Etiquetes

20/5/13

Tenerife-Hospi al playoff


El Club Deportivo Tenerife serà el rival del Centre d’Esports l’Hospitalet en la lluita per l’ascens a la Lliga Adelante. Així ho ha determinat el sorteig celebrat fa uns minuts a la seu de la Real Federación Española de Fútbol a Las Rozas, Madrid, on també s’ha establert que el Deportivo Alavés i el Real Jaén s’enfrontin en l’altra eliminatòria de campions. A manca de confirmar el dia i horari de la tornada, el que és segur és que l’anada es disputarà aquest mateix cap de setmana. Serà concretament diumenge, 26 de maig i a les 13:00 hores (12:00 a les Illes Canàries), a l’Heliodoro Rodríguez López de Santa Cruz de Tenerife. Per contra, el partit de tornada es jugarà a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet l’1 o el 2 de juny, sempre a la tarda. Estigueu atents a la web i al Twitter oficials de l’Hospi per conèixer tota la informació referent a aquesta eliminatòria contra el Tenerife.

Club Deportivo Tenerife
Segona temporada consecutiva a Segona Divisió B del conjunt que enguany ha dirigit Álvaro Cervera, exentrenador d’Alacant, Jaén, Recreativo o Jaén entre d’altres equips. Un Tenerife que després de perdre l’ascens el passat curs davant la Ponferradina ha armat un grup potent pel que fa a noms però també en conjunt, un equip que ha aconseguit guanyar amb certa solvència la Lliga del grup 1 de Segona Divisió B (ho va fer fa dues setmanes a San Sebastián de los Reyes). Campió, el ‘Tete’ ha sumat 73 punts fruit de 20 victòries i 13 empats; de les 5 derrotes, 1 ha arribat quan l’equip no s’hi jugava res. 2 derrotes com a local en un Heliodoro Rodríguez López que ha registrat una bona afluència de públic al llarg del curs, un Heliodoro que només han profanat el Guijuelo (1-2) i la RSD Alcalá. A la Copa del Rei, després de quedar exempt de la primera eliminatòria, el conjunt canari va perdre per 1-0 al Collao davant l’Alcoyano i va quedar eliminat del torneig del KO. Imatge: Diario de Avisos.
Amb 62 gols, els tinerfenys són un dels equips més golejadors de tota la categoria; destaca, per sobre de la resta, el davanter Aridane Santana, màxim artiller de tota la Segona B amb 25 gols; és un punta corpulent (191 cm d’alçada) que va estar a les ordres de Miguel Álvarez al Leganés i que va enfrontar-se i marcar al camp de l’Hospi l’any passat en Copa del Rei (3-2 per als riberencs). Però el de Vecindario no és l’única amenaça d’un equip que, línia per línia, està farcit de jugadors amb sobrada experiència al futbol professional: Sergio Aragoneses a la porteria, Bruno, Llorente, Rigo o Tarantino a la rereguarda; l’ex del Girona, Chechu Flores, Iñigo Ros o el català David Medina al mig del camp, i Guillem Martí, Luismi Loro i Nico a la zona d’atac. Amb 28 gols en contra, els tinerfenys han estat, amb claredat, l’equip menys golejat del grup 1 i han saldat amb força èxit els dos partits que han jugat en gespa artificial: 0-0 a Guijuelo i triomf per 2-3 al camp del Caudal. Seria la primera vegada que el Tenerife i l’Hospi s’enfronten en un partit i la segona visita riberenca a l’illa de Tenerife després del partit de promoció d’ascens a Segona B (1982) al camp del Güimar (0-0).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada