Etiquetes

7/8/13

Badalona i Llagostera, semifinalistes de l'Històrics

Imatge: Torneig d'Històrics / Àngel Garreta
Mentre l'AE Prat i el Centre d'Esports l'Hospitalet jugaran avui i demà, respectivament, per classificar-se per les semifinals, els primers dos equips de #2bg3 en debutar al Torneig d'Històrics ja han pujat el primer graó i són més a prop de la gran final de dissabte. El Badalona i el Llagostera es veuran les cares a la primera semifinal del 28è Torneig d'Històrics (divendres, 18:00 hores) després de quedar campions a la fase de grups. Ho van fer, però, patint, amb emoció fins el darrer segon de partit.

Imatge: Torneig d'Històrics / Àngel Garreta
Dilluns, el Badalona de Piti Belmonte acabava per fer valer la seva condició d'equip de Segona B amb el Manlleu però, sobretot, amb el Sants. En l'encontre inicial, davant el Manlleu, Piti Belmonte treia un onze que apunta a més titular que el segon, amb les excepcions dels juvenils Marc i Carracedo. Bones sensacions les que va transmetre el sevillà Lolo, actiu en tots dos minipartits; també va tenir una bona participació Enric Gallego, que en canvi no va estar encertat de cara al gol. 0-0 inicial que obligava els escapulats a vèncer el Sants per 2 o més gols en el darrer partit. Un darrer partit on l'equip de Segona Catalana es va mostrar inferior a un ambiciós Badalona, que va encarrilar el passi a semis amb un doblet de Moha. El barceloní torna a Badalona, ara cedit per l'Espanyol B, i va ser el més destacat del seu equip fins al punt de ser declarat MVP del dia.

Imatge: Torneig d'Històrics / Artur Tura
Ahir dimarts, el Llagostera també contribuiria a dotar d'emoció una tarda pobra en l'aspecte golejador. Després de 135 minuts, només el granollerí Enric Pi va ser capaç de perforar la porteria rival, un gol que valia el passi a la semifinal de divendres el dia que el Llagostera debutava a l'Històrics. Un Llagostera que segueix en període de rodatge tot i escurçar cada cop més la plantilla. Al primer partit, davant el Cornellà, el gironí Nuha va tenir presència i lluita, però li va mancar un punt de calma per poder crear perill sobre la porteria de Bermúdez. Més a prop s'hi quedaria Isaac Maldonado, que juntament amb Alberto Manga, iniciador de l'estratègia, van ser els millors dels homes d'Oriol Alsina. Al segon partit, el Masnou va plantar cara tot i no posar en problemes Nico Ratti. Cano va avisar primer amb una acció que acabaria en córner, però a sis minuts del final, Enric Pi aprofitaria una mala rematada de Salva Chamorro per fer pujar el definitiu 1-0 al marcador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada