Etiquetes

18/5/13

Prèvia | CE l'Hospitalet - CD Olímpic (dissabte, 18:00 hores)

L'hora de la veritat. Després d'assegurar la participació a la propera edició de la Copa del Rei, després de classificar-se matemàticament per al playoff d'ascens a la Lliga Adelante i d'assegurar ser un dels dos primers classificats del grup 3 de Segona B, el Centre d'Esports l'Hospitalet té a la seva mà aconseguir demà a l'Estadi, davant de l'afició, davant de la Ciutat de l'Hospitalet, el primer títol de Lliga de Segona B de tota la seva història. Per aconseguir-ho, caldrà puntuar davant d'un Olímpic necessitat, molt necessitat: els valencians han de guanyar sí o sí per entrar a playoff i no haver d'estar pendents del Levante B-Sant Andreu, igual que l'Hospi no pot perdre per no haver d'estar pendent del que passi al Badalona-Huracán. Alta tensió i passió per dos equips que estan fent una temporada magnífica i que volen seguir fent passes per engrandir la seva història. Dies especials, gairebé únics que la segona ciutat de Catalunya no es pot perdre: a partir d'un cèntim, tothom qui vulgui pot fer costat a l'Hospi en un partit que pot ser històric. Sense excuses, perquè volem la Lliga.


Corria la quarta jornada quan l'Olímpic derrotava el Levante B a Camp Murta (1-0) i se situava en tercera posició. Des d'aleshores, des del mes de setembre, l'Olímpic ha viscut instal·lat en la zona noble, entre els quatre primers classificats; 36 jornades en zona de playoff i 17 jornades liderant el grup 3. Temporada fantàstica per un equip amb un pressupost baix comparat amb la resta de rivals però amb un bloc sòlid que combina experiència a la rereguarda amb qualitat, joventut i velocitat al capdavant (i més experiència amb l'arribada d'Ángel Guirado al mercat d'hivern). I si el mestre de cerimònies és l'entrenador amb més partits dirigits a Segona B de tot el grup, el 'profe' Aparicio, la temporada de l'Olímpic pot no sorprendre tant com la classificació marca a dia d'avui.

Amb tot, i malgrat la històrica temporada, els de la Costera poden quedar fora del playoff si no guanyen a l'Hospitalet i el Levante B derrota el Sant Andreu. Difícil parlar de justícia després d'una temporada llarga com aquesta, però sens dubte seria un cop dur per un equip humil que ha treballat amb una plabntilla més aviat curta i que ha tret petroli de partits igualats i punts valuosos de camps complicats. Pel partit de mà, el tècnic d'Énguera tindrà la baixa segura del sancionat Sergio Heras, que compleix cicle d'amonestacions i la més que probable de Carles Salvador, que no sembla haver superat els problemes físics que ja van impedir que fos de la partida diumenge passat contra el Badalona. En lloc d'Heras i de Salvador, Aparicio podria optar per situar Ramón a l'eix de la defensa, mentre el substitut de Carles Salvador es decidirà a darrera hora.

Per la seva banda, l'Hospi ha preparat el partit contra l'Olímpic al llarg de cinc sessions aquesta setmana, amb entrenament dilluns per la tarda, descans dimarts i sessió dimecres, dijous, divendres i avui, dissabte, al matí. Bon ambient i confiança en la feina feta fins ara, convenciment per seguir en la mateixa línia de treball, esforç i actitud, per seguir creient en un estil que ha dut els riberencs a sumar 79 punts en 39 jornades, a haver marcat 66 gols en els mateixos partits i, sobretot, a dependre de sí mateix per convertir el 19 de maig de 2013 en una dia històric pels registres del Centre d'Esports l'Hospitalet. Jugadors, club i aficionats s'han mobilitzat per tractar que l'Estadi registri demà una bona entrada, una assistència que honori la temporada d'un equip que encara té molt per fer. Un equip on, demà, no hi seran Aday ni Pol, lesionats, ni tampoc Moussa, Peque i Pedro Bilbao, descartats de la convocatòria per decisió tècnica. La bona notícia, per contra, és el retorn a la llista de Marc Pedraza, que es va perdre el partit a Ontinyent per sanció.

La de demà serà la quarta visita de l'Olímpic a la ciutat de l'Hospitalet, la segona a l'actual Estadi. La temporada passada, també en el darrer partit, els equips que entrenaven Vinyals i Seligrat van empatar (1-1, David Prats / Guille Andrés). Balanç igualat pel que fa a marcadors amb aquest empat, el triomf xativí la temporada 1989-1990 (1-3) i la contundent victòria de l'Hospitalet, un curs després, per 4-0. 6 gols per l'Hospi i 4 per un Olímpic que, recordem, demà està obligat a guanyar.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - CD OLÍMPIC
Segueix el minut a minut a Twitter: @CE_LHospitalet.
Diumenge, 19 de maig; 18:00 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Campionat de Lliga de Segona Divisió B - Grup III - 42a jornada 

Possible onze del CE l'Hospitalet: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Manel, Pedraza, Cirio, Corominas, Ángel Sánchez i Bacari. 

Possible onze del CD Olímpic: Francis, Peris, Mendoza, Ramón, Pepín, Rifaterra, Marc de Val, Álex Vaquero, Ferran, Nando Ramón i Guirado.

Àrbitre: Eduardo García Ballesteros (la Rioja).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada