Etiquetes

29/9/13

#2bg3 | Sant Andreu 1-1 Llagostera

Galeria d'imatges | Bon partit de futbol (no serà de rugbi) el que hem vist aquest diumenge al Narcís Sala, especialment a càrrec d'un Llagostera que ambiciós que ha cercat el gol des del primer minut i a qui només el desencert de cara a porteria ha privat de marxar al descans amb un avantatge generós. Aquesta nit Salva Chamorro somiarà amb Morales... i amb Dídac. El central treia sobre la mateix línia de gol el que havia de ser el 0-1 (12'). Abans, Aimar (3') i Fullana (8') ja havien avisat amb cert perill a un Sant Andreu amb pocs arguments atacants en una primera part de color, avui, blanc-i-blau llagosterenc. Morales ha tret tres mans destacables per evitar les dianes primer de Gila (17'), després de Pitu (18') amb un intent de gol olímpic i, finalment, de Chamorro, que disparava a l'interior de la gran però es topava amb el porter quadribarrat (39').

Un xut creuat de Ton Alcover i una falta picada per Mouriño que desviava Moragón (45') era tot el bagatge de l'equip de Patxi Salinas, que sense voler es trobaria amb l'1-0: centrada des de la dreta que no bloca Moragón (errada de resum de video de pífies) i rematada a plaer d'Ander Vitoria (52'). L'alegria li duraria poc al quadre local, ja que Masó empatava sis minuts després amb una rematada forta dins l'àrea gran després d'una passada de Salva (58'). Els llagosterencs serien més punyents en l'aspecte ofensiu, en part per les errades puntuals de la defensa local que haurien pogut costar algun disgust. La millor opció per trencar les taules, en canvi, la tindria el Sant Andreu i seria doble: ni Mouriño ni Xapi Arnau eren capaços de batre Moragón, que d'aquesta manera esmenava l'errada al gol local (75').

Fitxa tècnica

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Azparren, Dídac, Canelada, Ibon, Ton Alcover (Quim Araujo, 71'), Mouriño, Xavi Jiménez, Ander Vitoria (Boris, 82') i Francis (Josu, 61').

UE Llagostera: Moragón, Aimar, Masó, Vallho, Lobato (Barnils, 53'), Jordi López, Pitu, Fullana (Nuha, 62'), Tarradellas (Álex Cruz, 46'), Eloy Gila i Salva Chamorro.

Gols: 1-0 Ander Vitoria (52'); 1-1 Masó (58').

Àrbitre: Muñoz Pérez (Comunitat Valenciana). Ha amonestat els locals Ibon i els visitants Jordi López, Masó, Tarradellas, Pitu, Eloy Gila.

Incidències: partit corresponent a la 6a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'estadi Narcís Sala de Sant Andreu davant d'uns 850 espectadors. Matí assolellat i bona temperatura. A la graderia Xavi Álvarez, segon entrenador de l'Hospi.