Etiquetes

11/5/13

Prèvia | Ontinyent CF - CE l'Hospitalet (diumenge, 18:00 hores)

No és una final, però gairebé. Tampoc serà definitiu, però poc li faltarà. L'Ontinyent-Hospi de demà pinta a partit gran per tots dos equips, per un Ontinyent que necessita sumar per estalviar-se complicacions de darrera hora en clau de permanència; clau per un Hospi que, virtualment, necessita sumar 4 dels 6 punts en joc restants per obtenir la pole position del grup, un campionat que li donaria una doble oportunitat al playoff, una posició de sortida avantatjosa respecte la resta de rivals del grup. Inevitablement l'Huracán-Nàstic serà objecte de mirades (de reüll) però els de Miguel Álvarez saben que el següent objectiu, el campionat, passa pels resultats d'un Hospi que s'haurà d'adaptar a un rival, un camp i un estil de joc poc beneficiós. D'alguna manera, és una prova de foc pel que vindrà a partir del 25 de maig, un assaig general amb punts en joc. Un autèntic partidàs del qual en podreu estar informats puntualment, com sempre, i en directe des del camp del Clariano d'Ontinyent, gràcies al Twitter oficial del club: @CE_LHospitalet.


A dues jornades de final, l'Ontinyent que dirigeix John Clarkson no ha tancat la permanència. Per aconseguir-ho i viatjar amb tranquil·litat a Binissalem els de la Vall d'Albaida necessiten un triomf que no els faci dependre de resultats aliens, tot i que segons com vagi la jornada un empat o fins i tot una derrota podrien certificar la permanència dels ontinyentins a la categoria de bronze per setè curs consecutiu. El balsàmic triomf a Badalona diumenge passat, un agònic 1-2 obra de Kikín a tocar del final, va donar aire als valencians, que trencaven una ratxa de vuit partits sense guanyar. Amb tot, els de Clarkson disposen d'armes suficients com per tombar un Hospi que ja es va veure sorprès a l'Estadi en el partit de la primera volta. Pel duel de dempa, però, el tècnic escocès comptarà amb dues baixes significatives com són les del central Berna i, sobretot, la de Fran Moreno, màxim golejador de l'equip amb 12 gols; tant el defensa de Xàtiva, expulsat diumenge, com el navarrès, estan sancionats i no seran de la partida. En el capítol de dubtes hi ha Rangel, Yuma, Chumillas, Jon Uriarte i Manu Micó, que tampoc van jugar fa sis dies al Camp del Centenari.

Per la seva banda, després de descansar dilluns i dimarts, la plantilla del Centre d'Esports l'Hospitalet va reprendre la preparació d'aquest tram final de campionat dimecres al matí amb les baixes ja conegudes d'Aday Benítez, lesionat, i de Marc Pedraza, que diumenge contra el Constància va veure la 15a groga de la temporada i es perdrà el duel del Clariano per sanció; en aquest sentit, l'Hospi té dos jugadors apercebuts de sanció com són Viale i Osado. L'equip ha preparat el duel d'Ontinyent a consciència; pas a pas l'equip ha superat obstacles i ha anat complint objectius: primera la classiificació per la Copa del Rei, després assegurar la fase d'ascens i, finalment, assegurar-se ser primer o segon a final de temporada. Conjura per superar un partit difíciil en un camp on cal una concentració extrema i on les accions d'estratègia prenen un rol cabdal. Pendents de la llista de convocats, la gran novetat podria ser el retorn de Julio Rico, un cop el sevillà ja ha complert el partit de sanció corresponent.

Serà la novena visita de l'Hospi al Clariano, un terreny de joc que tradicionalment no se li ha donat massa bé al quadre riberenc. Dels vuit precedents l'Hospitalet només ha aconseguit vèncer el duel de la temporada 1998-1999, amb Ramon Moya a la banqueta, per 2-4 gràcies als gols de Diego (2), Juli i Peri. En total, vuit partits entre Ontinyent i l'Hospitalet amb un balanç de quatre victòries valencianes (tres d'elles per la mínima), tres empats i un triomf riberenc, amb 12 gols dels de la Vall d'Albaida i 9 per part hospitalenca. Els de Miguel Álvarez buscaran trencar la ratxa de tres derrotes consecutives en les tres últimes visites al feu ontinyentí.

ONTINYENT CF - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Segueix el minut a minut a Twitter: @CE_LHospitalet.
Diumenge, 12 de maig; 18:00 hores | El Clariano
Campionat de Lliga de Segona Divisió B - Grup III - 41a jornada
Possible onze de l'Ontinyent CF: Jonathan, Diego Alegre, Martin, Raúl Muñoz, Ayala, Ton Alcover, Chavero, Chumillas, Tornero, Rubén i Hugo Salamanca.
Possible onze del CE l'Hospitalet: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Manel, Barranco, Cirio, Julio Rico, Pol i Bacari.
Àrbitre: Hugo José López Puerta (Madrid).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada