17/3/13

Resum de la 32a jornada #2bg3 (provisional)

València Mestalla 1-1 UE Sant Andreu
Fede Cartabia 50'pen | Boniquet 64'
Setena jornada consecutiva sense perdre del València Mestalla, que segueix revertint clarament la dinàmica des de l'arribada de Paco López a la banqueta 'Che'. Avui els valencianistes han gaudit de més ocasions que el seu rival i s'han avançat al marcador gràcies a un penal transformat per Fede Cartabia; amb aquest, ja són 7 els gols de l'argentí en el campionat. Un quart d'hora més tard, però, Xavi Boniquet ha empatat l'encontre amb l'ajuda de Tano, que ha desviat l'esfèrica. Piti Belmonte ha optat per guardar d'inici Édgar i Araujo, potser en vistes del partit de dijous a Tenerife en la tornada de la Copa RFEF.

Huracán CF 1-0 CE Constància
Carreño 16'
Victòria polèmica de l'Huracán, la quarta consecutiva. Un partit que ens deixa moltes xifres però, també, un gran gol, el de Carreño. Tres punts d'or per un Huracán que seguirà líder i que ja arriba a les 17 jornades sense perdre. Els de Nico Estévez igualen el Castelló 2002-2003, que va arribar a la jornada 31 amb una única derrota. Per contra, el Constància ha acabat amb 8 homes per les expulsions de Joan Vich, Víctor i Biel Guasp. Els inquers acaben amb 8 per segon cop aquesta temporada, segueixen en descens i contribueixen a engreixar la dada d'Huracán: amb les d'avui els seus rivals ja han vist 21 vermelles aquesta temporada i, a més, per sisè cop el rival d'Huracán s'ha quedat amb 9 o menys jugadors sobre el camp.

CD Alcoyano 2-0 UE Llagostera
David Torres 39', César Remón 78'
Els d'Asier Garitano s'han tornat a retrobar amb un triomf que els apropa momentàniament a la zona de play-off a l'espera del que facin Olímpic, Hospi i Levante B. Triomf treballat dels alcoians, que han vist com amb el 0-0 inicial el visitant Joaqui ha enviat fora un penal a favor dels llagosterencs, tercer de vuit que erren aquesta temporada. Després, David Torres ha obert el marcador a tocar del descans i no ha estat fins al minut 77 que César Remón ha tancat el partit amb el 2-0 definitiu. En els darrers 17 partits en què el migcampista riojà ha marcat, el seu equip (Alfaro, Dénia i Alcoyano) ha guanyat en 16 ocasions i ha empatat en una.