Etiquetes

15/5/13

Ascens del Benjamí A

Diumenge passat el Benjamí A del Centre d'Esports l'Hospitalet va certificar el seu ascens a la nova Preferent Benjamí, categoria que la FCF ha decidit crear de cara a la temporada 2013-2014. L'equip que dirigeix Toni Moragues va poder celebrar el primer ascens de la temporada al futbol base del club després de derrotar l'Igualada B, rival directe per l'ascens, per 4-0 gràcies als gols d'Iván López, Sergio Chávez, Noah Esteller i Aleix Sánchez. Pel tècnic riberenc, ha estat "una lliga molt difícil, amb equips de renom, ja que la majoria de jugadors venien de l'escolar i l'altra meitat de Bellvitge o Sant Ignasi". A manca d'una jornada per al final de la Lliga té 39 punts i ocupa una vuitena posició que ja s'ha assegurat de forma matemàtica. I és que la reestructuració que va anunciar la FCF abans de Nadal, obrint 32 places d'ascens a la nova Preferent Benjamí per als 3 grups de Barcelona, ha permès l'Hospi aconseguir aquest primer ascens de la temporada.

Una temporada que, segons Toni Moragues, ha tingut dues fases: "Sabíem que amb lluita i esforç podíem ser entre els 10 primers i vam fer una primera volta espectacular i una segona volta un pèl irregulars, però el matalàs de punts que teníem i els punts que hem sumat al darrer terç de Lliga han estat suficients". Aleix Sánchez, amb 28 gols, Arnau Garcia amb 17 i Sergio Chávez, amb 13 han estat els màxims golejadors d'un equip que també ha comptat amb Jhanchelvi Cuevas, Alseny Diallo, Marc Elizalde, Noah Esteller, Alex Fernández, Alberto Gómez, Carlos Gómez, Mariio Gómez, Iván López i David Pinadero, a banda dels reforços puntuals d'altres equips Benjamins de l'Hospi i del segon entrenador, el Rubén.

Pel tècnic del Benjamí A, que porta dues temporades al club i que enguany també ha estat de segon entrenador al Cadet A i B, l'experiència amb els nens ha estat molt enriquidora: "dins del vestuari hi ha un ambient brutal; el que hem viscut i el que m'han fet créixer com a entrenador ha estat espectacular. A més, he pogut aplicar moltíssims coneixements psicològics, tècnics i tàctics, del segon nivell de la FCF que estic cursant actualment". Si s'hagués de quedar amb un partit de la temporada, Moragues triaria el partit contra el Barcelona a Sant Joan Despí: "la motivació, la lluita i l'actitud de l'equip van ser increïbles, tot i que ja sabem que contra el Barcelona això és més fàcil de veure". Dissabte (10:15), el Benjamí A tancarà la Lliga al Municipal l'Àliga davant de l'Europa. Enhorabona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada