Etiquetes

23/9/13

Resum de la 5a jornada #2bg3

Videoresum #2bg3 | 5a jornada (provisional)


Detalls #2bg3 | 5a jornada

Imatge: Pedro Seserino
Dues cares. Dues paraules per definir l’inici de temporada de la Unió Esportiva Olot d’Edu Vílchez. Triomf avui per 3-1 sobre l’Ontinyent amb un doblet de David Corominas (ja en duu 4), ja que els olotins jugaven a casa. A l’Estadi Municipal, l’equip ha tret endavant els quatre partits oficials que ha jugat aquesta temporada (Espanyol B, Huracán, Hospi i Ontinyent); a domicili, doble derrota a Can Dragó i 2-0 a Magaluf. De fet, l’Olot ha guanyat 3 dels 17 partits que ha jugat com a visitant en aquest 2013. Un Olot que ja suma 9 punts, els mateixos que sumava l’Alcoyano fins que Pedro Conde ha entrat al camp i ha trencat l’empat contra l’Olímpic. Arribar i moldre: doblet del davanter cordobès al tram final del partit que deixa l’Alcoyano en segon lloc. Bouba segueix imbatut a la Lliga: ja van 450 minuts i només el Langreo, el Santutxu, la Unión Adarve i el Calahorra, tots ells a Tercera, mantenen la seva porteria a zero en categoría nacional.

Pel matí, èxit dels equips tarragonins davant les visites d’equips del Barcelonés. Al Nou Estadi, l’Hospi s’avançava amb gol de cap (!) de David Haro; a la represa, Marcos es feia perdonar el penal que aturava Craviotto al primer temps. Cruel final per als de Posse, que al minut 93 encaixaven un gol que ha tingut tants autors com espectadors (2.555) hi havia al camp; l’àrbitre concedeix la diana a Verdú, l’encarregat de picar la falta; els riberencs no han guanyat cap dels últims vuit partits oficials disputats. Tampoc no sap què és guanyar a domicili el Sant Andreu de Patxi Salinas. Avui derrota, de penal, al camp d’un Reus que estrena la seva llibreta de victòries. David Agudo, amb el seu segon gol al campionat, donava tres punts importants als d’Emili Vicente. 7 punts de 15 per als andreuencs, que encara no han marcat lluny de Can Dragó (ni del Narcís Sala).

Imatge: Sergio Sanz
Per la seva banda, el València Mestalla tornava a viure un 0-3, aquest cop sobre el camp. L’expulsió de Gaspar per una presumpta agressió (se’n queixava Joan Esteva a roda de premsa) desencadenava el triomf del filial Che amb gols de Molina, Juan Delgado i Chumbi. Quarta derrota consecutiva dels inquers i quart partit consecutiu encaixant tres gols (Ilicitano, Olímpic, Vila-real i Mestalla). Alguns d’aquests gols encaixats van ser obra de Christian Herrera, que avui no ha sucat davant el Lleida Esportiu. Sí ho ha fet Juanra, que ha marcat el 2-1 al temps de descompte i ha donat dos punts d’or a l’Ilicitano de Vicente Mir, que torna a la zona noble desbancant per diferència de gols el Villarreal B.

Imatge: Jorge Ramírez
Un Villarreal B que ahir dissabte derrotava l’Huracán per 2-0 gràcies als gols d’Edison Flores i, abans, de Tomás Ruso. El central, d’Huracán, no evitava que els groguets comencin a pintar com a bèstia negra. 1 punt de 9 possibles i culpables de 2 de les 3 derrotes dels manisers en els darrers 49 partits de Lliga a #2bg3. Amb 9 gols, els de Lluís Planagumà ja són l’equip més golejador com a local. El més golejat és el Levante B, que almenys avui ha pogut salvar un puntet sobre la campana gràcies a Rubén Fonte; el damnificat, una AE Prat que se les prometia felices amb el gol de falta de Manu Balda, que hauria valgut el segon triomf a domicili dels homes d’Agustín Vacas, que ja sumen 6 punts. El Levante B deixa durant una setmana la darrera posició.

Els granota tenen dos punts, dos menys que Badalona i Espanyol B, que obrien la jornada de dissabte amb sengles derrotes. Al Centenari, el líder guanyava crèdit amb una victòria suada, treballada i culminada en una contra en què Capó batia Marcos per fer possible el 13 de 15 dels homes de Nico López, que només han rebut un gol al campionat. Deia Piti Belmonte que, almenys, el 0-1 servia per trencar la ratxa d’empats; ara només falta guanyar. I guanyar és el que fa el Llagostera al seu Municipal... de Futbol (encara que alguns diguin que s’hi juga a d’altres coses). Deia Márquez a la prèvia que algunes jugades, a Llagostera, passen per casualitat. Curiós, si més no, que Moragón li aturés un penal a Canario (jugador de Palència, per cert) per segon cop en pocs mesos. S’avançaven els periquitos en dues ocasions, però Nuha i Pitu capgiraven l’1-2 amb què s’arribava al descans. L’ex de l’Hospi és garantia d’èxit: quan marca com a local a Segona B, el seu equip s’assegura pràcticament els tres punts (10 victòries i 2 empats).
Badalona 0-1 Atlètic Balears
Capó 82'
Llagostera 3-2 Espanyol B
Enric Pi 41', Nuha 47', Pitu 68' / Xavi Puerto 18', Canario 44'
Villarreal B 2-0 Huracán
Tomás Ruso 78'pp, Edison 88'
Ilicitano 2-1 Lleida Esportiu
Nico 54', Juanra 93' / Jesús Imaz 82'
Levante B 1-1 Prat
Fonte 90' / Manu 68'
GIMNÀSTIC 2-1 L'HOSPITALET
Marcos 54', Verdú 93' / David Haro 31'
Constància 0-3 Mestalla
Manu Molina 52'pen, Juan Delgado 84', Chumbi 86'
Reus 1-0 Sant Andreu
Agudo 45'pen
Olot 3-1 Ontinyent
Carlos 10', Corominas 65', 86'pen / Trujillo 21'
Alcoyano 2-0 Olímpic
Pedro 83', 88'

Classificació #2bg3 | 5a jornada

Propera jornada #2bg3 | Horaris 5a jornada

Dissabte, 28 de setembre
18:30 Huracán-Constància

Diumenge, 29 de setembre
12:00 Atlètic Balears-Gimnàstic
12:00 Espanyol B-Levante B
12:00 Prat-Ilicitano
12:00 Sant Andreu-Llagostera
12:00 València Mestalla-Alcoyano
17:00 Ontinyent-Badalona
17:30 Olímpic-Olot
18:00 Lleida Esportiu-Villarreal B
19:00 L'HOSPITALET-REUS DEPORTIU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada