort a l'hora que l'Hospi respirava (85'). Un Hospi qur donaria entrada a Julio Rico i a Manel als darrers minuts per aportar més solidesa al mig del camp, sense que l'ocasió definitiva tingués temps d'arribar.

FITXA TÈCNICA 

UE SANT ANDREU: Morales, Chapi Arnau, Rubén Canelada, Azparren, Melo, Aitor, Xavi Jiménez (Quim Araujo, 61'), Arnau (Llobet, 71'), David Prats i Édgar.

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Pol (Manel, 89'), Pedraza, Aday (Bacari, 61'), Cirio, Ángel Sánchez (Julio Rico, 86') i Osado.

Àrbitre: Sebastián Ripoll Solano (Illes Balears). Ha amonestat els locals Chapi Arnau (20'), Melo (38') i Jorge Muñoz (70') i els visitants Valentín (30'), Bacari (72'), Hammouch (73'), Pedraza (81') i Julio Rico (88').

Incidències: partit corresponent a la 17a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'estadi Narcís Sala davant d'uns 400 espectadors. Partit de Festa Major, retransmès per Esport3. Matí assolellat. S'ha guardat un minut de silenci per la mort de Francesc Aresté, expresident de la UE Sant Andreu. A l'Hospi, Corominas i Oliver han completat la convocatòria. Al Sant Andreu, ho han fet Cristian, Sergi Gómez i Adrià Aliaga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada