Etiquetes

29/5/13

Retorn als entrenaments


El CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET va reprendre els entrenaments dimarts a la tarda per començar a preparar un partit, el de diumenge (12:00) contra el CD Tenerife que ha de ser el partit de la remuntada, el del 2-0, el del 4-1 o el de qualsevol marcador que converteixi l'ascens de l'Hospi a la Lliga Adelante en una realitat. Llevat d'ahir, l'equip entrenarà cada dia i fins dissabte en horari de matí, tot i que divendres la sessió a l'Estadi serà a porta tancada. Avui, treball, bon ambient i creença en les possibilitats d'un equip que ha donat mostres suficients al llarg de tota la temporada per poder capgirar l'eliminatòria davant el Tenerife.

Aday Benítez segueix amb la seva evolució de la lesió que va patir contra el seu exequip, el Sant Andreu, i ja treballa immers en la dinàmica de grup, tot i que caldrà esperar a finals de setmana per veure si el seu estat físic és òptim per entrar en la convocatòria. Per la seva banda, Julio Rico segueix fora del grup i el seu concurs pel partit de diumenge queda descartat. És l'únic baixa confirmada, tot d'una que després de no veure cap groga diumenge a Tenerife, l'Hospi s'assegura no tenir cap sancionat en tot el playoff llevat que algun jugador sigui expulsat. Podeu consultar les declaracions de Miguel Álvarez, Aday i Pol al final de la noticia, així com una galeria de fotos de l'entrenament d'aquest matí.

L'equip, com dèiem, tornarà a exercitar-se demà dijous (10:00), divendres (10:00, porta tancada) i dissabte (9:15) per acabar de perfilar els detalls que permetin l'Hospi superar aquesta eliminatòria. També el seu rival ha començat a preparar l'encontre de diumenge i avui i demà s'entrenarà al camp de La Veredillas, terreny de joc de gespa artificial. El Tenerife arribarà divendres al vespre a Catalunya i té previst fer una darrera sessió el dissabte al matí.



Declaracions de Miguel Álvarez, Aday i Pol

 Galeria d'imatges de l'entrenament d'avui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada