Etiquetes

16/2/13

Juvenil A | UE Cornellà B 1-2 CE l'Hospitalet


dsc02546

Triomf de prestigi el que ha sumat aquesta tarda el Juvenil A de l'Hospi al Nou Municipal de Cornellà. Iban  Salvador, amb dues dianes de penal, ha donat una victòria in extremis als riberencs al camp del tercer classificat en un partit competit, igualat, on l'Hospi ha demostrat la seva línia ascendent des de l'arribada de José Luís García a la banqueta. Agressius i intensos, els riberencs han complicat la vida al Cornellà B, que fins avui només havia cedit dos empats en 10 partits com a local.

En una primera meitat amb poques ocasions però força intensa, tots dos equips s'han repartit el domini i les ocasions. El local Sergio ha provat sort amb un xut des de l'interior de la gran que ha blocat Vincenzo, meta titular avui a l'Hospi (5'). La resposta riberenca, ràpida i astuta, ha vingut fruit d'una falta picada ben ràpida que Xavi ha estat a punt d'aprofitar per fer el 0-1, però el capità de l'Hospi es trobava amb la intervenció del porter local Kevin (12'). Bona pressió en línia de sortida del Cornellà B amb Iban Salvador i Mario Roque com a peces destacades; centrada del primer i cop de cap del segon que marxava un xic alt (17'). Els verds, però, no perdonarien en una ràpida contra conduïda per Sergio en banda esquerra i culminada a plaer pel davanter centre Joel, que situava l'1-0 a l'electrònic (28'). El gol frenaria el partit però aumentaria la tensió; joc dur de tots equips i alguna picabaralla que al final, acabaria amb el local Sergio expulsat per una agressió a un jugador riberenc (44').

dsc02577Els plans per la represa eren clars: cercar l'empat davant d'un equip disposat a defensar la seva renda. Li costaria a l'Hospi arribar a la meta de Kevin, malgrat el control absolut del partit i de la possessió. L'entrada al camp d'Over i del mexicà Diego Martínez donaria un altre aire a l'Hospi, que aprofitaria el cansament local. En una acció a pilota aturada, Iban Salvador fugia d'un rival a l'interior de la gran i era derribat; penal clar assenyalat per l'àrbitre i transformació del '10' de l'Hospi per situar l'empat (79'). No s'aturaria aquí un Hospi ambiciós però mancat de sort de cara a porta: Kevin s'erigia en salvador local en un mà a mà amb Mario Roque que acabava en córner (87'). Ja al descompte, un altre penal, aquest sobre Mario Roque, suposaria l'1-2 definitiu gràcies a la transformació d'Iban Salvador (94'). Bogeria entre tots els components de l'Hospi i l'afició a la graderia del Nou Municipal. Tres punts per seguir-hi creient.

FITXA TÈCNICA

UE CORNELLÀ B: Kevin, Blai, Kilian, Roger, Antonio, Genís (Omar, 50'), Sergio, Édgar, Joel (Bernat, 74'), Òscar Arnau i Aitor.

CE L'HOSPITALET: Vincenzo, Adrián, Soufian, Gerard (Diego Rodríguez, 82'), Damián, Xavi Monleón, Óscar Hernando, Oriol Codina (Diego Martínez, 72'), Mario (Arnau, 94'), Iban Salvador i Carles Roca (Over Ramos, 61').

Gols: 1-0 Joel (28'); 1-1 Iban Salvador (79', penal); 1-2 Iban Salvador (94', penal).

Àrbitre: Pau Garcia Fuster. Ha amonestat als locals Genís (24'), Kilian (44'), Bernat (78'), Antonio (84'), Òscar Arnau (92'), Blai (93') i Omar (93') i als visitants Damián (44'), Iban Salvador (55'), Gerard (62') i Xavi (87'). Ha expulsat el jugador del Cornellà B, Sergio, amb vermella directa (44').

Incidències: partit corresponent a la 21a jornada del Campionat del grup 7 de Lliga Nacional Juvenil celebrat al Nou Municipal de Cornellà davant d'uns 250 espectadors. Tarda fresca, sense pluja. Presència d'afició riberenca. Primera derrota del Cornellà B com a local i quart triomf de l'Hospi Juvenil A domicili.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada