Etiquetes

5/1/13

Espiant els rivals | Sant Andreu 1-0 Levante B

Aquest matí la Unió Esportiva Sant Andreu ha donat un cop de mà als equips de la zona alta en derrotar el Levante B, com no, per la mínima (1-0). I els que els homes de Piti Belmonte han sumat les set victòries de la temporada imposant-se al rival per només un gol de diferència i avui han maximitzat recursos, ja que l'autor del gol local ha estat el lateral esquerre visitant, Jaime Paredes, que ha batut el seu company Garabato amb una 'preciosa' vaselina. Cal dir, però, que els andreuencs han opositat per un marcador potser més ampli si ens atenem als número d'ocasions dels uns i dels altres. Els locals ho ha intentat en uns compassos inicials igualats amb dues rematades desviades de Sergi Gómez i de Quim Araujo, però han estat els valencians els qui han tingut la primera ocasió clara de perill després que Ortuño rematés de mitja volta i massa fluix una bona centrada de Jaime (13').

El Levante B, que arribava a Barcelona amb les baixes importants de Mossa, Morales i Roger Martí, ha pagat cars els desajustaments defensius, cas de la jugada del gol que ha significat el triomf andreuenc quan Jaime ha errat en un rebuig i ha situat l'1-0 al marcador (19'). Lluny d'enfonsar-se, el filial ha tirat de casta i ha reaccionat bé al gol local; molt bé Provencio i Ortuño, però ha estat el migcampista Andy qui ha posat a prova Morales amb un xut de falta ras que buscava sorprendre el veterà meta barceloní (27'). Minuts més tard, ha estat Alfredo Ortuño qui ha resolt una bona acció individual amb un xut en posició forçada que ha blocat Morales (35'). El Sant Andreu també ha gaudit d'una bona acció per ampliar la diferència, però Édgar ha rematat amb el cap massa creuada una centrada de Rubén Canelada (38'). Tampoc estaria encertat el filial granota a pilota aturada, després que Marín rematés a boca de canó un servei de cantonada picat per Andy i es trobés de nou amb José Miguel Morales (41').

Lluny del que caldria esperar, el Levante B ha trobat més dificultats a la segona meitat; de fet, els de José Gómez no han rematat amb perill entre els tres pals en tot el període. La raó: el Sant Andreu ha fet seva la màxima que tenir la pilota implica que el rival no la tingui. Control, possessió però també ambició per cercar un 2-0 que l'atzar i el desencert no han volgut que arribés. No ha arribat, primer, perquè Azparren ha pentinat al pal dret de Garabato una bona falta picada per Arnau (61'); no ha arribat, tampoc, perquè Jaime ha tret sobre la mateixa línia de gol una rematada de Quim Araujo a centrada d'Arnau (73'). I no s'ha produït aquest 2-0, tampoc, perquè ni Édgar ni Araujo han sabut aprofitar els regals llevantinistes al temps de descompte; el '10' desaprofitava una cessió de Marín i es trobava amb una gran aturada de Garabato (91'), mentre que el badaloní creuava en excés l'esfèrica després d'una gran assistència de Jorge Muñoz (92').

FITXA TÈCNICA 

UE SANT ANDREU: Morales, Cárdenas, Rubén Canelada, Melo, Azparren, Jorge Muñoz, Sergi Gómez, Josu (Aitor, 64'), Arnau (John, 79'), Quim Araujo (Víctor, 92') i Édgar.

LEVANTE UD B: Garabato, Iván López, Jaime, Juanma, Marín, Fali (Selfa, 46'), Andy, Álvaro Rosa (Olaizola, 53'), Jero (Jason, 77'), Dani Provencio i Ortuño.

Gol: 1-0 Jaime (19', pp).

Àrbitre: Santiago Varón Aceitón (Illes Balears). Ha amonestat els locals Rubén Canelada (27'), Édgar (43') i John (88') i els visitants Fali (28'), Selfa (54') i Jaime (60').

Incidències: partit de la 21a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Narcís Sala davant d'uns 600 espectadors. Matí assolellat i bona temperatura. Al Sant Andreu han completat la convocatòria Dídac i Èric, mentre que al Levante B s'han quedat sense jugar Kike i Coronado.

Galeria d'imatges






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada