Etiquetes

18/6/13

L'Hospi participarà a l'Històrics 2013


Després de dues temporades d'absència, el Primer Equip dell CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET tornarà a prendre part aquest proper mes d'agost al Torneig d'Històrics. Serà amb motiu de la 28a edició del veterà torneig estiuenc que enguany reunirà la flor i nota del futbol modest català i que es disputarà per segon any consecutiu a les instal·lacions del FC Martinenc, al barri barcelonès del Guinardó. Aquesta 28a edició del Torneig d'Històrics se celebrarà del 5 al 10 d'agost de 2013 al camp del Martinenc i el sorteig per conèixer els grups de la fase prèvia i els encreuaments de semifinals tindrà lloc el proper 19 de juny a les 19:00 hores al Centre Cívic del FC Martinenc.

FORMAT
L'edició 2013 mantindrà el format que el Torneig d'Històrics ha viscut en les darreres temporades. Hi prendran part 12 equips: 4 de Segona Divisió B (pendent de la categoria on militarà l'Hospi), 4 de Tercera Divisió, 3 de Primera Catalana i 1 de Segona Catalana. Tots ells es dividiran en quatre grups de 3 equips dels quan en sortirà un semifinalista cada dia. Dilluns es disputarà el grup 1, dimarts el 2, dimecres el 3 i dijous el 4; els equips s'enfrontaran entre sí amb partits a 45 minuts. Divendres es jugaran, ja a 90 minuts, les dues semifinals entre els quatre guanyadors de la fase de grups, mentre que la final es jugaria, en princiipi, dissabte 10 d'agost per la tarda.

Horaris, equips, i d'altres detalls sobre la 28a edició del Torneig d'Històrics els coneixerem demà, 19 de juny a partir de les 19:00 hores. Serà aleshores quan comenci la presentació de l'edició d'enguany de l'Històrics i es realitzi el sorteig de la fase de grups del torneig, així com el dels encreuaments de semifinals. Tota la informació referent a la participació de l'Hospi la podreu seguir a la web oficial del club i al compte de Twitter. I per a més informació, també podreu consultar la web oficial del Torneig d'Històrics i el seu compte oficial a Twitter.

L'HOSPI A L'HISTÒRICS
Serà la vuitena participació al Torneig d'Històrics del CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET. Va debutar-hi l'estiu de 2003, precisament en la primera edició que es va disputar al Camp del Centenari de Badalona. En aquella ocasió, l'equip de Joan Francesc Ferrer Rubi va perdre a les semifinals davant l'amfitrió, el Badalona (2-0), després d'haver eliminat el Poble Sec i el Mataró en la fase de grups. L'any 2004, amb Elvira com a tècnic, el Badalona va tornar a barrar el pas, ara a semifinals: el 3-0 contra els escapulats va fer insuficient el triomf per 0-2 davant la Montañesa. Amb el retorn a Segona B de la mà de Ramon Moya, l'Hospi va tornar a assolir la semifinal l'any 2005; Martinenc i Badalona van quedar eliminats a la fase prèvia, però el Sant Andreu va eliminar l'Hospi a la tanda de penals després d'empatar (1-1) al finals dels 90 minuts reglamentaris.

L'agost de 2006, al Narcís Sala i amb Juan Carlos Oliva d'entrenador, l'Hospi no va poder superar a la fase de grups el Ricoh Premià, campió del grup on també hi havia el Martinenc. Amb Jordi Roura i, de nou, al Nou Sardenya, els riberencs van tornar a arribar a la semifinal... i van tornar a caure amb el Sant Andreu (1-0); abans, els hospitalencs havien derrotat Sabadell i Badalona a la fase de grups. L'any següent, sota la direcció de Julià Garcia, l'Hospi va fer un dels papers més fluixos de la seva trajectòria a l'històrics, perdent els dos minipartits davant Sants i Sant Andreu i marxant a casa a les primeres de canvi i sense marcar un gol. L'espina, però, va estar a punt de ser treta l'any 2009, quan l'Hospi de Jordi Vinyals va plantar-se a la final del torneig després d'eliminar el Sabadell i l'Horta a la fase de grups i la Gramenet B (0-2) a la semifinal. A la final, però, un equip plagat de suplents i jugadors a prova no va poder superar el Masnou, que va endur-se el torneig per 1-0.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada