Etiquetes

11/7/13

Calendari... sense partits


Un clàssic de cada estiu que mai deixa de sorprendre. Dimarts va celebrar-se l'Assemblea General de la RFEF a las Rozas i, per variar, ni els grups ni, evidentment, el calendari del grup 3 de Segona Divisió B van quedar definits. Si l'any passat l'Orihuela va ser un dels impediments per dur a terme la configuració de grups, juntament amb la compra de places i la necessitat d'avalar, enguany clubs com Guijuelo, Cultural, Xerez o el nou Salamanca Athletic, juntament amb el conflicte que manté el Guadalajara amb la LFP, semblen impedir que l'ens federatiu s'atreveixi a fer oficials els grups de la temporada 2013-2014. Amb tot, i llevat de sorpreses o d'intercanvi de places entre grups, sembla coll avall que catalans (10 equips), valencians (8 equips) i mallorquins (2 equips) conformaran un grup 3 més mediterrani que mai. L'únic que a hores d'ara és segur són les dates de les competicions oficials, Lliga de Segona B, Copa del Rei, Copa Federació i fase d'ascens a la Lliga Adelante.

Lliga
El campionat de Lliga 2013-2014 començarà el cap de setmana del 24 i el 25 d'agost i tornarà a tenir, dues temporades després, 38 jornades al grup 3. Un campionat que finalitzarà el proper 11 de maig i que tindrà, únicament, una jornada intersetmanal (30 d'octubre, jornada 11). La primera volta acabarà el 22 de desembre, just abans de la pausa nadalenca i la competició es reprendrà dues setmanes després (4-5 de gener) amb l'inici de la segona volta del campionat. D'aquí al final, hi haurà jornada cada cap de setmana fins l'11 de maig, quan se celebri la 38a i última jornada. Una setmana després, el 18 de maig, començarà la fase d'ascens i de permanència, que s'allargarà durant sis i dues setmanes, respectivament; d'aquesta manera, els darrers dos equips en ascendir a la Lliga Adelante ho faran el cap de setmana del 21 i el 22 de juny, una setmana abans que el curs passat.

Copa del Rei
El torneig del KO arrencarà el proper mes de setembre amb les primeres dues rondes de la competició. El Centre d'Esports l'Hospitalet començarà a competir el proper 4 de setembre, sempre que no surti exempt del sorteig que es farà a la seu de la RFEF a finals de juliol. La segona eliminatòria, també a partit únic, es jugarà l'11 de la setembre i la tercera, el 16 d'octubre. A partir d'aquí, 1/16 de final, els equips de la Lliga BBVA entraran en dansa: 1/8 de final el 6, 7 i 8 de desembre (anada) i 17-18 de desembre (tornada); 1/8 de final, 8 de gener (anada) i 15 de gener (tornada); 1/4 de final, 22 de gener (anada) i 29 de gener (tornada); semifinals, 5 de febrer (anada) i 12 de febrer (tornada). En cas que l'Hospi arribés a la final, la jugaria el dissabte 19 d'abril de 2014, en un escenari encara per determinar.

Copa RFEF
Si l'Hospitalet participés a la primera eliminatòria de la Copa del Rei i no superés el seu rival, els riberencs podrien disputar la Copa RFEF per segon cop a la seva història. En aquest cas, com a equip 'rebotat' de la Copa del Rei, s'estalviaria la fase autonòmica i començaria a competir en la fase nacional a partir del mes de novembre; la fase prèvia es jugarà el 7 i el 14 d'aquest mes, mentre que l'anada dels 1/16 de final de la competició es disputarà el 28 de novembre i la tornada, el 19 de desembre. Els 1/8 de final es jugaran al mes de gener, els 1/4 de final en dues setmanes de febrer i les semifinals, a cavall de febrer i març. La gran final, com sempre a doble de partit, es jugaria el 27 de març (anada) i el 3 d'abril (tornada).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada