Etiquetes

25/8/13

#2bg3 | CF Badalona 0-0 AE Prat


Galeria d'imatges | Badalona i Prat han ofert aquesta tarda l'únic empat sense gols de la primera jornada del campionat al grup 3 de Segona Divisió B. Si no hi hagut gols, però, no ha estat per manca d'ocasions, ja que tots dos equips han generat prou situacions de perill com per haver pogut anotar-se algun gol al seu favor. El Prat d'Agustín Vacas sortia només amb una novetat respecte la plantilla de l'any passat, el balear Alfonso Artabe. Els potablava han exercit una pressió gairebé asfixiant durant la primera mitja hora de partit, i ben d'hora haurien pogut obrir la llauna en una vaselina de Rubén que Joan Castillo ha tret amb el cap gairebé sota pals (3'). Els escapulats no s'han trobay còmodes sobre la gespa artificial del Centenari i només Xavi Boniquet ha donat una mica d'alegria a l'atac local. El domini dels de Vacas era clar i Manu Balda, molt actiu també a la banda esquerra, ha provat sort amb un xut llunyà, ras, que ha blocat Marcos Pérez (10'). L'altra gran ocasió dels pratencs ha estat fruit d'una acció d'estratègia: córner botat per Fran Bea directe al segon pal i rematada de cap de Rafa Murillo que marxava fora per ben poquet (26'). A partir d'aquí, el ritme ha caigut considerablement i els badalls han estat a l'ordre del dia.

A la represa, el Prat també ha sortit disposat a obrir el marcador, però poc a poc el Badalona s'ha tret la son de les orelles. Abraham ha avisat amb una centrada que ningú ha encertat a rematar (47'), però també és cert que José Kante (incansable durant els 90 minuts) ho ha intentat amb dues accions de força i potència (53' i 57'). Els de Piti han reaccionat definitivament i han tancat el Prat dins el seu camp. Ferran Tacón ha avisat amb un xut des de l'interior de la gran, però s'ha trobat amb una bona aturada de Toni (59'). També el Badalona ha pogut treure fruit de l'estratègia, però Joan Castillo ha rematat massa alt una pilota provinent d'un servei de cantonada (64'). Enric Gallego (70') i Joaquín (72') han gaudit de dues bones opcions en accions similars, xut creuat que marxa fora per poc. Però les coses com són, l'ocasió més clara l'ha tinguda el Prat, en una ràpida contra que ha sorprès els locals; Fernando assistia Ignacio Rosillo, però el '7' del Prat topava amb Marcos, que evitava el que hagués estat el 0-1 (77').

Fitxa Tècnica 

CF Badalona: Marcos, Ferrón, Bermudo, Joan Castillo, Cárdenas, Lázaro, Boniquet, Sergio Gómez (Joaquín, 46'), Enric, Ferran (Moha, 62') i Abraham. 

AE Prat: Toni, Sierra, Artabe, Murillo, Ricarte, Rubén, Ignacio (Oribe, 84'), Fernando, Kante, Fran Bea i Manu (Sebas, 75'). 

Àrbitre: Miguel Bosch Doménech (Comunitat Valenciana). Ha amonestat els locals Cárdenas (10'), Joaquín (49'), Enric (84'), Bermudo (90') i Lázaro (92') i els visitants Sierra (10'), Fran Bea (49') i Kante (80'). 

Incidències: partit corresponent a la 1a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Camp del Centenari de Badalona davant d'uns 500 espectadors. Tarda ennuvolada o molt bona temperatura. Al Badalona, Álex Sánchez, Maestre i Fran Grima han completat la convocatòria; al Prat, ho han fet Ramos, Vivó i Granell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada