Etiquetes

17/8/13

Amistós | CE l'Hospitalet 1-0 CD Marianao Poblet

Galeria d'imatges | El Centre d'Esports ha tancat la pretemporada 2013 amb un triomf agònic davant el Marianao Poblet, conjunt que enguany militarà al grup 2 de Primera Catalana. No ha estat un partit brillant de l'equip de Martín Posse tot i disposar d'infinitat d'ocasions que han trobat premi, però les sensacions no han estat les millors a set dies del debut a la Lliga. Manca de ritme i, sobretot, de fluïdesa i continuïtat en el joc, en un equip que tot sigui dit, segueix en fase de construcció i que avui ha estat base de més proves per seguir definint l'estil Posse en aquest nou Centre d'Esports l'Hospitalet. Finalment, Enrique Carreño ha transformat un penal al minut 90 de partit, un gol que ha servit per donar el triomf als riberencs, el quart en set partits de preparació. A partir de dilluns, la cosa ja anirà de debò.

D'inici, Posse ha situat Dani Fragoso a l'eix de defensa fent parella amb Isma Moyano. D'aquí en endavant, equip totalment nou amb Senent i Provencio al doble pivot i Bebo, David Haro, Canario i Pirulo com a homes d'atac. Massa novetats per exigir resultats instantanis i, sobretot, coordinació. L'Hospi ha executat la diferència de dues categories amb el Marianao pel que fa al nombre d'ocasions, però no pas per la sensació de domini del partit. Ha mancat profunditat i idees. L'equip també busca treure rèdit de l'estratègia: córner que pica Provencio i rematada de Fragoso que marxa alta (14'). De nou, xuts des de la frontal: rematada de David Haro que David treu de punys (15'). Pel bàndol visitant, poc perill: el més incisiu ha estat Toro, que ha provat surt amb un cacau des de la frontal que ha marxat per sobre del travesser (17').

El partit avançava sense que l'Hospi millorés les seves idees. Mobilitat, intercanvi de posicions constant però poca claredat. Malgrat tot, les ocasions se seguien succeïnt i una pèrdua en defensa dels santboians habilitava Haro davant David, però el de l'Ametlla creuava massa la seva rematada (20'). Pirulo també deixava algun detall de qualitat abans de posar a prova el meta visitant (35'), però serien Canario amb un xut llunyà (37') i David Haro, que a centrada de Provencio rematava a plaer abans que un defensa enviés a córner (41'). Abans del descans, el Marianao acariciava el gol en un llançament de falta de Toro que marxava a la dreta de Carlos Craviotto (45').

A la represa, Álex Sánchez, Pol i Carreño substituïen Craviotto, Canario i Akinsola, respectivament. El panorama no canviaria en excés, amb un Hospi que tindria el control del partit però sense una sensació de domini absolut, davant d'un Marianao que amb el pas dels minuts acusaria l'esforç físic tot i els canvis. L'Hospi podria haver obert la llauna ben aviat, en una doble ocasió de David Haro i de Carreño que acabaria a córner (48'). L'andalús ha tornat a estar d'allò més actiu i ha dinamitzat l'atac riberenc situant-se com a referència; el d'Utrera posaria a prova els reflexos de Lledó (porter visitant en aquest segon temps) en dues ocasions; primer amb un xut creuat (57') i posteriorment engaltant una pilota morta a la sortida d'un córner (62').

Posse ha introduït més canvis i només Valentín i Fragoso han completat els 90 minuts amb l'Hospi. Un dels últims a entrar ha estat Iban Salvador, una de les sorpreses agradables de l'estiu. El riberenc ha dut de corcoll la defensa santboiana i ha gaudit de dues bones ocasions per encetar el marcador amb un llançament de falta que ha marxat alt (73') i amb una volea procedent d'un rebuig que ha marxat fregant el pal de Lledó (78'). Més tard, Carreño ha tornat a aparèixer per provar sort des de mitjana distància (83'), però hem hagut d'esperar al minut 90 per veure l'únic gol del partit. Ha arribat després d'un clar penal sobre Mousa que Enrique Carreño s'ha encarregat de demostrar. Gol important per esvair el fantasma dels penals i perquè situa l'andalús com a màxim golejador de l'equip aquest estiu. Ideal per transmetre confiança.

FITXA TÈCNICA 

CE L'HOSPITALET: Craviotto (Álex Sánchez, 46'), Hammouch (Peque, 64'), Valentín, Moyano (Viale, 64'), Fragoso, Senent (Mousa, 64'), Provencio (Manel, 64'), David Haro (Mario Roque, 70'), Canario (Pol, 46'), Pirulo (Iban Salvador, 70') i Akinsola (Carreño, 46'). 

CD MARIANAO POBLET: David, Nando, Nico, Ricki, Gerard, Bosqued, Amezcua, Toro, Fede, Raúl i Sergi Guerrero. També han jugat: Veli, Lledó, De Sande, Bujella, Dani López, Borja i Estiven.

Gol: 1-0 Carreño (90', penal). 

Àrbitre: Navarro. Ha amonestat el local Pirulo (43') i el visitant Ricki (72').

Incidències: darrer partit de pretemporada de l'Hospitalet celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 150 espectadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada