Etiquetes

6/1/13

Final | CD Olímpic 1-0 CE l'Hospitalet

Ja que avui no hem pogut viatjar fins a Xàtiva amb motiu del dia de Reis, tractarem de portar-vos el màxim d'informació possible sobre l'encontre entre l'Olímpic i l'Hospi, que començarà a les 5 de la tarda a Camp Murta. Ho farem mitjançant la retransmissió de Punto Radio Intercomarcas amb els companys Javi Mollá, Pablo Orts i Maria Beltrán, i també amb alguns contactes que seran al camp, com ara Capachivas, per dur-vos l'actualitat de l'autèntic partidàs de la jornada. Atents al Blog perquè anirem actualitzant l'entrada a mesura que hi hagi qualsevol novetat, abans, durant i després del partit.

FITXA TÈCNICA

CD OLÍMPIC: Francis, Peris, Ramon, Mendoza, Belda, Nando Ramón (Marc de Val, 76'), Rifaterra, Néstor (Álex Vaquero, 85'), Carles Salvador, Ferran (Nacho Verdés, 85') i Pau Franch.

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Pedraza, Pol (Manel, 82'), Julio Rico (Ángel Sánchez, 78'), Cirio, Manga (Aday, 78') i Bacari.

Gol: 1-0 Rifaterra (67', penal).

Àrbitre: Pablo Fernández Brito (Tenerife). Ha amonestat el local Pau Franch (84') i els riberencs Alberto Manga (59'), Hammouch (66') i Pedraza (75').

Incidències: partit corresponent a la 21a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B disputat a Camp Murta, a Xàtiva, davant d'uns 600 espectadors. S'ha guardat un minut de silenci per la mort del soci de l'Olímpic Pepe Ricart i de la mare d'Antonio Castellano, vicepresident del CE l'Hospitalet. A l'Hospi, Barranco i Oliver han completat la convocatòria; a l'Olímpic ho han fet Guillem Creus i Xuso.

FONTS: Retransmissió de Punto Radio Intercomarcas, Capachivas, Twitter del CD Olímpic.

MINUT A MINUT
Roda de premsa - Toni Aparicio: "Que l'Hospi faci canvis segons el contrari és important per a nosaltres i ens han contrarrestat força bé, tot i que a la segona meitat hem tingut algunes contres clares".

Roda de premsa - Toni Aparicio: "Estem molt contents del que està fent l'equip. Avui hem guanyat un rival potent". "Hem tingut més problemes a pilota aturada del que havíem pensat".

Roda de premsa - Miguel Álvarez: "El més important no és el que ha fet l'equip en aquesta primera volta, sinó el que encara podem fer; tenim molt de marge de millora".

Roda de premsa - Miguel Álvarez: "Hem tingut ocasions suficients per guanyar el partit". "Allò lògic hagués estat el 0-0".

Roda de premsa - Miguel Álvarez: "Marxem reforçats per l'actitud de l'equip però tristos pel resultat". "El penal m'ha semblat rigorós, en la única ocasió que han tingut a la segona meitat".

94' - Final. L'Hospi ha apretat al final però no ha pogut igualar. Olímpic 1-0 Hospi.

92' - Quatre d'afegit

90' - Francis torna a salvar l'empat en una rematada de l'Hospi a la sortida d'un córner.

78' - Doble canvi a l'Hospi. Entren Aday i Ángel Sánchez per Manga i Julio Rico.

73' - Partit trencat. L'Olímpic comença a tirar de velocitat i l'Hospi arrisca. Francis ha tornat a evitar l'1-1.

70' - S'obre el partit. ara Francis atura un xut de Bacari. El penal de l'Hospi l'ha comès Valentín sobre Ramón. 1-0.

67' - Gol de l'Olímpic, transforma el penal Rifaterra. Olímpic 1-0 Hospi.

66' - Penal per l'Olímpic per una caiguda de Ramon dins l'àrea riberenca després d'una cursa de Ferran Giner. Sembla que dubtós.

59' - Groga per Manga (Hospi). 0-0.

55' - Ara és l'Hospi que té la pilota i domina el partit sense arribar a la porteria de Francis. Imprecís l'Olímpic. 0-0.

46' - Segona meitat en joc. Olímpic 0-0 Hospi.

Descans - Ens diuen que hi ha uns 600 espectadors aproximadament avui a Xàtiva per veure aquest Olímpic-Hospi. Entre ells, la plantilla al complet del CD Binissalem, proper rival de l'Olímpic i que aquest matí ha jugat al camp de l'Ontinyent.

Descans - Poquíssimes ocasions i molt de respecte a Camp Murta. Moyano ha tingut la millor ocasió del partit però Francis ha evitat el gol. Amb tot, el partit s'ha animat al tram final del primer temps. 0-0.

34' - Néstor disposa de la primera acció de perill de l'Olímpic amb una ràpida acció que acaba blocant Craviotto. S'anima el partit a Camp Murta.

32' - Ha tingut el 0-1 Moyano en una rematada a boca de canó que ha tret Francis!

29' - Nando Ramón ha evitat fa uns minuts una ocasió de Sergio Cirio però segueix el respecte entre Olímpic i Hospi. Seguim amb el 0-0.

14' - Ocasió de Julio Rico, però el xut de l'andalús marxa fora després de l'assistència de Sergio Cirio. 0-0.

10' - Molt de respecte entre tots dos equips. Sense ocasions fins ara. 0-0.

1' - Comença el partit. Olímpic 0-0 Hospi. L'Hospi vesteix completament de negre; l'Olímpic, evidentment, tot de blanc. Som-hi Hospi!