Etiquetes

17/6/13

Entrades per l'Hospitalet-Eibar


Versión en castellano | De cara al partit de tornada de l'eliminatòria final per l'ascens a la Lliga Adelante que disputaran el CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET i la Sociedad Deportiva Eibar, el club informa a socis, abonats, simpatitzants i aficionats de la SD Eibar dels preus de les entrades per al partit que se celebrarà el cap de setmana del 29 i 30 de juny a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet. Les entrades es posaran a la venda a les taquilles del club la setmana vinent (de 17:00 a 21:00 hores) i es podran adquirir de forma anticipada fins divendres. Com a novetats, els socis entraran de forma gratuïta, mentre que l'entrada per al públic en general el dia de partit costarà 20 euros. Fins divendres, les entrades anticipades costaran, com fins ara, 10 euros.

SOCIS
Els socis de l'Hospi (quota anual de 145 euros) tindran entrada gratuïta per aquest partit. El club entén l'esforç que els socis han fet al llarg de la temporada i vol agrair la seva fidelitat i sacrifici facilitant-los l'accés al partit decisiu d'aquesta fase d'ascens. A més, cada soci podrà retirar dues entrades més a cinc euros cadascuna. Serà necessari, també, retirar l'entrada gratuïta. A més, podran retirar tantes entrades anticipades com vulguin a 10 euros cadascuna fins divendres a les 21:00 hores.

ABONATS
Els abonats de l'Hospi (quota anual de 100 euros) podran comprar un màxim de tres entrades al preu de cinc euros cadascuna, tal com han pogut fer en les eliminatòries davant Tenerife i Caudal Deportivo. A més, podran retirar tantes entrades anticipades com vulguin a 10 euros cadascuna fins divendres a les 21:00 hores.

FUTBOL BASE
Els jugadors del futbol base, igual que els familiars amb carnet, podran retirar fins divendres una entrada per carnet al preu de cinc euros. El dia del partit el preu per a tots ells serà el mateix que per la resta de públic: 20 euros. A més, podran retirar tantes entrades anticipades com vulguin a 10 euros cadascuna fins divendres a les 21:00 hores.

PÚBLIC GENERAL / AFICIONATS SD EIBAR
El públic general podrà retirar tantes entrades anticipades com vulgui, a 10 euros cadascuna, fins divendres a les 21:00 hores. El dia del partit costaran 20 euros. A partir de l'acord a què han arribat totes dues entitats per tal que totes dues aficionats tinguin el mateix tractament com a visitants, les entrades per als aficionats de l'Eibar costaran 20 euros.

PREMSA
Els mitjans de comunicació interessats en accedir a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet per tal dcobrir el CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - Eibar hauran de sol·licitar la acreditació al següent correu electrònic: a933350312@orange.es Cal indicar nom, cognoms i DNI de les persones acreditades el tipus d’activitat que desenvoliuparà (redactor, locutor, fotògraf...), així com el mitjà al qual pertany. Es permetrà un màxim de dues persones acreditades per mitjà. A diferència d'anteriors eliminatòries, serà el club i no el cap de premsa qui gestioni les acreditacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada