Etiquetes

28/9/13

Estrena a casa | Juvenil A 3-0 Rubí Juv.A

Galeria d'imatges | El Juvenil A del Centre d'Esports l'Hospitalet ha sumat aquesta tarda el primer triomf de la temporada a l'Estadi, després de perdre en els dos primers compromisos davant Mercantil i Gavà. El 3-0 final no reflecteix la batalla que ha plantejat un Rubí que debuta enguany a Lliga Nacional Juvenil. Tot i el domini riberenc al llarg de la primera mitja hora, amb gol inclòs, els visitants han plantat cara i han cercat l'empat fins que un penal discutit per tots dos equips (després en parlem) ha encarrilat el triomf riberenc. A la represa, tímida reacció rubinenca i control d'un Hospi que després de fer el tercer gol ha gaudit d'ocasions per ampliar una diferència que li permet, de moment, avançar els filials de l'Espanyol, el Badalona i la Damm, així com el Premià, per situar-se en quarta posició a dos punts d'una zona ascens que marquen els veïns de la Unificación Bellvitge, que aquesta tarda empataven a un a la Feixa Llarga davant el Barcelona B de l'exriberenc García Pimienta.

De menys a més. Aquesta ha estat la dinàmica de l'Hospi en una primera meitat que ha anat desnivellant al seu favor amb el pas dels minuts. De fet, els d'Ángel Berastain i Nando del Olmo han obert el marcador en la primera acció clara de l'encontre: centrada lateral que un davanter riberenc remata a la fusta i Iván García, ben atent, aprofita el rebuig per fer pujar l'1-0 (12') a l'electrònic (en sentit figurat, és clar). A partir d'aquí, l'Hospi ha guanyat confiança i ha sovintejat més la porta rival; Ricard no ha estat encertat de cara a porteria en dues opcions clares (29' i 34') i Marc Saña ha vist com el visitant Armenteros tallava una centrada que ja cercava rematador (32'). El Rubí, només aleshores, ha estirat linies amb un Cristian força actiu. Els rubinencs han tingut una rematada al pal (38') i un xut creuat de Genís (40') per igualar l'encontre. Però el partit s'ha trencat a tres minuts del descans, quan el porter Arnau ha fet caure Ricard quan aquest anava a marcar; la banqueta visitant demanava que el riberenc havia simulat la caiguda i la local, amb lògica, demanava la segona groga. Otal González es feia l'orni i donava l'ordre a Negro, que enganyava Arnau i marcava el 2-0 (43').

Els dos gols de distància han pesat en un segon temps que ha començat avorrit i que només s'ha animat quan el físic ha minvat en tots dos equips, especialment en un Rubí que ha tractat de reduir diferències però que no ha tingut el dia. De fet, ha estat l'Hospi qui ha matat el partit amb el gol de Mauro Pastore, que havia ingressat al camp feia pocs instants; l'uruguaià ha aprofitat una enorme acció d'Oriol Codina, que ha rebut penal, per sentenciar l'encontre (65'). Codina, un dels més destacats del matx, ha estat substituït minuts més tard per Iban Salvador, que ha disposat d'una doble ocasió al minut 81, però Arnau ha estat solvent per evitar el quart. Abans, Edu Planas també s'ha topat amb la bona feina del meta visitant (78'). També hi ha hagut temps per al lluïment del meta local Juan Carlos, que ha tret una mà brillant a un xut amb cama dreta del visitant Sebas (85').
FITXA TÈCNICA

CE l'Hospitalet Juvenil A: Juan Carlos, Sergi (Marc López, 80'), Nolla, Dan Korman, Marc Casares, Edu Planas, Ricard, Codina (Iban Salvador, 75'), Iván García (Mauro Pastore, 61'), Negro i Marc Saña (Bonilla, 66').

UE Rubí Juvenil A: Arnau, Ocampo, Arnau Guitart, Armenteros, Roger (David, 77'), Álvaro (Albert, 46'), Yago, Marc (Víctor, 77'), Cristian (Sergio, 46'), Genís i Sebas.

Gols: 1-0 Iván García (12'); 2-0 Negro (43', penal); 3-0 Mauro Pastore (67').

Àrbitre: César Otal González (Penedès-Garraf). Ha amonestat els locals Marc Casares (62') i Ricard (76') i els visitants Roger (11') i Arnau (30').

Incidències: partit corresponent a la 6a jornada del Campionat de Lliga del grup 7 de Lliga Nacional Juvenil celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'un centenar d'espectadors. Tarda de xafogor que s'ha convertit en agradable amb el pas dels minuts. Els dos porters suplents, Fabián i Nando, han completat la convocatòria de l'Hospi i el Rubí, respectivament.