Etiquetes

14/4/13

Lliga | CF Reus Deportiu 3-2 CE l'Hospitalet


Algun dia l’Hospi havia de tornar a perdre i ha estat avui, en un gran partit davant d’un gran rival. El Reus Deportiu ha posat fi a una ratxa de vuit partits sense guanyar i de cinc derrotes consecutives en vèncer el Centre d’Esports l’Hospitalet per 3-2 en un partit que ha tingut de tot: polèmica, remuntada, ocasions errades, expulsions, penals no assenyalats i pació a les grades, en gran part pel suport de la cinquantena llarga d’aficionats que no han deixat d’animar l’equip en tot moment. Un equip que, tot i caure derrotat per primer cop des del 6 de gener, manté el liderat del grup 3 de Segona Divisió amb un punt més i un partit menys que el segon, l’Huracán. A més, dues bones notícies més enllà de la derrota: el retorn de Pol Llonch als terrenys de joc després de dos mesos i mig allunyat i, d’altra banda, la classificació matemàtica per a la propera edició de la Copa del Rei, juntament amb l’Alavés, el Tenerife, l’Eibar i l’Huracán.

La baixa per sanció d’Aday obligava Álvarez a fer canvis en l’onze de sortida; també que Peque avui no estigués a la llista. Hammouch ha tornat a ocupar el lateral dret, Manel ha tornat a la titularitat en detriment de Barranco i Viale també ha fet parella a l’eix de la defensa amb Ismael Moyano. Una defensa que avui ha encaixat tres gols per primer cop aquesta temporada, en part per culpa de la intensitat d’un Reus que ha avisat ben d’hora amb una rematada de Sergio León que ha atrapat Craviotto i amb una centrada d’Álvaro Traver que s’ha passejat sense trobar rematador (6’). Immediatament avisava Bacari, en una acció en què s’ha quedat sense angle i ha disparat fora (8’). Ha estat l’avís del 0-1: servei de banda de Valentín, centrada de Sergio Cirio i rematada de cap fantàstica de Bacari per situar l’esfèrica lluny de l’abast d’Ángel (12’). El partit s’hauria pogut posar encara més de cara si Lozano Reina hagués vist un clar penal de Nando sobre Sergio Cirio quan el killer de l’Hospi es disposava a connectar una bona passada de Julio Rico (25’).

També és cert, però, que el murcià ha perdonat l’expulsió a Bacari en alguna acció. I és que el partit, complicat i tens, ha vist augmentada la seva intensitat en el tram final del primer temps, amb un Reus que ha acabat tancat l’Hospi al seu camp. Ha avisat Sergio León amb una rematada que ha obligat a una magnifica intervenció de Craviotto (32’). També és cert, però, que Ángel també ha estat protagonista en enviar a córner una rematada de Sergio Cirio que hauria pogut significar el 0-2 (39’). I del possible 0-2... a l’empat: passada llarga de Robert des de l’esquerra i Álvaro Traver, massa sol, controla la pilota i supera Craviotto per situar l’1-1 momentani (41’). I encara rai, ja que els reusencs s’han animat amb el gol i han forçat alguna situació de perill sense rematada que ha esperonat la parròquia local.

A la represa, tot i que Bacari ho ha intentat amb una rematada de cap fluix que ha aturat Ángel, el Reus Deportiu ha capgirat el marcador en una acció d’estratègia: falta picada per Robert al segon pal, prolongació al punt de penal, control de Sergio León i rematada per fer pujar el 16è gol al seu compte particular de la temporada (53’). El gol ha deixat ha desorientat l’Hospi, que ben d’hora s’ha trobat en superioritat numèrica arran de la rigorosa expulsió de Xavi Marquès per una dura entrada sobre Marc Pedraza (58’). Això, i l’entrada de David Corominas i Pol Llonch semblaven donar un nou aire al partit, però res més lluny de la realitat, els reusencs han eixamplat la distància amb el 3-1, obra de Sergio Durán en creuar el seu xut davant la sortida de Craviotto (64’).

Amb la renda de dos gols i amb un home menys, el Reus ha cedit el control del partit a un Hospi que poc a poc ha anat apropant-se a la porteria d’Ángel. Hi ha hagut ocasions per reduir distàncies ben aviat: Corominas ha enviat fora per ben poc una bona passada de Pol (75’); Osado ha perdonat el 3-2 en una rematada alta (81’) i en una acció embolicada en què el tarragoní ha fet mistos (86’). Al final, el premi ha arribat fruit d’un desplaçament de Barranco, d’un control genial de Bacari amb cama esquerra i d’una resolució brillant per batre Ángel i situar el 3-2 (90’). Al descompte, tot i els intents, els riberencs no han trobat el camí per igualar el partit i han acabat encaixant la sisena derrota d’aquesta temporada.

FITXA TÈCNICA

CF REUS DEPORTIU: Ángel, Riki, Robert, Socias, Nando, Beñat, Durán, Traver (Dani Argilaga, 83'), Masqué (Jordi Prades, 60'), Xavi Marquès i Sergio León (Pedrito. 68').

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch (Corominas, 64'), Valentín, Viale, Moyano, Manel (Barranco, 70'), Pedraza (Pol, 64'), Cirio, Julio Rico, Osado i Bacari.

Gols: 0-1 Bacari (12'); 1-1 Álvaro Traver (41'); 2-1 Sergio León (53'); 3-1 Durán (64'); 3-2 Bacari (90').

Àrbitre: Gabriel Lozano Reina (Múrcia). Ha amonestat els locals Durán (45'), Jordi Prades (72'), Ángel (75') i Robert (76') i els visitants Bacari (23'), Pedraza (31'), Cirio (45') i Manel (69'). Ha expulsat el local Xavi Marquès (58') amb vermella directa.

Incidències: partit de la 37a jornada de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi Municipal de Reus davant de 991 espectadors. Partit retransmès per Esport3 en una tarda de força calor i molt de sol. Bona presència d'aficionats de l'Hospi a Reus, més d'una cinquantena. Al quadre riberenc, Manga i Oliver han completat la convocatòria mentre que el Reus ho han fet Álex López i Damià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada