Etiquetes

14/7/13

Barranco i Manga causen baixa


El futur de bona part de la plantilla de l'Hospi que va guanyar el títol de Lliga 2012-2013 està cada cop més definit. Aquesta setmana hem conegut dues baixes més, totes dues d'homes que actuen al mig del camp i que, després d'una única temporada a l'Hospi, no han gaudit de massa minuts i han decidit iniciar un nou camí: parlem de Javi Barranco i d'Alberto Manga, que inicien nous projectes a Toledo i a Llagostera, respectivament. D'aquesta manera, només cinc jugadors de la plantilla 2012-2013 estan pendents de conèixer el seu futur: Moyano, Valentín, Julio Rico, David Corominas i Juan Antonio Osado. S'espera que al llarg d'aquesta setmana es concreti el seu futur i es conegui algun fitxatge més.

El d'Utrera ja ha trobat destinació i l'any vinent tornarà a jugar a Segona Divisió B, concretament al grup 1. El CD Toledo, campió de Tercera, torna a Segona Divisió B i comptarà amb Barranco per reforçar la seva zona medular. Ho fa, en part gràcies al fitxatge del tècnic Íñigo Idiákez, que ja va tenir Barranco fa dues temporades al Real Unión guipuscoà. D'aquesta manera, Javi Barranco posa fi a una única temporada vestint la samarreta del Centre d'Esports l'Hospitalet i ho fa després d'haver actuat en 20 partits oficials (18 de Lliga i 2 de Copa del Rei), sense haver marcat cap gol i havent rebut 3 targetes grogues; 523 minuts jugats a la Lliga i quatre titularitats: davant Badalona, Prat, Ontinyent i Olímpic, sempre a la segona volta. Des del Blog, li desitgem tota la sort en aquesta nova etapa.


Per la seva banda el Llagostera s'ha fet amb els serveis d'Alberto Manga. Els gironins aconsegueixen, doncs, fer realitat un somni que tenien des de fa algunes temporades: fitxat el mitjapunta granollerí que després d'un any més que discret a l'Hospi buscarà minuts i recuperar sensacions a l'equip amb més exHospi; allà s'hi trobarà Moragón, Barón, Óscar Álvarez i Pitu. Com dèiem, Alberto Manga deixa enrere un any discret a l'Hospi, on no ha aprofitat les oportunitats que li ha donat Miguel Álvarez: 24 partits jugats (22 a la Lliga i 2 de Copa del Rei), cap gol i 9 amonestacions rebudes, massa grogues pels pocs minuts que el vallesà ha disputat amb l'Hospi: 790 entre Lliga i fase d'ascens. Des del Blog, sort de cara al futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada