Etiquetes

14/7/13

La pretemporada de l'Hospi


La pretemporada 2013-2014 del Centre d'Esports l'Hospitalet comença a prendre forma. Com sempre, cal agafar amb pinces dies, horaris i fins i tot rivals, però un cop definida la data d'inici dels entrenaments, el període de preparació de l'equip de Martín Posse ja té cara i ulls. Dimecres, 17 de juliol, aquells jugadors que no van disputar el playoff (juvenils i noves incorporacions, principalment) començaran els entrenaments sota l'atenta mirada del tècnic argentí, que debutarà en un equip sènior després de la seva experiència al Juvenil A de l'Espanyol. Fins el següent dilluns, dia 22, no s'incorporaran la resta de jugadors, els membres de la plantilla de l'any passat que han renovat amb l'equip; a partir d'aquest dia, tots els jugadors disponibles treballaran junts. La intenció de Posse és de preparar l'equip les dues primeres setmanes sense cap tipus de partit, motiu pel qual queda ajornat l'encontre previst a l'Estadi (28 de juliol) contra el Santfeliuenc.

D'aquesta manera, l'Hospi de Posse serà el darrer equip en debutar a la pretemporada en tota el grup 3. Ho farà el proper dissabte, 3 d'agost, a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet i davant la Gramenet, de Tercera Divisió, en horari encara per definir. Serà l'estrena d'un Hospi que, a partir d'aleshores, estarà pendent del seu paper a l'Històrics i a la Copa Catalunya per definir la resta de calendari. Els riberencs disputen al Municipal del Guinardó la fase de grups del Torneig d'Històrics el dijous 8 d'agost, a partir de les 18:30 hores; debutarà enfront del Júpiter en un minipartit de 45 minuts. Si guanyen, s'enfrontarien a l'Ascó, també a 45 minuts, a partir de les 20:30 hores, si no, jugarien contra els ebrencs una hora abans.

L'Hospi al darrer Històrics (agost 2009)
Si l'Hospi passa a semifinals, es jugaria el lloc a la final l'endemà a les 20:00 hores i si es classifica, jugaria la final dissabte, 10 d'agost, a les 18:30 hores. De fer-ho, l'Hospi enllaçaria quatre dies consecutius amb partits, ja que diumenge (20:00 hores) visitarà per primer cop el Nou Municipal de Cornellà; l'espera l'equip de Jordi Roger, rival a la primera eliminatòria de la segona fase de la Copa Catalunya. Si l'Hospi es classifica, el cap de setmana del 17 i el 18 d'agost rebria el Prat a l'Estadi; en cas contrari, tocaria cercar rival. El que sí està assegurat és la presència dels homes de Posse al Ciutat de Gavà: la cita, dijous 15 d'agost en horari encara per determinar (pels volts de les 19:30 o 20:00 hores, probablement).

PRETEMPORADA
CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET

Dissabte, 3 d'agost; 20:00 hores | Amistós; Estadi de Futbol de l'Hospitalet
CE L'HOSPITALET - Gramenet
Dijous, 8 d'agost; 18:30 hores | Torneig d'Històrics; Municipal del Guinardó (3x1)
CE L'HOSPITALET - Júpiter - Ascó 
Diumenge, 11 d'agost; 20:00 hores | Copa Catalunya; Nou Mpal. de Cornellà
Cornellà - CE L'HOSPITALET
Dijous, 15 d'agost; hora per confirmar | Ciutat de Gavà; la Bòbila
Gavà - CE L'HOSPITALET 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada