Etiquetes

13/10/13

#2bg3 | UE Sant Andreu 3-2 Elche Ilicitano

Galeria d'imatges | Partit i vibrant i ple d'alternatives aquesta tarda al Narcís Sala. En una bona primera meitat, l'Elche Ilicitano ha demostrat el perquè de la seva condicio de líder fins aquest mateix diumenge. Equip intens i amb qualitat al davant que ben aviat s'ha avançat al marcador quan Azparren, sense voler, ha enviat al fons de la xarxa una centrada de Nico Cháfer (6'). Els de Vicente Mir, propers rivals de l'Hospi, han dut el pes del partit al llarg de la primera mitja hora, tot i que el Sant Andreu s'ha anat traient el són de les orelles i ha acabat empatant al pas pel minut 32 quan Aitor Ramírez ha resolt dins l'àrea girant-se i batent Marc Martínez després d'una assistència de Xapi (32'). L'alegria li ha durat poc als quadribarrats, ja que en una acció de contraatac 'de manual', la cursa i centrada de Yeray l'ha rematada a gol Álvaro després que la bola piqués el pal dret de Morales (38'). Abans, el porter local havia evitat de forma brillant el gol il·licità en un mà a mà amb Cristian Herrera, màxim golejador de la categoria (26').

A la represa, els de Patxi Salinas han estat més intensos en una gran segona meitat on han treballat de valent per sumar els tres punts. La lesió del visitant Álvaro ha acabat de minar la confiança d'un Elche que, immediatament, s'ha trobat amb el segon gol andreuenc: jugada assajada en un servei de falta a la frontal i definició perfecta de Mouriño (57'). El gol ha donat més tranquil·litat a un Sant Andreu ambiciós; Salinas ha optat per un trident atacant amb Ander, Francis i Boris que ha donat més presència a l'equip. L'Ilicitano es quedava amb 10 homes per l'expulsió (justa) d'Anaba, que duia tot just 25 minuts sobre la gespa. Amb 10, el partit es posava coll amunt pels de Vicente Mir, que han vist com la tragèdia es consumava a cinc minuts del final amb un golàs de Francis Ferrón, que duia el deliri al Narcís Sala (85'). D'aquí al final, i amb 5 minuts de descompte cortesia d'Herrero Arenas, hi hauria temps per a que Araujo acariciés el 4-2 (salvava Marc Martínez) i per una nova expulsió als il·licitans: vermella directa a Nacho Porcar (94').

Fitxa tècnica

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Rubén, Dídac (Carroza, 18'), Azparren, Ibon, Mouriño, Quim Araujo, Aitor Ramírez (Boris, 64'), Josu (Francis, 77') i Ander Vitoria.

Elche Ilicitano: Marc Martínez, Miguel Ángel, José Ángel, Charlie, Marín, Nico, Sergi Guilló, Yeray (Juanra, 65'), Migue (Nacho Porcar, 79'), Álvaro (Anaba, 52') i Cristian Herrera.

Gols: 0-1 Azparren (6', pp); 1-1 Aitor (32'); 1-2 Álvaro (38'); 2-2 Mouriño (57'); 3-2 Francis (85').

Àrbitre: Óscar Herrero Arenas (Aragó). Ha amonestat els locals Josu (53'), Quim Araujo (54') i Azparren (75') i els visitants Miguel Ángel (26'), José Ángel (47'), Álvaro (52') i Migue (63'). Ha expulsat Anaba per doble groga (60' i 77') i Nacho Porcar amb vermella directa (94').

Incidències: partit corresponent a la 8a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Narcís Sala davant de 1.035 espectadors. Tarda assolellada. Primer enfrontament entre tots dos conjunts a Segona Divisió B. Al Sant Andreu han completat la convocatòria Eric i Ton; a l'Ilicitano ho han fet José Carlos i Kaná.