Etiquetes

17/4/13

El 28 d'abril, autocar a Llagostera!



En vistes de la bona trajectòria de l’equip aquesta temporada, vista la bona resposta de l’afició al desplaçament de diumenge passat a Reus i amb la intenció que els jugadors i cos tècnic del Centre d’Esports l’Hospitalet no estiguin sols als desplaçaments, la Junta Directiva de l’Hospitalet ha decidit facilitat als socis, abonats, aficionats, familiars de jugadors i simpatitzants de l’Hospi l’opció de viatjar el proper diumenge 28 d’abril al partit que el nostre equip jugarà al camp del Llagostera, en un autocar que s’organitzarà des de l’entitat. Som en una temporada que pot ser històrica i no pots deixar passar l’oportunitat de viure-la al costat de l’equip! Amb l’objectiu d’organitzar el viatge de la millor manera possible, us facilitem totes les dades sobre el partit, l’autocar i els preus.

Horari i preu de les entrades
L’encontre es disputarà al Municipal de Llagostera el proper diumenge 28 d’abril a les 12:00 hores. Si bé el preu habitual de les entrades a Llagostera és de 15 euros, des del Centre d’Esports l’Hospitalet s’intentarà negociar la reducció del preu de les entrades per tal de facilitar el desplaçament de l’afició riberenca. En cas que s’assoleixi el mínim necessari de persones apuntades, l’autocar sortirà de l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet a les 9:45 hores aproximadament i tornarà de Llagostera sobre les 14:30 hores, aproximadament 30 minuts després que acabi el partit.

Data límit i forma de pagament
D’altra banda, s’estableix el proper dijous 25 d’abril com a data límit per tal de realitzar la inscripció pel viatge. Caldrà passar per les oficines del club per abonar els 12 euros de l’autocar. En cas que el preu sigui finalment inferior, es retornaran els diners a tots aquells que viatgin a Llagostera. Us recordem, però, que per tal que l’autocar es dugui a terme serà necessari un mínim de 35 persones abans del dijous de la propera setmana. L’abonament dels 12 euros es realitzarà de forma presencial a les oficines, a partir d’aquest mateix dimecres i fins dijous de la setmana vinent. TAMBÉ SERÀ POSSIBLE APUNTAR-VOS AQUEST DIUMENGE 21 D’ABRIL A LES OFICINES DE L’ESTADI, DESPRÉS DEL PARTIT DAVANT LA UE SANT ANDREU.

Més informació
Per a qualsevol altra dada d’interès, us recordem que us podeu dirigir directament al club via correu electrònic (a933350312@orange.es), trucant al 93 335 03 04 en horari d’oficines (de dilluns a divendres, de 17:00 a 21:00 hores) o bé de forma presencial a les oficines dins del mateix horari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada