Etiquetes

14/5/13

Preus per al playoff


Versió en espanyol | Des d'aquesta setmana, el Centre d'Esports l'Hospitalet ja està treballant per tal de donar la màxima difusió a la participació del Primer Equip a la Fase d'Ascens a la Lliga Adelante. A banda de la publicitat que ja s'està repartint arreu de la ciutat, amb cartells i fulletons, el club ja ha decidit els preus per al partit de la primera eliminatòria que l'Hospi jugarà a l'Estadi (amb data encara per definir). La intenció del CE l'Hospitalet és facilitar que l'Estadi registri el millor aspecte possible i, per això, ha decidit aplicar una política de preus favorable a tothom que vulgui donar suport a l'equip. Qualsevol novetat o canvi serà anunciat a aquesta pàgina i al canal oficial de Twitter, @CE_LHospitalet.

Socis i abonats
Els socis, abonats i abonats del futbol base tindran dret a retirar un màxim de tres entrades (la seva i dues d'addicionals) per 5 euros cadascuna. És a dir, per 15 euros els socis, abonats i abonats del futbol base podran disposar de tres entrades pel partit d'aquesta primera eliminatòria. L'entrada és vàlida per a qualsevol zona del camp a excepció de l'àrea reservada per l'afició visitant. Des del club us informarem sobre quan es podran començar a adquirir les entrades.

Públic en general
Hi haurà dues modalitats d'entrada. La primera, anticipada, costarà 10 euros. Es podrà adquirir a les oficines del club durant la setmana del partit i fins el divendres anterior a l'encontre. El dia del partit, les entrades a taquilla costaran 15 euros per a tot el públic en general. Les entrades per l'afició visitant, restringides a la zona habilitada per als aficonats rivals, també costaran 15 euros. Des del club us informarem sobre quan es podran començar a adquirir les entrades.

Aclariment: quedaran anul·lats tots els passis de favor i invitacions.

Acreditacions: Tots aquells mitjans de comunicació que vulguin acreditar-se per al playoff ho hauran de sol·licitar mitjançant un correu electrònic a a933350312@orange.es o bé a elblogdelhospi@gmail.com tot indicant el nom de les persones acreditades, el seu DNI i les tasques que desenvoluparan i la ubicació que desitgen per fer la cobertura del partit, especialment en el cas de les emissores de ràdio i televisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada