Etiquetes

2/2/13

Juvenil A | l'Hospitalet 3-3 Farners

El Juvenil A del Centre d'Esports l'Hospitalet hauria pogut dormir aquest dissabte a només quatre punts de l'ascens a Divisió d'Honor Juvenil després de la derrota de l'Europa per 3-1 a Premià, però els riberencs han viscut un partit boig, imprecís i amb contratemps a l'Estadi davant d'un Farners que s'ha arribat a situar al marcador amb un 1-3 favorable i amb un home més al terreny de joc, motiu pel qual no caldria donar per dolent l'empat a 3 final si no fos per la necessitat dels de José Luís García, que avui redebutava a l'Estadi, per sumar de tres en tres. I això que el partit es posava ben d'hora de cara, el dia que debutava d'inici amb l'Hospi el davanter Óscar Hernando (SD Noja). En una ràpida acció per banda dreta, una centrada d'un jugador de l'Hospi l'ha introduïda el central visitant Zamora a la seva pròpia porteria situant l'1-0 al marcador (4'). Partit coll avall només començar malgrat que a l'Hospi li costaria arribar a la porteria gironina fins que el debutant Óscar hauria pogut fer el 2-0 en una acció en què els gironins han demanat falta (23'). El Farners s'ha tret la son de les orelles i mitjançant José Martínez hauria pogut empatar, però primer Joan Carles (38') i després el travesser (42') ho han evitat. També és cert que l'Hospi hauria pogut eixamplar la diferència si Mario Roque (39') i Óscar (45') haguessin estat més encertats davant Sergi Bas.

A la represa, el partit ha avançat absolutament trencat sense mig del camp ni cap moment de pausa fins que ha arribat el 3-3 definitiu. I tot arran de l'expulsió per mans d'Adrián Navarro, que treia sota pals una rematada de Manel (50') després que Joan Carles i el travesser haguessin tornat a evitar l'empat. El penal el transformava en gol José Martínez (51') i gairebé sense temps de reacció, el Farners capgirava el marcador gràcies a Guillem (52'). El gol faria mal a un Hospi que amb 10 homes sobre el terreny de joc decidia fer entrar Over Ramos i Diego al terreny de joc per guanyar possessió. Tot i els intents, una pèrdua de pilota en zona de tres quarts facilitava la contra del gironins que culminaria José Martínez situant l'1-3 (63'). Aquí és on el Farners ha fallat i ha permès a l'Hospi entrar en el partit gràcies a un golàs de falta de Carles Roca (66') que servia per posar emoció a un partit que acabaria empatat pocs minuts després gràcies a un clar penal per mans d'Héctor transformat per Iban Salvador (71').

Tot i que els instants posteriors al 3-3 el partit ha vist alentit el seu ritme i refredada la seva intensitat, el cansament en tots dos equips ha acabat passant factura en un final de bojos con tots dos conjunts haurien pogut marcat el quart gol i endur-se el partit. Qui hi ha estat més a prop ha estat el Farners, que s'ha trobat amb una gran intervenció de Joan Carles Pérez a rematada de Guillem (86'); abans, Bertu ha rematat fora de forma incomprensible una bona centrada de Manel Guarnido des de la dreta (85'). A l'Hospi li ha costat una mica més arribar a la meta contrària, però quan ja passaven tres minuts del temps reglamentari Mario Roque hauria pogut fer el 4-3 si hagués controlat amb més pausa una bona centrada d'Iban Salvador en lloc de rematar de cap, fluix, a les mans de Sergi Bas (93'). Amb tot, cal destacar la reacció d'un equip necessitat de marcadors positius i que ha aconseguit mig solucionar una empresa ben complicada. El proper partit pel Juvenil A serà dintre de dues setmanes, dissabte 16 de febrer, al camp del Cornellà B.
 
Fitxa Tècnica

CE L'Hospitalet Juvenil: Joan Carles, Soufian, Adrián Barrera (Raúl, 60'), Gerard, Adrián Navarro, Roca, Iban Salvador, Codina (Over Ramos, 53') Mario Roque, Xavi Monleón (Diego, 51') i Óscar.

Farners Juvenil: Sergi Bas, Xavi (Andreu, 78'), Zamora, Roger (Àngel, 25'), Guillem, Manel Guarnido, Carlos Pérez, José Martínez (Roa, 88'), Rubén, Quiñones (Bertu, 73') i Héctor.

Gols: 1-0 Zamora (4', pp); 1-1 José Martínez (52', penal); 1-2 Guillem (53'); 1-3 José Martínez (63'); 2-3 Carles Roca (66'); 3-3 Iban Salvador (72', penal).

Àrbitre: Carlos Rodríguez Enrique. Ha amonestat els locals Xavi Monleón (45') i Over Ramos (73') i els visitants Sergi Bas (68'), Héctor (70'). Ha expulsat el riberenc Adrián Navarro (50').

Incidències: partit de la 20a jornada del grup 7 de Lliga Nacional disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 70 espectadors. Tarda freda a l'Hospitalet. A l'Hospi han completat la convocatòria Damián Festa i Vicenzo, mentre que la del Farners l'ha completada Tomás Navarrete.

Galeria d'imatges










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada