Etiquetes

16/4/13

La Copa del Rei 2013-2014, assegurada!


La derrota de diumenge al camp del Reus Deportiu va suposar la primera derrota de l’Hospi en més de tres mesos i mig de competició, la primera d’aquesta segona volta malgrat que l’equip segueix, per tercera setmana consecutiva, al capdavant de la classificació del grup 3 de Segona Divisió B. No és l’única notícia positiva, ja que el Centre d’Esports l’Hospitalet també s’ha assegurat de forma matemàtica la participació en la propera edició de la Copa del Rei, la 2013-2014. Serà la divuitena aparició de l’Hospi al Campionat d’Espanya d’ençà que la temporada 1963-1964, tot coincidint amb el debut a Segona Divisió, debutés en aquesta competició davant l’Hércules, amb qui va caure eliminat en un partit de desempat celebrat… a l’Estadio de Vallecas.

Malgrat la derrota a Reus, l’empat del Sant Andreu davant del Badalona va fer que l’Hospi s’assegurés ser un dels cinc bitllets directes que cada grup té per la propera edició de la Copa del Rei. Recordem que la competició la juguen, a banda dels equips de Lliga BBVA, Lliga Adelante i els campions de Tercera Divisió, els cinc primers classificats de cada grup de Segona Divisió B, a més dels dos equips amb més puntuació d’entre tots els grups fora dels 20 classificats esmentats anteriorment. En aquest sentit, la Federació Espanyola encara no ha explicat com resoldrà la diferència de partits entre el grup 3 i la resta de grups a l’hora d’aplicar el criteri de màxima puntuació. Més enllà d’aquest matís, a banda de l’Hospi, l’Huracán, el Tenerife, l’Alavés i l’Eibar també s’han assegurat la participació a la Copa més enllà del que passi a la fase d’ascens a la Lliga Adelante.

Serà ni més ni menys que la quarta participació consecutiva del Centre d’Esports l’Hospitalet en aquesta competició, la setena des de l’any 2001, mostra de les bones temporades a què ens han acostumat al llarg dels darrers anys. El “cas Deportivo”, l’Athletic Club, el Real Unión, el Cádiz, el Barcelona i el Noja han estat els equips que han posat fi a l’aventura copera dels hospitalencs en aquestes darrers temporades, però són molts més els equips que han caigut eliminats per l’Hospi: Gavà, Real Sociedad, CD Logroñés, Calahorra, Pontevedra, Gimnàstic, Huesca, Dénia, Manacor, Leganés, Llagostera i Orihuela. A finals d’estiu, el bombo de las Rozas determinarà la possible propera víctima.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada